• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هندزفری بلوتوث چی بخرم؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فردا دارم میرم یه هندزفری بلوتوث استریو بخرم. میخواستم بدونم بهترین تو بازار الان چیه و از کجا تهیه کنم؟
خودم نظرم رو DS980 هست. اگه پیشنهاد بهتری دارید بدید. تا 100 تومن هم حاضرم هزینه کنم.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستش DS970 تا حدودی قدیمی شده به نظرم DS980 بگیرم بهتر باشه. چند وقت پیش زنگ زدم البراری علاالدین داشت اگه اشتباه نکنم 970 حدود 75 و 980 حدود 85 تومن بود.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آی دی کالر و اس ام اس نوتیفایر و سایر امکانات این DS980 رو گوشی های نوکیا راحت کار می کنه؟
بعد این DS980 تنوع رنگ هم داره یا فقط مشکیه؟
اگه فروشگاه خوبی برای خرید میشناسید ممنون میشم معرفی کنید. چون اینا رو هر جایی ندارن.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با تشکر از راهنمایی دوستان DS980 رو گرفتم.
فقط 4 تا مشکل !
1. وقتی از تو منو دفترچه رو انتخاب می کنم ارور میده و کار نمی کنه. فکر می کنم برای ایمپورت کردن دفترچه تلفن از گوشی باشه. مشکل چیه؟ (N73)
2. موقع پخش اسم آهنگ رو نمیندازه. باید بندازه یا کلا همینجوریه؟
3. فقط از موزیک پلیر اصلی گوشی استریو پخش می کنه. یعنی اگه بخوای فیلم ببینی و یا فرمتی رو گوش بدی که موزیک پلیر اصلی گوشی ساپورت نمی کنه باید از برنامه های دیگه مثل CorePlayer و... استفاده کنی که اونا Mono پخش می کنن.
4. اگه هندزفری همینجوری روشن باشه و به گوشی وصل باشه که وقتی کسی زنگ زد بتونم جواب بدم خیلی باتری مصرف می کنه؟ به صرفه هست انجام دادن این کار یا نه؟ (باتری گوشی مهم نیست فقط باتری هندزفری منظورمه)
با تشکر

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مبارک باشه...چند؟ از الدراری؟؟

1- متوجه نشدم...دقیق تر بگو//

2-این مشکل رو نوکیا ها با هدفون های سونی اریکسون دارن...الان من با P1 خودم وصل میکنم اسم اهنگ میاد ولی به N82 ام وصل میکنم نمیاد...کاری نمیشه کرد...مشکل از نوکیا ست...

3-ببین مشکل از اون برنامه ها هست...وقتی با خود موزیک پلیر اصلی گوشی که در واقع جزیی از firmware گوشی هست داره درست کار میکنه یعنی نوکیا به وعده خودش عمل کرده و گوشی A2DP داره...حالا اون برنامه های 3rd party که جدا نوشته میشن و رو سیستم عامل نصب میشن نمیتونن یا لیسانس همچین کاری رو ندارن بحثش جداست...

4- خیلی نه... میدونی دیگه به این حالت میگن استند بای...حقیقت دقیق امتحان نکردم ولی فکر کنم با باتری پر ( هندزفری) حدود 2الی 3 روز باشه تو این حالت...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مبارک باشه...چند؟ از الدراری؟؟
مرسی. الدراری 970 داشت 980 تموم کرده بود. از موبایل مجید طبقه سوم علاالدین خریدم به قیمت 82 تومن.
1- متوجه نشدم...دقیق تر بگو//
تو منو کلا 3 تا icon هست یکی گوشی ای رو که باهاش تماس برقرار کردی اسمشو مینویسه. یکی آخرین تماس گرفته شده رو مجددا میگیره و یکی هم عکس یه دفترچه (کتاب) هست که وقتی می زنم کار نمی کنه و روش ضربدر میزنه.
یه سوال: هندزفری شما وقتی زنگ می خوره اسم تماس گیرنده رو مینویسه (اگه تو دفترچه تلفن گوشی باشه) ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اهان...پس خود هندزفری DS980 منو داره؟

مال من که نداره...پس همچین فرقی هم دارن...DS970 یه دکمه داره که موقع پخش اهنگ میزنی pause میکنه و بعد باز بزنی play میکنه...و دکمه کم و زیاد کردن صدا و عقب و جلو کردن اهنگ...چیزی به نام منو نداره...
-----------------------------

ببین یکم اینها با نوکیا بد قلقی میکنن..مثلا:

من با اون دکمه های عقب و جلو کردن اهنگ به راحتی روی P1 میتونم یه اهنگ رو مثلا 20 ثانیه ببرم جلو یا عقب...در حالی که روی N82 وقتی میزنم میره اهنگ بعدی!!...اصلا عقب و جلو بردن خود اهنگ ممکن نیست...انگار تعریف نشده براش!!

به نظر میاد تکنولوژی بلوتوث چون اختراع کمپانی اریکسون بوده به صورت کامل رو سونی اریکسون ها پیاده میشه ولی مثلا رو نوکیا هنوز نقص دارن...

بله اگر تو دفترچه باشه اسمش رو مینویسه...وقتی زنگ میزنه...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه فقط سونی اریکسون...تو N82 ام فقط شماره میندازه...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ممنون مازیار جان :)

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
فرق اصلی DS220 باDS980 در چیست؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بعد از یک سال استفاده این هدست ما هم کم کم داره به فنا میره. به علت کشیده شدن روکش سیم در چندین قسمت پاره شده و در چند جا هم لخت شده. راهی برای درمانش وجود داره؟

20090419069.jpg

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همگی
برای اینکه تاپیک جدیدی باز نکنم همینجا عنوان میکنم

می خوام یه هندزفری بلوتوث استریو مخصوص موزیک بگیرم که Caller ID هم داشته باشه و کیفیت هدفونشم عالی باشه
ظاهرا تنها مدل موجود همین سونی اریکسون هاست ..قبلا یه جبرا BT3030 داشتم که ازش راضی بودم اما Caller ID نداشت.

سوال اساسی اینه که :
با توجه به اینکه گوشیم N82 هست، هندزفریهای سونی اریکسون رو بخوبی ساپورت میکنه یا نه ؟
بیشتر منظورم کیفیت پخش موزیک هست.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خوب این هندزفری ما هم تقریبن به فنا رفت. کسی جایی نمیشناسه تعمیرش کنه یا احیانن گارانتیش کرده باشه؟ این هندزفری ها رو چه شرکتی گارانتی می کنه؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من برای اسکی یکی می خوام که کیفیتش خیلی خوب باشه، ترجیحا بشه بهش هر هدفونی که می خوای وصل کنی چون هدفون عالی دارم ( جک 3.5 ) ، قیمت اگر بالای 50 نره خوبه وگرنه دیگه مجبورم...

گوشی هم نوکیا هست

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
من گوشیم HTC Diamond هست (ویندوز موبایل)
و میخوام یک هندزفری بلوتوث براش بخرم. نمیخوام استریو باشه ولی در عوض با کیفیت بالا و با دوام باشه.
چی پیشنهاد میکنید و به چه قیمت ؟

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
یک سئوال مبتدی

با هندزفری بلوتوث می‌توان آهنگ هم گوش کرد یا فقط مکالمه می‌توان جواب داد؟

قیمت و مدل یک هندزفری متوسط لطفاً

بالا