• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هم مشاوره هم راهنمایی برای خرید یک گوشی موبایل آندرویدی

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام به دوستان عزیز :) صبح جمعه تون بخیر

دنبال یه گوشی مبایل آندرویدی هستم با این شرایط ، ممنون میشم که استادین محترم و گوشی باز یه راهنمایی بکنن
فقط قبل از هر چیز اینکه برند سونی اریکسون نباشه ، نمیدونم چرا ولی شدیدا با این برند مشکل دارم !

مدت زمان نگهداری شارژ برام در الویت هست و خیلی خیلی مهم (بیشترین استفاده من از گوشی مکالمه و تکست دادن هست ولی خوب از اینترنت هم استفاده میکنم )
از وایبر استفاده میکنم و خوب برای همین وایبر همیشه باز هست ، گوشی خودم اگه وایبر باز باشه حتی اگر وا فای هم قطع باشه بازم شارژش خیلی زود تموم میشه ، به عبارتی شارژ رو میخوره !

مموری داخلی مناسب ( نیمخوام با گوشی بازی کنم چون یه آیپاد دارم ولی میخوام برنامه های کاربردی بریزم و واقعا استفاده میکنم ، الان گوشی خودم نمیدونم چرا خود به خود از اینترنال مموری اش کم میشه! به جون خودم از وقتی خریدم یه برنامه هم روش اضافه نکردم - از چیزی که از اول برام ریختن - )

کیفیت مناسب صدا در مکالمه

وای فای و موبایل نتورک بدون دردسر

دوربین و پخش موسیقی برام اصلا اهمیتی نداره چون دوربین خوب و پخش کننده موسیقی خوب دارم

خلاصه یه گوشی میخوام بی درد سر که نخوام هی عوضش کتم

و اما از بودجه ام ، HTC Wildfire S دارم که میخوام اون رو بفروشم و نهایت میتونم تا 300 اضافه کنم به بودجه ام
برای پدرم یک ماه پیش یه Samsung Galaxy mini II خریدم به نظرم میاد که خوبه ! ولی باز نظر شما برام سند هست ، از سونی هم خوشم اومده :D
خلاصه که نیازمند همیاری شما میباشم

Last edited:

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
واقعا کسی نیست راهنمایی کنه ؟ :(

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دوست خوبم شما با توجه به وبگردی باید یه گوشی بزرگ انتخاب کنی 4 اینچ به بالا البته باید نیست اما خوب خیلی بهتره

با توجه به بودجتون یه دو دوتا چهارتا هم که بکنید میبینید که انتخاباتون خیلی محدوده زیادی نداره
مثلا از سامسونگ اس 2 از سونی اریکسون آرک اس
از سونی یکی دو تا مدل و اچ تی سی هم همینطور احتمالا
مشخصات همین مدل ها رو که بررسی کنید و سلیقه خودتون رو هم بکار بگیرید مطمئنا بهتر به نتیجه میرسید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه اینترنت بخوای همونطور که گفتن باید گوشی با صفحه بزرگ بگیری که در این صورت هم زیاد نمیشه روی باطری حساب کرد. معمولا تمامی گوشی های جدید که صفحه شون بزرگه خیلی زود شارژ خالی میکنن. البته بستگی داره منظورت از خوب نگه داشتن چند روز باشه؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
ممنون ازتون دوستان

امروز تو پایتخت galaxy ace 2 رو دیدم و خیلی خوشم اومد ، به نظرم سایزش هم خوب بود
فقط دوتا سوال دارم ، اینکه حافظه داخلی اش میدونید چقدر هست ؟ واقعا اعصاب ندارم روزی 20 بار بگه اینترنال مموریتون کاهش پیدا کرده و اینکه در کل اطلاع دارین خوب هست یا نه ؟
واسه شارژ هم دیگه تا 2 روز نگه داره ، چون من با آیپادم بازی میکنم و گوشی بیشتر مصرف اس ام اس ، زنگ و در نبود وای فای با اینترنت موبایل مصرف اینترنت دارم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ممنون ازتون دوستان

امروز تو پایتخت galaxy ace 2 رو دیدم و خیلی خوشم اومد ، به نظرم سایزش هم خوب بود
فقط دوتا سوال دارم ، اینکه حافظه داخلی اش میدونید چقدر هست ؟ واقعا اعصاب ندارم روزی 20 بار بگه اینترنال مموریتون کاهش پیدا کرده و اینکه در کل اطلاع دارین خوب هست یا نه ؟
واسه شارژ هم دیگه تا 2 روز نگه داره ، چون من با آیپادم بازی میکنم و گوشی بیشتر مصرف اس ام اس ، زنگ و در نبود وای فای با اینترنت موبایل مصرف اینترنت دارم

4 گیگ حافظه داخلی داره و میکرو اس دی هم میخوره تا 32 گیگ.
2 روز رو نگه میداره.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
4 گیگ حافظه داخلی داره و میکرو اس دی هم میخوره تا 32 گیگ.
2 روز رو نگه میداره.

شما توصیه میکنید که این رو بخرم ؟
امروز تو علاالدین فروشنده میگفت نه خیلی بده ! htc one بردار ! ولی من به این فروشنده ها اطمینان ندارم ، میخوان جنس خودشون رو بفروشن بهت

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دوستان توصیه میکنید galaxy ace 2 بخرم یا نه ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
شما توصیه میکنید که این رو بخرم ؟
امروز تو علاالدین فروشنده میگفت نه خیلی بده ! htc one بردار ! ولی من به این فروشنده ها اطمینان ندارم ، میخوان جنس خودشون رو بفروشن بهت

من با ace 2 کار نکردم ولی با ace (1) که کار کردم اصلا جالب نبود. کیفیت صفحه نمایشش هم خیلی پایین بود.
کدوم یکی منظورش بود؟ one v یا one s یا one x ؟

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
من با ace 2 کار نکردم ولی با ace (1) که کار کردم اصلا جالب نبود. کیفیت صفحه نمایشش هم خیلی پایین بود.
کدوم یکی منظورش بود؟ one v یا one s یا one x ؟

بله ace 1 اصلا خوب در نیومد
نمیدونم one x که نبود بهم گفت هم قیمت ace 2 هست
ولی اینترنال مموری اچ تی سی پایین هست و شارژ هم زود خالی میکنه
چی پیشنهاد میدین؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بله ace 1 اصلا خوب در نیومد
نمیدونم one x که نبود بهم گفت هم قیمت ace 2 هست
ولی اینترنال مموری اچ تی سی پایین هست و شارژ هم زود خالی میکنه
چی پیشنهاد میدین؟

پس منظورش one v بوده. (هم قیمت ace 2).
من که یکی از گوشی های سری جدید ایکسپریا رو پیشنهاد میدم (sola یا p یا u و ...) خودم باهاشون کار نکردم ولی بین گوشی هایی که قیمتشون مناسبه اینا خوبن. آرک و آرک اس هم خوبه.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
پس منظورش one v بوده. (هم قیمت ace 2).
من که یکی از گوشی های سری جدید ایکسپریا رو پیشنهاد میدم (sola یا p یا u و ...) خودم باهاشون کار نکردم ولی بین گوشی هایی که قیمتشون مناسبه اینا خوبن. آرک و آرک اس هم خوبه.

با اینکه سری اکسپریا رم خارجی نمیخوره اما فکر کنم این مدل ها بیشتر با سلیقه من جور باشه
بسیار ممنون از حوصله ای که بخرج دادین

بالا