• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هک شدن سایت بی طرف

irbet365

Registered User
لایک‌ها
0
سایت بی طرف دو هفته پیش هک شد از اون موقع تا الان هیچ مسابقه ای برگذار نکرده است اینم پیام مدیریتش
همانطور که در اطلاعیه قبلی هم متذکر شدیم سایت مورد حمله هکرها قرار گرفته و بخشی از اطلاعات دیتابیس سایت از بین رفته است.
تعداد بسیار زیادی پیام از طرف کاربران دریافت کرده ایم که متاسفانه فرصت پاسخگویی به همه آنها میسر نیست.
در اغلب پیام ها زمان از سرگیری مسابقات مورد سئوال بوده است. متاسفانه با توجه به میزان صدمه ای که به دیتابیس سایت وارد شده است ممکن است بازگشت سایت به روال عادی حدود دو هفته زمان ببرد.
در مورد موجودی کاربران در سایت هیچ نگرانی وجود ندارد و مبالغ نزد ما محفوظ خواهد بود و پس از راه اندازی مجدد در دسترس کاربران خواهد بود.
بی طرف روز های سختی را سپری میکند و تنها عاملی که میتواند ما را در گذر از بحران یاری کند همکاری و حمایت شما کاربران عزیز است. در نهایت از بردباری شما سپاسگزاریم.

نظر شما چی است در این مورد آیا هک شده یا حساب بانکی شو بستن ؟ من توی روزنامه خوندم پلیس اجتماعی گزارش داده درآمد سایت های پیشبینی فوتبال تا این لحظه سال 90 شش میلیارد تومان بوده است

در پایان دوستانی که در کار پیشبینی مسابقات فوتبال در ایران هستند برای اینکه بی کار نباشند بهتر است در سایت لیگ به کار خودشون ادامه دهند سایت خوبی است تازه راه افتاده پولی خوب هم جمع می شود برای جایزه نفرات اول آدرس سایت لیگ : www.liiig.net

فایل های ضمیمه

• 1.png
    1.png
    78.8 KB · نمایش ها: 187

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام

شما احیانا از سایت bwin 90 اطلاع ندارید چه اتفاقی براش افتاد ؟من دو سال پیش باهاش کار می کردم.

irbet365

Registered User
لایک‌ها
0
منم اطلاعی ندارم مگر چه اتفاقی افتاد براش ؟

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
سایتش باز نمیشه یه مدت مرتبا دامینش را تغییر میداد.من هم دیگه همون موقعه ها کم کم دیگه از این کار زدم بیرون.

آدرس جدیدش را دوستان ندارند؟

هر چیزی که پول توش باشه، بالایی ها دست میذارن توش. یا باید اونها هم بیان داخل یا درش رو تخته می کنن.
درباره این سایت ها هم دیر یا زود همین اتفاق میوفته.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
هر چیزی که پول توش باشه، بالایی ها دست میذارن توش. یا باید اونها هم بیان داخل یا درش رو تخته می کنن.
درباره این سایت ها هم دیر یا زود همین اتفاق میوفته.

دقیقا همینطور هست که شما می فرماید، البته متاسفانه.

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
بالا