• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همکار گرافیست

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
دوستان گرافیستی که آماده همکاری در زمینه گرافیک وب هستن لطفا شرایط همکاری و نمونه کارهاشون رو پ.خ کنند.
در ضمن فقط گرافیست لازمه نیاز به استایل و کد نیست . مثلا طرح یک سایت رو بهش میدم و میخوام با یه سری تغییرات واسم گرافیک بزنه . کسانی که تو این کار هستند اطلاع دارن چی میگم . لطفا بعد از پ . خ تو تاپیک هم اعلام کنند .

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان گرافیستی که آماده همکاری در زمینه گرافیک وب هستن لطفا شرایط همکاری و نمونه کارهاشون رو پ.خ کنند.
در ضمن فقط گرافیست لازمه نیاز به استایل و کد نیست . مثلا طرح یک سایت رو بهش میدم و میخوام با یه سری تغییرات واسم گرافیک بزنه . کسانی که تو این کار هستند اطلاع دارن چی میگم . لطفا بعد از پ . خ تو تاپیک هم اعلام کنند .
در خدمتم داداش .
یعنی قالب را PSD کنمش؟

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام نه لازم به psd نیست چندتا طراحی میخوام مثلا بهتون میگم اینجوری طراحی کنید انجام میدید و بصورت فایل jpg یا png به من میدید که فرمتش رو خودم اطلاع میدم . لطفا نمونه کار و شرایط رو پخ کنید .

Last edited:

Speeedd

Registered User
لایک‌ها
102
ﭼﯽ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﯾﺪ.؟
بله
یعنی دیگه نیازی به فتوشاپ ندارم شکلشو یا روی کاغذ یا روی چیز دیگه ای میکشیم بعدشم جز به جز طراحی میکنم میبرم
نمونه کار خواستین یاهمو ادد کنید بهتون نشون بدم

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
همچنان نیازمندیم ......

لطفا کسایی که میتونن کار کنن و مسئولیت پذیر هستن پیشنهاد همکاری بدن . یکی میاد پیشنهاد همکاری میده ولی همه پول رو قبل از شروع کار میخواد .

یکی دیگه یه کار کوچک رو میگه یک هفته ای انجام میدم .

بعضی از دوستان هم که میان حرفشو میزنن که کار انجام بدن قیمت هم توافق میکنن بعد میرن کار انجام بدن دیگه ازشون خبری نمیشه . نه تماس جواب میدن نه ایمیل .

اینکه مسخره نیست من به مشتری قول دادم و کارشون رو میخوان . هرکس آماده همکاری هست اطلاع بده . همکاری هم به سبک حرفه ای و معمول انجام میشه . بیعانه میگیره کار رو شروع میکنه و بعد از پایان کار همه پولشو رو دریافت میکنه .

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید تا قیمت و زمان بدم خدمتتون

بالا