• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هم وبلاگم حذف شد و هم عنوانش دزدیده شده !!!

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
دو سه روز پیش میهن بلاگ زحمت کشید و یکی از وبلاگ هام رو بعد از 3 سال فعالیت حذف کرد . در حالی که وبلاگم رو سال پیش در سایت ساماندهی هم ثبت کامل کرده بودم . این موضوع زیاد دردناک نیست ! چون می تونم وبلاگم رو به طور کامل بازسازی کنم .
مشکل من دو چیزه :
1 - چطور موتورهای جستجو رو متوجه کنم که وبلاگم رو منتقل کردم .
2 - وبلاگی که حذف شده مشهور بود . به همین خاطر عنوان اون توسط دیگران تقلید شده . چه کار کنم که موتورهای جستجو رو متوجه تقلبی بودن عنوان های اون وبسایت ها بکنم . الان همین که عنوان وبلاگم رو در گوگل جستجو می کنم . هنوز اون وبلاگ حذف شده در صدر هست و بقیه ( تقلبی ها ) هم در رتبه های بعدی قرار دارند . به این خاطر میگم تقلبی چون عنوان وبلاگ من رو تقلید کردند و بدون این که مطلبی در اون قرار بدهند فقط محصولات مرتبط با موضوع وبلاگ منو در اون ها قرار دادند .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اگر به وبلاگ دسترسی داشته باشی
و بتونی کد ری دایرکت توی اون بزاری حله

اول توی گوگل وبمستر تولز وریفایش میکنی
بعد هم ری دایرکت میکنی به دامین (یا وبلاگ) جدید
در غیر این صورت
فاتحه مع الصلوات :|

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
اگر به وبلاگ دسترسی داشته باشی
و بتونی کد ری دایرکت توی اون بزاری حله

اول توی گوگل وبمستر تولز وریفایش میکنی
بعد هم ری دایرکت میکنی به دامین (یا وبلاگ) جدید
در غیر این صورت

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
سلام
دو سه روز پیش میهن بلاگ زحمت کشید و یکی از وبلاگ هام رو بعد از 3 سال فعالیت حذف کرد . در حالی که وبلاگم رو سال پیش در سایت ساماندهی هم ثبت کامل کرده بودم . این موضوع زیاد دردناک نیست ! چون می تونم وبلاگم رو به طور کامل بازسازی کنم .
مشکل من دو چیزه :
1 - چطور موتورهای جستجو رو متوجه کنم که وبلاگم رو منتقل کردم .
2 - وبلاگی که حذف شده مشهور بود . به همین خاطر عنوان اون توسط دیگران تقلید شده . چه کار کنم که موتورهای جستجو رو متوجه تقلبی بودن عنوان های اون وبسایت ها بکنم . الان همین که عنوان وبلاگم رو در گوگل جستجو می کنم . هنوز اون وبلاگ حذف شده در صدر هست و بقیه ( تقلبی ها ) هم در رتبه های بعدی قرار دارند . به این خاطر میگم تقلبی چون عنوان وبلاگ من رو تقلید کردند و بدون این که مطلبی در اون قرار بدهند فقط محصولات مرتبط با موضوع وبلاگ منو در اون ها قرار دادند .

بالا