• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکاری در همکاری در فروش -- موقعیت مناسب برای علاقه مندان به شاپ

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام

حتما خیلی از دوستان هستن که آرشیو بزرگ و پر فروش دارن و کلی هزینه و وقت برای جمع کردنش گذاشتن و دوست دارن به بهترین شکل ممکن ازش استفاده کنن .... من برای این دوستان یک پیشنهاد کاری دارم ...

من یک شاپ همراه با سیستم همکاری در فروش دارم که CMS اون برای شرکت ایران مارکت سنتر هستش ... قیمت این سیستم به صورت صفر 1 میلیون تومان هست ...

حالا من این سیستم رو که 1 سال هست فعالیت می کنه در اختیار دوستان علاقه مند می ذارم تا بتونن کسب درآمد کنن و اینطوری از پرداخت هزینه بالا برای خرید سایت و بالا آوردن اون بی نیاز هستن ...

و اما چیزهایی که فعالیت لازمه دوستان داشته باشن:

1- آرشیو خوب و پرفروش
2- خرید پنل پستی ایران مارکت ( که من می تونم صحبت کنم و شاید بتونم قسطی براشون بگیرم) (دقت کنید که حتما باید ایران مارکت باشه! چون سایت با این پنل پستی هماهنگی داره)
3- مقداری هزینه برای تبلیغات (چون این سایت شناخته شده هست (یک سال کار کرده) نیاز نیست مبلغ بالا برای تبلیغ بذارین)
4- وقت برای فرستادن سفارشات و رایت و بسته بندی و ....

خب .... آدرس سایت تا یادم نرفته: A V A C D . ORG

و اما شرایط کار:

به صورت توافقی یه میزان درصدی من برمی دارم و یه میزانی شما ....

کارهایی که من انجام می دم: 1- در اختیار گذاشتن سایت 2- انجام مسائل فنی و مشکلات (مثل هیتلرینگ و اینا) 3- کمک به شما در راهکار های افزایش فروش (برای دوستان تازه کار) 4- کمک به شما برای خرید اجناس مورد نیازتون با قیمت مناسب

کاارهایی که شما انجام می دید: فرستادن سفارشات

پنل پستی به نام خود شما خواهد بود! که پول ها به حساب شما واریز بشه ...

اگر سوالی بود در اینجا یا PM در خدمتم ...

ضمنا! اگر کسی علاقه داره سیستم رو کامل بخره (به صورت نقدی یا اقساط!) مبلغ در نظر گرفته شده 1.5 میلیون تومان می باشد ....

دوستان علاقه مند هرچه سریعتر اعلام کنند ....

با تشکر

Last edited:
بالا