• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هک شدن تلگرام

mohammadmum

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
به نظر شما هک شدن اکانت تلگرام امکان پذیره؟
من به یه نفر مشکوک شدم که من رو هک کرده . روشی هست که مطمئن بشیم هک شدیم یا نه؟
ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید

Last edited:

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
ُلام اره ممکنه من چند شب قبل هک شدم خیلیم راحت.بله میشه فهمید.وقتی شک کردی کسی تو اکانتت هست ّ
ابتدا وارد منوی تلگرام شده و سپس گزینه Settingsرا لمس کنید.
۲- در مرحله بعدی گزینه Privacy and security را یافته و سپس لمس کنید.
۳-در قسمت security گزینه Active Sessions را انتخاب کنید.
۴- اکنون در قسمت Active Sessions می توانید تمامی اطلاعات دستگاه هایی که به حساب شما متصل هستند را مشاهده کنید.
به عنوان مثال من تلگرام را بر روی دسکتاپم فعال کرده ام و اطلاعاتش (نوع سیستم عامل، آی پی،آخرین زمان اتصال) را می توان در این قسمت مشاهده کرد.
۵- برای خارج کردن دستگاه های دیگر کافیست گزینه Terminate All Other Sessions لمس کنید

mohammadmum

Registered User
لایک‌ها
85
ُلام اره ممکنه من چند شب قبل هک شدم خیلیم راحت.بله میشه فهمید.وقتی شک کردی کسی تو اکانتت هست ّ
ابتدا وارد منوی تلگرام شده و سپس گزینه Settingsرا لمس کنید.
۲- در مرحله بعدی گزینه Privacy and security را یافته و سپس لمس کنید.
۳-در قسمت security گزینه Active Sessions را انتخاب کنید.
۴- اکنون در قسمت Active Sessions می توانید تمامی اطلاعات دستگاه هایی که به حساب شما متصل هستند را مشاهده کنید.
به عنوان مثال من تلگرام را بر روی دسکتاپم فعال کرده ام و اطلاعاتش (نوع سیستم عامل، آی پی،آخرین زمان اتصال) را می توان در این قسمت مشاهده کرد.
۵- برای خارج کردن دستگاه های دیگر کافیست گزینه Terminate All Other Sessions لمس کنید
در اون قسمت فقط اسم گوشی خودم هستش !!!!!یعنی مطمئن باشم که هک نشدم ؟ در اخر ممنون از جوابت

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
در اون قسمت فقط اسم گوشی خودم هستش !!!!!یعنی مطمئن باشم که هک نشدم ؟ در اخر ممنون از جوابت
اره اگه کسی با یوزر تو انلاین باشه انجا میاد.البته ممکنه هک شده باشی ولی الان داخل یوزرت نباشه.مثلا من طرف داشت با ادلیستم چت میکرد جلو رو خودم و میگفت کارمند وزارت اطلاعاته!

hamidra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
مدیران تلگرام ک برا هک کردنش جایزه گذاشتن.اینجوری ک خیلی بده

بالا