• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همیاری در تهیه بزرگترین آرشیو " عکس های هنری و والپیپر "

mehdi.pure

Registered User
لایک‌ها
59
سلام دوستان
دوستانی که به عکس های هنری و والپیپر علاقه دارن:
دوستانی که آرشیو دارن یا کسانی رو میشناسین که چنین آرشیوی دارن
لطف کنن اینجا اعلام کنن و با مشارکت و همیاری هم یه مجموعه و آرشیو ماندگار و عظیم عکس هنری و والپیپر جمع آوری کنیم

من فقط قصدم شروع چنین کاری هست هر دوستی پیشنهاد داره و یا قصد لیدری داره اعلام کنه
ازتون میخوام اگه واقعا علاقه مند هستین با سخاوت و از ته قلب به این گروه بپیوندین.

دوستانی که اعلام آمادگی کردن:

mehdi.pure

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
دوستان یه سایتی هست به نام 1x.com که عکس هاش رو به راحتی نمیشه سِیو کرد... بدون اغراق بهترین آرشیو عکس هنری اینترنت اونجاس ... من با یه برنامه نویس صوبت کردم که میگه 100ت میگیره یه برنامه بنویسه برنامه رو میذاری خودش صبح تا شب عکس های هر پروفایل رو با فولدر بندی میگیره و سِیو میکنه!

راستش 100ت برای من زیاد ولی اگه بتونیم همگی 10 نفر جمع بشیم و پول رو بدیم به برنامه نویس نفری 10 هزار تومن میشه و برنامه رو 10 نفری استفاده کنیم.

اگه حاضر به انجام این کار هستید من میتونم کار همه تون رو راه بندازم.

///

در مورد دانلود کردن عکس ها هم شاید پهنای باند + وقت زیادی برای دانلود اینطوری نداشته باشید،من سرور مجازی دارم میتونم به نیابت از همه بعد از نوشتن شده برنامه توسط برنامه نویس عکس ها رو با سرعت بالا ( 2 مگابایت بر ثانیه ) دانلود کنم رو سرور مجازی،اونجا به صورت فایل زیپ در بیارم و یه لینک دانلود مستقیم بدم به همه ی اونایی که پول دادن. بعد هم لینک رو پاک کنم. اونایی هم که تهران باشن من خودم دانلود میکنم میدم بهشون.

در کل اگه این کار عملی بشه میتونیم واقعا یه آرشیو عکس هنری با کیفیت فوق العاده بالا همه مون داشته باشیم.

بستگی داره شما موافقت کنید یا خیر..

mehdi.pure

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان به پا خیزین یه مجموعه گردآوری کنیم

maghsoud 110

Registered User
لایک‌ها
92
اینم یه شاهکاره دیگه که عکاس از یه مکان تاریخی عکس گرفته.

3Jokes_Nice (132).jpg

Ehsan4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه سایتی هست به نام 1x.com که عکس هاش رو به راحتی نمیشه سِیو کرد... بدون اغراق بهترین آرشیو عکس هنری اینترنت اونجاس ... من با یه برنامه نویس صوبت کردم که میگه 100ت میگیره یه برنامه بنویسه برنامه رو میذاری خودش صبح تا شب عکس های هر پروفایل رو با فولدر بندی میگیره و سِیو میکنه!

راستش 100ت برای من زیاد ولی اگه بتونیم همگی 10 نفر جمع بشیم و پول رو بدیم به برنامه نویس نفری 10 هزار تومن میشه و برنامه رو 10 نفری استفاده کنیم.

اگه حاضر به انجام این کار هستید من میتونم کار همه تون رو راه بندازم.

///

در مورد دانلود کردن عکس ها هم شاید پهنای باند + وقت زیادی برای دانلود اینطوری نداشته باشید،من سرور مجازی دارم میتونم به نیابت از همه بعد از نوشتن شده برنامه توسط برنامه نویس عکس ها رو با سرعت بالا ( 2 مگابایت بر ثانیه ) دانلود کنم رو سرور مجازی،اونجا به صورت فایل زیپ در بیارم و یه لینک دانلود مستقیم بدم به همه ی اونایی که پول دادن. بعد هم لینک رو پاک کنم. اونایی هم که تهران باشن من خودم دانلود میکنم میدم بهشون.

در کل اگه این کار عملی بشه میتونیم واقعا یه آرشیو عکس هنری با کیفیت فوق العاده بالا همه مون داشته باشیم.

بستگی داره شما موافقت کنید یا خیر..

من علاقمندم... ولی فکر نمی کنم برنامه نویسی بتونه این کارو انجام بده... البته تر و تمیز و مرتب.... و بعلاوه با امکان آپدیت کردن های بعدی... اگه واقعاً بتونه من بیشتر از یه سهم هم حاضرم شریک شم.

یه سوال هم در باره سرور مجازی دارم که تو پ.خ مزاحم می شم. لظفاً زود جواب بدین....

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
من علاقمندم... ولی فکر نمی کنم برنامه نویسی بتونه این کارو انجام بده... البته تر و تمیز و مرتب.... و بعلاوه با امکان آپدیت کردن های بعدی... اگه واقعاً بتونه من بیشتر از یه سهم هم حاضرم شریک شم.

یه سوال هم در باره سرور مجازی دارم که تو پ.خ مزاحم می شم. لظفاً زود جواب بدین....

فیس‌بوک هست، از اونا بهتره، با کتگوری‌های فراوان ....

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
عکسهای سایت 1x.com با سایز اصلی که عکاس عکس گرفته دانلود میشه ؟

Ehsan4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
من نمی تونم پیام خصوصی بفرستم!!! یه ارور عجیب می ده!!! به هر حال اگه یه تماس باهام بگیرین هم درباره 1x و هم درباره سرور مجازی چند تا سوال دارم. خیلی ممنون می شم. ایمیل من: ehsan4ever[at]yahoo[dot]com
اگه محبت کنین شماره تونو بفرستین خیلی ممنون می شم چون فکر کنم باید موضوع رو تلفنی بگم....

با تشکر. منتظرم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سیو کردن اون عکسها کاری نداره که . روی فایرفاکست یدونه Firebug نصب میکنی و توی سایت میزنی فعال باشه . دکه click an element in the page to inspect رو میزنی لینک عکس میاد . اونو بزنی خود عکس باز میشه و سیو میکنی . خیلی هم راحت و زیبا .

02117137042369677229.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

سایز مال فیس بوک و کیفیتش از خود سایت کمتره.
---------------------------------------------------------------------------------------
اگه عجله ندارید یه کم صبر کنید تا آرشیو 1x ام کامل بشه.خیلی وقت پیش همه اش رو گرفته بودم ولی هنوز آپدیت نکردم.قرار بود به هیچ کسی ندم ولی دیدم چه فایده.بقیه هم استفاده کنند
کل عکس ها بر ترتیب شماره اش هست و بر اساس عکاس و یا ژانر جدا نشده.
کل مجموعه ی عکس هام بالغ بر 40 dvd میشه.فقط خواهشا" پی ام ندید همین الان.وقتی آماده شد و آپدیت شد خبرتون میکنم.تو همین تاپیک
و فقط به 10 نفر این مجموعه داده میشه
قیمت مجموعه رو هم به زودی اعلام میکنم

Ehsan4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایز مال فیس بوک و کیفیتش از خود سایت کمتره.
---------------------------------------------------------------------------------------
اگه عجله ندارید یه کم صبر کنید تا آرشیو 1x ام کامل بشه.خیلی وقت پیش همه اش رو گرفته بودم ولی هنوز آپدیت نکردم.قرار بود به هیچ کسی ندم ولی دیدم چه فایده.بقیه هم استفاده کنند
کل عکس ها بر ترتیب شماره اش هست و بر اساس عکاس و یا ژانر جدا نشده.
کل مجموعه ی عکس هام بالغ بر 40 dvd میشه.فقط خواهشا" پی ام ندید همین الان.وقتی آماده شد و آپدیت شد خبرتون میکنم.تو همین تاپیک
و فقط به 10 نفر این مجموعه داده میشه
قیمت مجموعه رو هم به زودی اعلام میکنم

40 تا یا 4 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هرحال بنده رو در صدر لیست قرار بدین بخصوص اگه عکس ها بر مبنای هر عکاس و با اسم عکاس ذخیره شده باشد. ممنون.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
40 تا یا 4 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هرحال بنده رو در صدر لیست قرار بدین بخصوص اگه عکس ها بر مبنای هر عکاس و با اسم عکاس ذخیره شده باشد. ممنون.

خیر.حدود 40 عدد.و این که آرشیو 1x بر مبنای شماره پایین عکس هست و کلی است.تنها قسمت مکی از مجموعه بر اساس اسم عکاس هست که از photo.net دانلود کردم.
بعضی هم والپیپر و وکتور و موارد این چنین هست.اما آرشیو 1x حدود 6 تا dvd هست

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
دوستانی که این آرشیو (سایت 1x) رو میخواند در تاپیک امضای من بیان و بنویسند.تا زودتر 20 نفر تکمیل بشه
در ضمن.دارم عکس های سایت 500px رو هم میگیرم.منتها یه کم طول میکشه.اگر علاقه مند هستید بیاید و عنوان کنید
ممنون

بالا