• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هک شدن عجیب اکانت گوگل

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من حدودا چهار ساله که از اکانت گوگل استفاده میکنم و بیشترین استفاده هم از gmail هست ، امروز صبح ایمیل هامو چک کردم اما دو سه ساعت بعد وقتی خواستم وارد بشم ، ارور داد که پسورد اشتباه هست ، پسورد هم همیشه در گوگی ها سیو هست ، فایر فاکس هم دارای مستر پسورد هست و کسی نمیتونه از داخل پسوردهای سیو شده اونو در بیاره .

در نتیجه کار هیچ کیلاگر و ابزار مشابهی نمیتونه باشه . ...
پسورد من رو هم کسی نداره ، و برای من خیلی عجیبه که چطور اکانتم هک شده ؛ خبری هم که توی این یکی دو روزه از گوگل داشتم به شرح زیر هست
مهر نوشت:
روزنامه نیویورک تایمز نوشت:ﻫﮑﺮﻫﺎ ﺩﺭ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﭘﺮﺳﺶ ﻫﺎﯾﯽ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﺗﺎﺋﯿﺪﯾﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﺑﯿﻨﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﻭ ﺍﺻﺎﻟﺖ ﻭﺏ ﺳﺎﯾﺘﻬﺎ ﻻ‌ﺯﻡ ﺍﺳﺖ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺷﮑﺎﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺎﯾﺘﻬﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺗﺎ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻃﻼ‌ﻋﺎﺕ ﺟﻤﻊ ﺁﻭﺭﯼ ﮐﻨﻨﺪ. ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﻫﮑﺮﻫﺎ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺖ "ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ ﻫﻠﻨﺪﯼ ﺩﯾﺠﯿﻨﻮﺗﺎﺭ" ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﻣﺤﻠﯽ ﮐﻪ ﺻﻼ‌ﺣﯿﺖ ﺻﺪﻭﺭ ﺗﺎﺋﯿﺪﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻌﻞ ﻫﻮﯾﺖ ﺩﺭ ﮔﻮﮔﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻭ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﮔﻮﮔﻞ ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺁﻥ ﺑﻪ "ﺟﯽ ﻣﯿﻞ" ﻭ ﯾﺎ "ﮔﻮﮔﻞ ﺩﺍﮐﯿﻮﻣﻨﺖ" ﻣﺮﺍﺟﻌﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﻮﺀﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﯾﻦ ﻫﮑﺮﻫﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﻪ ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻧﻘﺎﻁ ﺩﯾﮕﺮ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﺣﻤﻠﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺷﻨﺒﻪ ﺷﺐ ﮔﻮﮔﻞ ﺩﺭ ﭘﯿﺎﻣﯽ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺳﺎﯾﺖ ﺧﻮﺩ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻋﻤﺪﻩ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﻣﻮﺭﺩ ﺣﻤﻠﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺩﺭ "ﺍﯾﺮﺍﻥ" ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﮔﻮﮔﻞ، ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ ﻫﻠﻨﺪﯼ ﺑﻪ ﻣﺤﺾ ﺍﻃﻼ‌ﻉ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺗﺎﺋﯿﺪﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﻫﮑﺮﻫﺎ ﺭﺍ ﻟﻐﻮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺩﺭﻫﻤﯿﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯾﮏ ﺷﺮﮐﺖ ﺍﻣﻨﯿﺘﯽ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ "ﺍﻑ-ﺳﯿﮑﯿﻮﺭ" ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﻫﮑﺮﻫﺎ ﻧﺸﺎﻥ ﻭ ﯾﺎ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﯽ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ ﻫﻠﻨﺪﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ "ﻫﮑﺮﻫﺎﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ" ﻧﺎﻣﯿﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻨﻮﺯ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﯾﺎ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﻤﻠﻪ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﯾﺎ ﺧﯿﺮ. ﺑﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻧﯿﻮﯾﻮﺭﮎ ﺗﺎﯾﻤﺰ، ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﮔﻮﮔﻞ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺗﯽ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﺁﻧﻼ‌ﯾﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺭﺧﻨﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻨﯽ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺯﯾﺮ ﺳﺆﺍﻝ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ.
ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺵ ﺟﺪﯾﺪ، ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺖ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺗﻼ‌ﺵ ﺷﺪﻩ ﺗﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺣﺴﺎﺑﻬﺎﯼ ﺑﺎﻧﮑﯽ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﺍﻃﻼ‌ﻋﺎﺕ ﺷﺨﺼﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﺳﺮﻗﺖ ﺑﺮﻭﺩ.

من بلافاصله اقدام به ریست کردم کردم اما متاسفانه ، ایمیلی که برای مواقع اضطراری داشتم انگار عوض شده ، مینویسه k*****@yahoo.com هیچ کدوم از ایمیل های من اولش k نداره .
سوال امنیتی غیر فعال شده بود انگار کسی چند بار اشتباه زده
اما شماره تلفن من تغییر نکرده بود ، به هر صورتی شماره رو وارد کردم گوگل ایراد گرفت ، البته باید بگم که گوگل با شماره های ایران مشکلی نداره و چند بار برای بعضی کار ها بهم اس ام اس داده و یا تلفن زده .
گزینه سوم برای ریکاوری دادن اطلاعات قبل از هک شدن هست که فعلا جوابی نگرفتم .

به نظر شما این امکان هست که اکانت بلوک شده باشه ؟ با توجه به اینکه هیچ اخطار بلوک شدنی نشون نمیده ؟ یا راه حلی برای ریست کردن پسورد بجز اون ایمیل ضروری دارید ؟

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
خوشبختانه موفق شدم اکانت 100% هک شده گوگل رو بازگردانی کنم
آموزش کامل بازگردانی اکانت گوگل در اینجا : کلیک کنید
کد:
http://www.mohadese.com/forum/17521.html#post25249

بالا