• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هنگام خاموش کردن سیستم،، صفحه ابی میشه

MR ZaRT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان عزیز
مشکلی عجیب برام پیش اومده که موقع خاموش کردن سیستم یا ریستارت کردن سیستم صفحه دامپ که تو عکس هم مشخصه میده،،
ویه سری دامپ ها هستن بعد 100 درصد شدن خود بخود ریستارت میشن،،،ولی تو این مورد در همون صفحه ایی میمونه،،که باید به صورت دستی از روی روی پنل کیس ریتارت بشه،
ناگفته نماند که من جای اسلات رم رو عوض کردم،که مشکلی حل نشد،رمی که الان روسیستمه تو سایت مادربردم توقسمت رم ساپورش اسمش نیست،احتمال داره که قضیه از اینجا اب بخوره؟
34369516080859536820.jpg

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
1- نوع ویندوز مشخص بفرمایید
2- 32 بیت یا 64 بیت
3- اخیرا سخت افزراری به کامپیوتر اضافه نکردید؟
اگر به کامپیتر و سخت افزار آشنایی دارید ، ابتدا کیس کامپیوتر از برق جدا کنید دکمه پاور یکبار بزنید تا برق تخلیه بشود . حالا که کیس از برق جدا هست و کاملا بدون برق، باطری روی مادربورد با دقت بدون اینکه به محل قرارگیری اون آسیبی برسه خارج کنید چند دقیقه صبر کنید سپس باطری جا بزنید و کامپیوتر روشن کنید. سیستم در ابتدا پیغام بایوس خواهد داد که load default میتوانید بزنید (اگر اشنایی بیشتر دارید میتوانید بعدا تنظیمات مدنظرتون را پیاده کنید) سیستم که بالا آمد یکبار خاموش یا ری استارت کنید، مشکل حل شد؟ یا همچنان برقرار هست؟

MR ZaRT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داآش مشکل جور دیگه حل شد واون کارایی که شما گفتید هم کردم،
1.باطری رو درو اوردم دوباره انداختیم مشکل دامپ حل شد ولی ویندوز بالا نمیومد
2.مراحل ستاب بایوس رو هم اوکی کردیم ولی مشکل حل نشد
3.یه ویندوز زدیم حل شد
الان نه دامپ و نه چیزی دیگه ای مشاهده میشه،،،، دستتون دردنکنه بابت کمکتون،خیلی ممنون

بالا