• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هک شدن ورد پرس ها

forsat mirza

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
سوالی داشتم
من بر روی سرور پارس دو سایت دارم که یکی پس از دیگری هی هک می شوند در حال که قبلا یعنی 7-8 ماه پیش اصلا این موردها رو نداشتم
من خودم احساس می کنم مشکل سایت من نیست و مشکل از سرور اشتراکیه سرور پارس هست که انقدر راحت دسترسی پیدا می کنن
من افزنه فایر وال و سیکورتی و محدودیت وارد کردن رمز اشتباه برای لوگین و ورد پرس هم اپیدیت بود
یکی میشه کمکمون کنه
سایتی هست که خدمات امنیتی خوبی برای وردپرس بده؟(کارهاشو بکنه ایمن بشه)

vahid03

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
سوالی داشتم
من بر روی سرور پارس دو سایت دارم که یکی پس از دیگری هی هک می شوند در حال که قبلا یعنی 7-8 ماه پیش اصلا این موردها رو نداشتم
من خودم احساس می کنم مشکل سایت من نیست و مشکل از سرور اشتراکیه سرور پارس هست که انقدر راحت دسترسی پیدا می کنن
من افزنه فایر وال و سیکورتی و محدودیت وارد کردن رمز اشتباه برای لوگین و ورد پرس هم اپیدیت بود
یکی میشه کمکمون کنه
سایتی هست که خدمات امنیتی خوبی برای وردپرس بده؟(کارهاشو بکنه ایمن بشه)

بله بخش آموزش های امنیتی این سایت رو مطالعه کنید.

wp-pro.ir | مرجع حرفه ای وردپرس در ایران

خودشون هم انجام میدن تماس بگیرید با مدیریت.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
هاست سایت منم رو سرور پارس هست، پشت سر هم پیغام میدن فلان فایل را پاک کنید تا سرویس‌تون غیرفعال نشه !

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
تایپکو اتفاقی دیدم،گفتم کمکی کرده باشم؛
دوست خوبم،احتمالا یه زمون که فایروال سرور مورد داشته(یا حالا خودتون حفره ای رو باز گزاشتین)،هک انجام شده و شل روت رو سرورتون آپ شده و راه رو برای هکرای بعدی هم باز گزاشته؛ ضمن اینکه هک و دیفیس سایت دلایل زیادی داره که یکیش اتک به سروره، شاید یکی از پلاگین هاتون و حتی خود قالب مورد داره و دورکش تابلوئه و با یه سرچ تو گوگل میان سراغ شما،حتی شاید یه کیلاگر رو سیستم شما نصبه و خبر ندارید...!
در کل سکوریتی یه وب هیچ وقت 100% نیست؛حتی سایت CIA.GOV ! (یه چیزی بین هکراست که میگن امنیت هیچ وقت مطلق نیست)، حالا شما خواستین باید این چیزایی که گفتم رو چک کنید تا میزان سکوریتی بره بالا.
خودم دیگه چند ساله که تو کار امنیت نیستم(از امضام معلومه تو چ کاری هستیم!)، وگرنه تا حدودی واست درست میکردم.
شما و بقیه ی دوستان: موفق باشید؛یا علی.

بالا