• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هندزفري سري دبليو بر روي سري پي؟؟؟

reza9916

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

ميخواستم ببينم هندزفري سري w سوني اريكسون ، خصوصا هندزفري W900 بر روي p990 كار ميكنه؟
و اگر كار ميكنه ، آيا ميتونم مدل اصلي اين هندزفري رو از بازار تهيه كنم؟

و اگر قابل تهيه هست ،‌ قيمت اون در بازار چقدر هست؟

متشكرم
رضا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینم محل زدن هندزفری خودش از این جدید ها هست دیگه؟؟

اگه اره بهش تمام هندزفری های سری w میخوره ...الا w900 چون w900 تو بازار نیست اصلا هندزفری تنهاش....فقط با گوشی فروخته میشه....چون رادیو داره خود هندزفری و به اینصورت میشه برای گوشی هایی که رادیو ندارن به کار بره که سونی اریکسون زرنگی کرده و خود هندزفری رو تنها نمیفروشه....

ولی بقیه سری w هم هندزفری های خوبی دارن از اونا یکی بگیر....

reza9916

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینم محل زدن هندزفری خودش از این جدید ها هست دیگه؟؟

اگه اره بهش تمام هندزفری های سری w میخوره ...الا w900 چون w900 تو بازار نیست اصلا هندزفری تنهاش....فقط با گوشی فروخته میشه....چون رادیو داره خود هندزفری و به اینصورت میشه برای گوشی هایی که رادیو ندارن به کار بره که سونی اریکسون زرنگی کرده و خود هندزفری رو تنها نمیفروشه....

ولی بقیه سری w هم هندزفری های خوبی دارن از اونا یکی بگیر....

دوست من ، هندز فري w900‌ يه ويژگي داره ،‌اونم اينه كه تايمر ام پي تري داره ، و خيلي باحال تر از بقيه هندزفري هاي سري دبليو هستش.
بجز W900 آيا از سري دبليو هست كه مشابه به هندز فري w900 داشته باشن؟

ضمنا ، يه سوال ديگه ، p990 تا چقدر مموري رو ساپورت ميكنه؟

مرسي

رضا

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تایمر ام پی تری رو من کاری ندارم....من میگم خود هندفری اش دارای رادیو هست( مجزا از گوشی) یعنی اگه مال یه w900 رو بزنی به یه گوشی سونی که رادیو نداره میتونی باهاش رادیو گوش کنی برای همین تنها نمیفروشنش...

P990 ساپورت مموری تا 8 گیگ داره....برو حال کن...بالاترین ساپورت مموری تو کل گوشی های دنیا در حال حاضر...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من فکر میکنم قبلا دوستان یه مدل هندزفری رو معرفی کرده بودن اینجا که تقریبا مثل W900 بود و نمایشگر داشت و دیگه اینکه هندزفری بلوتوسی استریو هم اومده که نمیدونم اینجا ها هم گیر میاد یا نه البته برای گوشیهایی که پروفایل A2DP دارن.

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-hbh-ds970-en.shtml

pic01.jpg

reza9916

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشكرم بابته جواب هاي دوستان.

ضمنا در جواب رفيقمون كه گفتن برو حال كن بايد عرض كنم كه فعلا گوشيه بنده در نوبته فلش كردنه.

وقتي بردم گوشي رو گارانتي يارو دهنش مونده بود باز كه گوشي p990 دچار مشكل شده...

اينم از شانس ما...

به هر صورت متشكر...
راستي قيمت اين هندز فري رو ميدونيد چنده و ضمنا اصلا تووي بازار تهران همين نمونه بالا گير مياد؟

مرسي

بالا