• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوآوی، اچ تی سی و ال جی در سراشیبی سقوط

behroya

Registered User
لایک‌ها
265
زمان امروز در دنیای موبایل متعلق به سامسونگ و اپل است، فروش این دو کمپانی از دیگران بسیار بیشتر است و تقریبا تمام رقیبان را از گوی رقابت خارج کرده‌اند. ال جی پیش بینی کرده بود که بتواند 10 میلیون گوشی جی 2 را به فروش برساند اما بر اساس خبری که از یک منبع غیر رسمی از داخل این شرکت رسیده است که ال جی تنها 2 میلیون از این گوشی را توانسته بفروشد، البته این فروش کم را می‌تواند به علت ارائه زودهنگام نکسوس 5 دانست که فروش خوب نکسوس 5 می‌تواند فروش کم جی 2 را جبران کند و ال جی زیاد تحت تاثیر قرار نگیرد. به گزارش جی اس ام اما چیزی که اهمیت دارد و بر اساس آمار دیده می‌شود این است که وضعیت برای سه کمپانی ال جی، اچ تی سی و هوآوی به هیچ وجه خوب نیست. به خصوص دو شرکت هوآوی اچ تی سی به شدت تحت تاثیر فروش کم پرچمداران خود قرار گرفته‌اند. DigiTimes اعلام کرده که فروش پایین پرچمدار اچ تی سی یعنی HTC One و همچنین فروش 3 میلیونی Ascend P6 کمپانی هوآوی (که قرار بوده 10 میلیون عدد به فروش برود) به شدت سهم این کمپانی‌ها را از بازار گوشی‌های موبایل تحت تاثیر قرار داده است. البته هنوز زود است که در مورد ضرر و زیان این کمپانی‌ها صحبت کنیم زیرا باید منتظر باشیم که کمپانی‌ها به صورت رسمی گزارش مالی خود را منتشر کنند، اما چیزی که نیاز به انتظار ندارد این است که در حال حاضر تنها سامسونگ و اپل هستند که به خوبی از این بازار پر رونق سود می‌برند.
big.jpg
منبع: DigiTimes

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
این htc رو هم که ول می کنی به حال خودش میره ورشکست میشه .!

mortezasagebfar

Registered User
لایک‌ها
74
این htc رو هم که ول می کنی به حال خودش میره ورشکست میشه .!
بیچاره تقصیر خودش نیست خب وقتی ملت طرفدار سامسونگ و اپل هستن و گوشیای اونو نمیخرن ورشکست میشه دیگه! تعجب نداره!

mortezasagebfar

Registered User
لایک‌ها
74
من خودم طرفدار سامسونگم :
1-مدلهای متفاوت (میتونی انتخابهای متفاوتی داشته باشی البته قیافشون یکیه)
2-رابط کاربری زیبا و روان
3-پشتیبانی خوب و نمایندگی در ایران
4-ارائه رام های مختلف برای گوشی هاش
5-ارائه رام های کاستوم زیاد برای هر مدل از گوشی هاش
6-و...(یادم نمیاد ولی فک کنم بازم باشه)

Last edited:
بالا