• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هوش مصنوعی یا نرم افزار ؟ (كارشناسی ارشد )

arshadComputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من می خوام واسه كارشناسی ارشد مهندسی كامپیوتر البته دانشگاه آزاد ثبت نام كنم واسه همینم بین دو رشته هوش و نرم افزار موندم كه كدومو انتخاب كنم ...
در موارد زیر می شه مقایسه كرد :
اولویت در دانشگاه ... مثلا اگه هیئت علمی قرار باشه بگیرن هوش هم با نرم افزار یكیه و ...
بازار كار...
و ...

البته دانشگاه هم مهمه اگه دوستان نظرشون رو در این مورد هم بگن ممنون می شم
ممنون می شم دوستان نظرشونو بگن و البته امیدوارم این تاپیك تاپیك خوبی واسه متقاضیان ارشد مهندسی نرم افزار بشه ..

ممنونم:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به نظرم اگه به تحلیل و توسعه سیستم علاقه داری ، نرم افزار ... اگه بحث های دیگه مثل سخت افزار و برنامه نویسی رو بیشتر می پسندی (باز البته در حیطه نرم افزار) ، هوش مصنوعی ...

arshadComputer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم اگه به تحلیل و توسعه سیستم علاقه داری ، نرم افزار ... اگه بحث های دیگه مثل سخت افزار و برنامه نویسی رو بیشتر می پسندی (باز البته در حیطه نرم افزار) ، هوش مصنوعی ...

ممنون دوست عزیز
شما چه رشته ای خوندین و كدام دانشگاه ؟
به نظر شما قزوین بهتره یا مشهد البته واسه هر رشته؟
درمورد تراز قبولی در این دو شهر در هوش و نرم افزار اطلاعی ندارین ؟
ممنونم كه جواب می دین البته خوب همینطور كه می دونین فرصتی واسه ثبت نام باقی نمونده باید زودتر اقدام كنم ...
از دوستانی كه در این شهر ها خوندن چی كسی رو نمی شناسین ؟
بازهم ممنون
منتظر پاسخ شما هستم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من بابل بودم (سال 80) ...

در مورد تراز هیچ چی نمی دونم ...

در مورد شهر فقط می دونم که اون موقع می تونستم دانشگاه بهتری برم (مثلا مشهد) اما پیش خودم گفتم یه جای خوش آب و هوا و نزدیک به تهران ، باید بهتر باشه ... الان می بینم که تصمیم بسیار درستی گرفتم : شهر محل تحصیل خیلی مهمه ؛ حداقل واسه من ...

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها آخه این منابع و کتاب هایی که برای ارشد هوش مصنوعی داره اصلا خوب هستن ؟

آخه تا اونجایی که من می دونم منابع نرم افزار خیلی الکی و و مزخرفن و دانشجو خیلی وابسته به استاده ؟؟؟

Last edited:

palex

Registered User
لایک‌ها
0
راهنمايي اين كه من جزوات ارشد را از اين شركت (www.espadancomputer.com) تهيه كردم كه واسطي بين داوطلبين پذيرفته شده سالهاي گذشته و مشتري مي باشد و اين شركت كيفيت و .. را طبق گفته خودشون تضمين مي كنه و قيمت آن هم طبق بررسي هايي كه كردم مناسب و من انصافا از آن راضي هستم ولي يه مشكلي كه هست اينه كه جزوه شبكه آن مال موسسه كنكور نيست و مال امير كبير مي باشد و با اين حال جزوه دستنويس + ريفرنس استاد همه در اين مجموعه درس شبكه هست ولي من دنبال جزوه پارسه شبكه هستم
دوستان اگه كسي جزوه شبكه پارسه +صدا را داره براي فروش و ... يه خبري بده
email:[email protected]

بالا