• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوش مصنوعي يا نرم افزار ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
دوستان من امسال قصد دارم در آزمون كارشناسي ارشد شركت كنم و گرايش برام فرق نميكنه(ليسانس نرم افزار دارم)فقط ميخوام بدونم كدوم گرايش قبول شدنش راحتتره ...خودم از چند نفر پرسيدم و بين هوش مصنوعي و نرم افزار موندم كدوم يكي راحتتر ميشه قبول شد ...خوشحال ميشم راهنمايي كنيد

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
هيشكي نبود ؟

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
هوش مصنوعی چیست؟
امیر نعیمی

هوش مصنوعی (Artificial intelligence) شاخه ای بحث برانگیز از دانش کامپیوتر است که سعی بر آن دارد ماشین (کامپیوتر) را وادار به تفکر و بروز رفتارهای هوشمندانه نماید.

این دانش جوان از همان ابتدا با چالش هایی در تعریف کار خود مواجه بود که هنوز هم بر سر برخی از آنها ابهام و عدم تفاهم وجود دارد.

اینکه هوشمندی چیست؟ و آیا براستی انسان به تمام ابعاد فرایند مغزی خود تسلط دارد یا نه، باعث شده است تا این علم با علوم دیگری نظیر روانشناسی، ریاضیات، فلسفه و ... پیوندی عمیق داشته باشد.

"آلن تورینگ" یک آزمایش جالب برای سنجش هوش ماشین ارائه کرده است که به "تست تورینگ" معروف است، در این آزمایش فرد تست گیرنده در یک اتاق مستقر می شود و می تواند همزمان از طریق کامپیوتر با دو اتاق دیگر که در یکی یک انسان واقعی و در دیگری ماشین هوشمند قرار دارد ارتباط برقرار کند در این آزمایش معیار هوشمندی این است که فرد آزمون گیرنده متوجه نشود که در کدام اتاق انسان و در کدام اتاق کامپیوتر است!

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
هوش مصنوعی چیست؟
امیر نعیمی

هوش مصنوعی (Artificial intelligence) شاخه ای بحث برانگیز از دانش کامپیوتر است که سعی بر آن دارد ماشین (کامپیوتر) را وادار به تفکر و بروز رفتارهای هوشمندانه نماید.

این دانش جوان از همان ابتدا با چالش هایی در تعریف کار خود مواجه بود که هنوز هم بر سر برخی از آنها ابهام و عدم تفاهم وجود دارد.

اینکه هوشمندی چیست؟ و آیا براستی انسان به تمام ابعاد فرایند مغزی خود تسلط دارد یا نه، باعث شده است تا این علم با علوم دیگری نظیر روانشناسی، ریاضیات، فلسفه و ... پیوندی عمیق داشته باشد.

"آلن تورینگ" یک آزمایش جالب برای سنجش هوش ماشین ارائه کرده است که به "تست تورینگ" معروف است، در این آزمایش فرد تست گیرنده در یک اتاق مستقر می شود و می تواند همزمان از طریق کامپیوتر با دو اتاق دیگر که در یکی یک انسان واقعی و در دیگری ماشین هوشمند قرار دارد ارتباط برقرار کند در این آزمایش معیار هوشمندی این است که فرد آزمون گیرنده متوجه نشود که در کدام اتاق انسان و در کدام اتاق کامپیوتر است!

ممنون سينا جان:happy:

هر کدوم مزخرف تره . قبولیش راحتتره

: هوش مصنوعی
بله ظاهرا هوش متقاضي كمتر داره ...البته شانس كه نيست امسال همه به اين نتيجه ميرسن كه برن هوش چون راحتتره:wacko:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
خوب او میشه او قیفه

هوش مصنوعی ورود بهش اسون تر توش سختر

نرم افزار ورود بهش سخت توش اسون

بالا