__mahdi__
Registered User
سلام . همونطور که می دونید وقتی وارد سایت پرشین تولز | طراحی سایت ، میزبانی وب ، ثبت دامنه می شیم خدمات شرکت مثل طراحی سایت ، ثبت دامنه و ... رو مشاهده می کنیم . کسایی هم که بخوان وارد انجمن بشن از گزینه بالا سمت چپ استفاده می کنند . من هم واسه شرکت یک سایت می خوام راه بندازم که صفحه اصلی کاتالوگ محصولات ، معرفی شرکت و ... باشه و یک گزینه هم برای ورود به انجمن شرکت { که مباحثش در حیطه همون کارایی هست که شرکت انجام میده } ولی می خوام خود سایت اصلی شرکت {صفحه اصلی } هم به صورت cms باشه و بشه راحت مطالب و کاتالوگا رو عوض کرد . وی بولتن این قابلیت رو داره ؟ در معرفی وی بولتن جدید گزینه نسخه همراه وبلاگ هم اومده ، جریان اون چیه ؟
----------------------------------------
من در فروم که سرچ کردم یک سوال نزدیک به این موضوع پیداکردم ، البته در اخر ipb رو پیشنهاد کرده بودن ولی من می خوام فروم حتما وی بولتن باشه :
سوال : http://forum.persiantools.com/t222241-page2.html
هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که من می خواهم یک سایت داشته باشم و این سایت یک فوروم هم داشته باشد
سایت را وردپرس انتخاب کرده ام
و حالا میخوام نرم افزار فوروم را انتخاب کنم
و با گفته های دوستان من گیج شدم
من زیاد فنی نیستم بنابراین برای من مهمه که
این نرم افزار دارای پشتیبانی خوبی باشه از همه لحاظ
از لحاظ امنیت و هک نشدن: یعنی اینکه نشه هکش کرد و خودش آپدیتهاش به روز باشه
توی بورس باشه توی ایران (مثلا پژو جی ال ایکس را هر جای ایران که بری اگه خراب شد همه ازش سر در میارند البته نه مثل پراید که تو بورسه ولی بی کیفیته)
امکانات مفیدی هم به ادمین و هم به کاربران بده .اصطلاحا امکانات community خوبی برای اعضا فراهم کنه (تقریبا web2)
با وردپرس به خوبی سازگاری داشته باشه و راحت بشه بین این دو تا ارتباط برقرار کرد
بنابراین می خواهم وقتی فوروم راه افتاد کمتر سر و کارم با افراد فنی و مهندس ها باشه و مثل وردپرس باشه ( که آدم میتونه خیلی از کارها و تنظیماتش را خودش بکنه) ،
----------------------------
ممنون .
----------------------------------------
من در فروم که سرچ کردم یک سوال نزدیک به این موضوع پیداکردم ، البته در اخر ipb رو پیشنهاد کرده بودن ولی من می خوام فروم حتما وی بولتن باشه :
سوال : http://forum.persiantools.com/t222241-page2.html
هدف من از ایجاد این تاپیک این بود که من می خواهم یک سایت داشته باشم و این سایت یک فوروم هم داشته باشد
سایت را وردپرس انتخاب کرده ام
و حالا میخوام نرم افزار فوروم را انتخاب کنم
و با گفته های دوستان من گیج شدم
من زیاد فنی نیستم بنابراین برای من مهمه که
این نرم افزار دارای پشتیبانی خوبی باشه از همه لحاظ
از لحاظ امنیت و هک نشدن: یعنی اینکه نشه هکش کرد و خودش آپدیتهاش به روز باشه
توی بورس باشه توی ایران (مثلا پژو جی ال ایکس را هر جای ایران که بری اگه خراب شد همه ازش سر در میارند البته نه مثل پراید که تو بورسه ولی بی کیفیته)
امکانات مفیدی هم به ادمین و هم به کاربران بده .اصطلاحا امکانات community خوبی برای اعضا فراهم کنه (تقریبا web2)
با وردپرس به خوبی سازگاری داشته باشه و راحت بشه بین این دو تا ارتباط برقرار کرد
بنابراین می خواهم وقتی فوروم راه افتاد کمتر سر و کارم با افراد فنی و مهندس ها باشه و مثل وردپرس باشه ( که آدم میتونه خیلی از کارها و تنظیماتش را خودش بکنه) ،
----------------------------
ممنون .
Last edited: