• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هک- مردم آزاری

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لیست 37000 خطی یوزر نیم و پسورد

فایل های ضمیمه

• Myspace Hacked Login And Password List.zip
    114.2 KB · نمایش ها: 25

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به مسئله خرابکاری و مردم آزادی هک نمی گن بلکه کرک می گن.
هکرها سازنده هستن نه خرابکار

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب واسه چی میخای مردم آزاری کنی
24.gif
........ خوشت میاد از این کارا ......
30.gif

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
@zfarhad2003 :
چي ؟؟! كرك مي گن ؟ شما بهتره اول بري كمي سطح معلوماتت رو بالا ببري عزيزم
هك و كرك زمين تا آسمون فرق مي كنن.
كرك يا مهندسي معكوس درباره برنامه هاست و هك مربوط به شبكه و ...

كمي مطالعه و استفاده از گوگل شما رو از اشتباه خارج مي كنه !

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
@zfarhad2003 :

به نظر من شما داری اشتباه میکنی
من هم تو روزنامه خوندم که کرکر به افرادی میگن که کارهای خرابکاری انجام میدن ولی هکر ها کارای خرابکاری نمیکنن و بعضی وقتها هم مفیدن

Sunboy454

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون روزنامه ای که شما خوندی ، احتمالا نویسنده ی مطلبش و سردبیرش زیاد با این مسایل آشنا نبودن ؛

هر کدوم از موارد هک و کرک از هم جدا هستن و نمیشه گفت این بعد خوب قضیه و اون بعد بد قضیه هست ؛ هکر ها ( یا نفوذگران ) بد به اسم کلاه سیاه وجود دارن ؛ موارد ( به اصطلاح ) خوبشونم کلاه سفید هستن ؛ کرک هم اصلا بد نداره ؛
البته مهندسی معکوس هم یکی از زیرشاخه هاشه ؛

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3

خوب دوست من مثله اینکه با بد آدمی در افتادی. نگاه کن شما رو به زور مجبور نمی کنن که در مطلبی که اطلاع کافی نداری نظر بدی. اون چیزی که به تو یاد دادن همش غلطه. سعی کن خودت رو محدود نکنی. من فکر می کنم شما از گوگل استفاده کنی بیشتر از من به دردت می خوده.

اون روزنامه ای که شما خوندی ، احتمالا نویسنده ی مطلبش و سردبیرش زیاد با این مسایل آشنا نبودن ؛

هر کدوم از موارد هک و کرک از هم جدا هستن و نمیشه گفت این بعد خوب قضیه و اون بعد بد قضیه هست ؛ هکر ها ( یا نفوذگران ) بد به اسم کلاه سیاه وجود دارن ؛ موارد ( به اصطلاح ) خوبشونم کلاه سفید هستن ؛ کرک هم اصلا بد نداره ؛
البته مهندسی معکوس هم یکی از زیرشاخه هاشه ؛
این دسته بندی که شما گفتی دسته بندی است که کرکرها برای خودشون انتخاب کردن و مسلما کرک بدترین چیز دنیای کامپیوتره. یعنی چه کرک بد نداره؟؟؟؟؟

برای اینکه دیگه از اشتباه در بیاید این لینکها رو تقدیم شما می کنم. حتما بخونید:
چگونه هکر شویم

How To Become A Hacker

یک اجتماع ، یک فرهنگ مشترک ، از برنامه نویسان خبره و جادوگران شبکه که پیشینه آن از میان دهه ها به مینی‌کامپیوترهای‌اشتراک زمانی (time-sharing) و اولین تجریه های ‌ARPAnet می‌رسد. اعضای این فرهنگ اصطلاح ' هکر' را ساختند . هکرها اینترنت را ایجاد کردند. آنان سیستم عاملUnix را آنچنان که امروز هست ایجاد کردند. هکرها usenet را اجرا کردند. آنان باعث شدند شبکه جهانی (World wide web) کار کند. اگر شما دارای این فرهنگ هستید و دیگران می‌دانند که شما چه کسی‌هستید و هکر می‌نامندتان؛ پس شما هکر هستید!

گروه دیگری‌از مردم هستند که متکبرانه خود را هکر می‌نامند اما نیستند! این مردمان (که بیشتر نرهای نابالغند) کسانی‌هستند که سیستمهای‌کامپیوتری و مخابراتی را 'تخریب' می‌کنند. هکرهای واقعی‌اینان را 'شکننده (Cracker) ' می‌نامند و هیچ کاری‌به آنان ندارند. هکرهای واقعی اعتقاد دارند که اینان تنبل، بی‌مسئولیت و نه چندان باهوشند و می‌دانند که توانایی نفوذ به سیستمهای امنیتی‌شما را هکر نمی‌کند. همانگونه که دزدان اتومبیل را هیچگاه نمی‌توان مکانیک نامید. متأسفانه بسیاری از روزنامه نگاران و نویسندگان ناآگاهانه وا‌ژه ی' هکر ' را برای‌توصیف شکننده ها (Crackers) بکار می‌برند و هکرها را تا سرحد مرگ عصبانی می‌کنند.

تفاوت اصلی این است: هکرها می‌سازند اما شکننده‌ها ویران میکنند.

فکر کنم دیگه کافی باشه.
دوست من cracki اگه جواب ندین به این معنی است که اطلاعات شما از اون سطحی که فکر می کنی خیلی پایینتره.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
اين مطالبي كه ميگم فقط براي افزايش اطلاعات عمومي است و قصد اي پشت ان نيست.اميدوارم كسي بهش بر نخوره !!!!!!!!!!!!!!

ببنيد هكرها اصولا افرادي هستند كه داراي اطلاعات بسيار زيادي در مورد پروتكل ها و شبكه اساس كار كامپيوتر و ... اند . حال دقيقا بر اساس نيتشون اين هكرها دسته بندي ميشن
نو اموز يا newbie:
اين دسته همانطور كه از اسمشون معلومه تازه به شروع كار كردند و يا اطلاعات خودشون رو بصورت عملي دارن تست ميكنند هدفشون فقط ياد گيري ( فعلا) و در ضمن تا حدودي هم برنامه نويسي بلدند
lammer يا گوسفند :
اين دسته از افراد فقط توانايي استفاده از شبكه رو داند و از برنامه هاي اماده استفاده ميكنند و كاري جز اذيت و ازار ديگران ندارند و در كل زياد چيزي بلد نيستند و برنامه نويسي هم نميدونند . مثالشون زياده مثلا همين يوزر ها كه در ياهو مسنجر ديگران را بوت ميكنند و ..... كه در نهايت ميشن ( اگه همين طوري ادامه بدن )Scriptkiddy

tracer يا ردياب ها :
اين افراد با اينكه دانش زيادي دارند .اما از اين دانش براي مقاصد جاسوسي استفاده ميكنند كه بر اساس كاري كه ميكنند هم خوبه هم بد
مثال از هكر ها معروف :خوزه مانوگل گارسيا رودريگز معروف به تاسمانيا البته ايشان هكر-كركر و كلاه سياه هم هستند

hacker-cracker يا پسورد شكن ها ( با cracker ها اشتباه نشه ):

اين دسته ار دانش خود جهت مقاصد بعد استفاده ميكنند و چون بيشترين تلاش اونها براي شكستن انواع پسوردها و ... ميباشد به انها هكرهاي شكوننده پسورد ميگن !!!!!!!

كلاه سياه ها يا black hat :
اين دسته اصولا افراد خوبي نيستند كارشون تخريب اطلاعات ايجاد مزاحمت و.... داراي دسته هاي يا زير مجموعه هاي زيادي هستند چند تا از اونها را در بالا گفتم هكر-كركر ها ، لمرها ، ردياب ها و.....
در نهايت اينها از اطلاعات استفاده سوء ميبرند و يا با ايجاد اذيت و ازار ديگران لذت ميبرند و يا به منافع خودشون ميرسند

كلاه سفيد ها :

اين دسته از اطلاعات خودشون جهت ديباگينگ، رفع مشكلات امنيتي مقابله با افراد گروه بالا و توسعه دانش شبكه اي گام بر ميداند و در اصل هكر هاي اوليه ار اين نوع دسته بودند و مسلط به شبكه - پروتكل- سيستم عامل و برنامه نويسي هستند .( هكر-كركر ها هم به اين اصول اشنا و يا در اين موارد ميتوان گفت استاد هم هستند حتي همه هكر هاي كلاه سياه رده بالا )
از اين دسته مثلا ميتوان به انواع مشاورين امنيتي اشاره كرد مثل اقاي:Rain Forest Puupy

جنگجو هاي سايبر :
اين دسته از اطلاعات خود جهت مبارزه اي اينترنتي با ديگر افراد مثل خود يا عادي استفاده ميكنند كه هم خوبه و هم بد

پس هكر ها با دنيايي شبكه رابطه مستقيم دارند

در كل تعريف هكر :
در كل هكر كسي است كه اشنايي به شبكه - پروتكل ها- برنامه نويسي و يا برنامه هاي ريموت كنترل ها مثل تروژن ها و.... دارد كه يا با اجازه ( هكر هاي كلاه سفيد كه جهت رفع و پيدا كردن سوراخ امنيتي جهت رفع ان ) و يا بدون اجازه به سيستم اي وصل شده و سعي در كنترل منابع سيستم مينمايد

لازم به ذكره كه يك فرد هم ميتونه بد باشه هم خوب اين بر ميگرده به نيت شخص :
به عنوان مثال كه يك هكر هم ميتواند خوب باشد هم بد :
اقاي كوين ميتينك كه نابغه هكه تا چند سال پيش تحت تعقيب اف بي اي بود و بعد از زنداني و خروج از زندان اجازه كار با اينترنت از ايشان گرفته شد ( تا اينجا هكر-كركر- كلاه سياه ) اما اكنون به عنوان كمك كننده به شركت ها جهت افزايش امنيت شبكه خود كار مينمايد . ( اينجا هكر كلاه سفيد )

حال ميرسيم به كركر ها يا بصورت كلي مهندسين معكوس نرم افزارها Cracker:

ابتدا تعريف كرك كردن :
كرك كردن عبارت است از نغيير نرم افزاراي كه سورس اصلي ان در اختيار نيست ، به صورتي كه همانگونه كه فرد نياز دارد عمل نمايد و يا رفع باگ نرم افزار ها ويا رفع سوراخ امنيتي كه فرد پيدا كرده و يا افراد ديگر آن را پيدا نموده اند بدون داشتن سورس برنامه

!!!!!!!!!پس كركر نرم افزار با هكر-كركر فرق دارد !!!!!!!!!!:rolleyes:

اينها هم داراي دسته بندي خود هستند كه چون از حوصله مطلب خارج است به ان فقط اشاره ميكنم
نوآموز- پي كد - ان كد - شي گرا - وي بي - ماژول گرا و .....( كه همه اين دسته ها در اخر خود كركر دارند )

دوستان در كل هكر ها را وقتي ميخوان به دسته اونها اشاره كنند اسم هكر رو همراش ميارن

و منظور از كركر به معناي عام يعني مهندسين معكوس نرم افزار ها نه هكر - كركر

و در ضمن كساني كه كركر هستند ( كساني كه واقعا كركر هستند مثل TNT نه كساني كه دوتا برنامه كرك كردند )فقط به دستگاه خود و نرم افزار و برنامه هاي مورد نياز و دانش از چگونگي كار كردن برنامه هاو ساختار سيپيو - مادر برد- پروسس ها - فلگ ها - پورت ها و.... نيازمند است در واقعه ماشين كد يا اسمبلي را خوب خوب ميدونند و ممكنه كه هكر نيز باشند

اما هكر ها به شبكه ، برنامه نويسي سطح بالا مثل سي و دانستن پروتكل-شبكه- برنامه نويسي شبكه -سوراخ هاي امنيتي - گروه اطلاعاتي جهت گرفتن اخرين اطلاعات - برنامه نويسي exploit و....براي كار خود نياز مند هستند و هكر ها هم ميتوانند كركر نيز باشند

اميدوارم كمك كنه

----------------
پ.ن
اين مطالب مطالبي بود كه توي مقالات مختلف خونده بودم گفتم بگم تا شايد براي دوستان جالب باشه

به اميد ديدار:lol:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
saeedsmk جان این تعاریفی که شما ارائه کردید تا حدود زیادی درسته ولی اینها همش تعاریف دنیای شبکه برای هکرها است. تعاریفی که من بالا اشاره کردم تعریف کلی هکر رو میگه که هکرها آدمهای بدی نیستن بلکه کرکرها هستن که خرابکاری و دزدی انجام میدن.

نگرش هکر محدود به 'هکرنرم‌افزار' نمی‌شود ، مردمانی‌هستند که منش هکر را به سایر زمینه ها مانند الکترونیک یا موسیقی‌سرایت می‌دهند. در حقیقت شما می‌توانید این فرهنگ را در بالاترین سطوح هر علم و هنری بیابید. هکرهای نرم‌افزار این هم روحان را در هر جا می‌شناسند، آنان را 'هکر ' می‌نامند و برخی‌معتقدند که طبیعت هکر واقعا مستقل از زمینه ایست که او در آن کار می‌کند. اما در تمام این مقاله ما بطور خاص بر مهارت ها و منش های‌هکر نرم‌افزار، و فرهنگ های مشترکی که واژه ی 'هکر' را بوجود آورد تمرکز خواهیم کرد.

ضمنا بیشتر افرادی که به نوعی دنیای نرم افزار رو تغییر دادن هکر بودن. مثلا لینوس توروالذز خالق سیستم عامل لینوکس خودش هکر بوده یا خالقان اینترنت همشون هکر بودن. هکرها در کل سازنده هستن نه خرابکار

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
saeedsmk جان این تعاریفی که شما ارائه کردید تا حدود زیادی درسته ولی اینها همش تعاریف دنیای شبکه برای هکرها است. تعاریفی که من بالا اشاره کردم تعریف کلی هکر رو میگه که هکرها آدمهای بدی نیستن بلکه کرکرها هستن که خرابکاری و دزدی انجام میدن.

سلام
خوب هستيد
بجز منبعي كه داديد منبع ديگري داريد ؟
همانطور كه گفتم كركر ها با هكر -كركرها فرق دارند . شما دو تا اصطلاح رايج رو داريد با هم اشتباه ميگريد . بله هكر-كركر ها و كلا هكر هاي كلاه سياه خراب كار هستند . اما كركر ها نه!!!!!!

بابا كركر اصلا با شبكه كاري نداره با نت كاري نداره با برنامه كار داره پس نميتونه خراب كاري توي شبكه انجام بده

بحث در اين مورد بي فايده است !:cool:

فكر كنم با توضيحاتي كه دادم فرق اين دوتا كاملا روشنه

به هر حال عقيده شما محترم است . بله هكر هاي كلاه سفيد به پيشرفت www كمك كردند . اما ديگران هم كمك هاي زيادي كردند .

به اميد ديدار

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب به هرحال چه اسم اینها رو بزارین هکر-کرکر یا کرکر خالص فرقی نمی کنه موضوع اینه که هکرها سازنده هستند نه خرابکار و گروه دیگری است که خرابکاری می کنه و خودش رو هکر می دونه.
ولی کار کرکرها اگرچه خرابکاری رویه نت نباشه ولی کلا دزدی حساب می شه و تویه کشورهای پیشرفته مجازات داره و اصولا آدمهای خوبی نیستن.

این منبع دومی هم که معرفی کردم در واقع یک فصل از یک کتاب کامل درمورد همین زمینه است. اگه لینک دیگه ای پیدا کردم باز همینجا می زارم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
با اجازه اساتید:

مفاهیم هک و کرک قبل از اونکه به اعمال برگرده به نیات برمیگرده. در هر دو ممکنه از روشها و ابزارهای مشابهی بشه ولی هدف فرق میکنه. یک جراح و یک چاقوکش هر دو با چاقو شکم پاره میکنن ولی یکی برای زندگی بخشیدن و دیگری برای گرفتن اون. از جراح تشکر میکنن از چاقوکش شکایت.
کلیدساز و دزد هر دو قفل باز میکنن ولی اولی رو اجرتش رو میدن و دومی رو آب خنک.
این امکان وجود داره که از دید ناظری که به کنه ماجرا و اهداف نهائی اشراف نداره جایگاه واقعی ایندو جابجا بشه ولی حقیقت امر بدلیل ناآگاهی ناظر که عوض نمیشه! میشه؟ همچنین تعریف بعضی مفاهیم ممکنه در طی زمان دستخوش دگرگونی و تکامل بشه و حوزه پوششون تغییر کنه.

اما: بطور عام از دید متخصصین امر هک بار مثبت و کرک بار منفی داره و البته ممکنه ناظر بیرونی با توجه به منافعش بار منفی کرک رو نادیده بگیره. اون هکی که مد نظر اهل فن هست و به دیده تحسین بهش نگریسته میشه نزدیک به دیدگاه zfarhad2003 است و در اصل تعریفی که saeedsmk برای کرک ارائه کردن بیشتر با تعریف هک هماهنگی داره یعنی افزودن وِیژگیهای مفید و رفع عوارض ناخواسته و بطور کلی تغییر رفتار نرم افزار به شکلی که مورد نیاز ما باشه.
کلا هدف هک (با تعریفی که ارائه شد) بهبود و سازنگی است هنگامی که روشهای متعارف اجازه نمیدن یا زمانی که سورس در دست نیست و معمولا صاحب سورس کد اعتراضی به اینکار نداره چون اصل مالکیتش محترم شمرده میشه.
کرک همونطور که از اسمش مشخص هست یعنی شکستن و از کار انداختن وِیژگیهایی از نرم افزار که معمولا برای حفظ منافع مادی و معنوی مالک اون هست. از دید مصرف کننده اینکار ممکنه مثبت ارزیابی بشه چون منافع مادی براش داره ولی حقیقت به دید ناظر بستگی نداره.

2 تا مطلب هست که لازمه به اونها اشاره کنم. یکم اینکه حوزه پوشش هک به شبکه و کرک به لوکال محدود نیست و هر دو میتونن هم در شبکه و هم بصورت لوکال انجام بشن. این برداشت انتساب هک به شبکه بیشتر بخاطر اشتباه گرفتن متجاوز (intruder) با هکر هست.
دوم اینکه هکر ممکنه خودش صاحب و نویسنده سورس کد هم باشه. هک اگر چه بیشتر در سطح ماشین کد انجام میشه ولی هک حتی در برنامه ای که سورسش هم در دست باشه انجام میشه مثلا هک یک کلاس در دات نت برای ساختن کلاس جدید.

در خاتمه باید بگم برای همه دوستان احترام قائلم ولی الزاما با همه نظریات اونها موافق نیستم. البته اینها هم فقط نظریات شخصی من بود.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
mazoolagh جان شما تقریبا حرف منو گفتی دیگه. هک سازنده است نه خرابکار. بحث رویه همینه.

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
@zfarhad2003:
من چند روز ان نشدم و این تاپیک رو نخوندم. واقعا ناراحت شدم که شما در عین اینکه در اشتباه هستید باز هم روی موضوع پافشاری می کنید و اونطور بی ادبانه جواب می دید.
این مطلب رو نوشتم بخاطر اون جمله ای که نوشتید که اگه جواب ندم یعنی ...
-------
همونطور که دوست عزیزم سعید خان لطف کردن و در مطلب زیباشون کاملا توضیح دادند :
شما رشته Cracking (شاخه ای از مهندسی معکوس که متمرکز روی نرم افزار هاست) رو با Hacker-Cracker اشتباه گرفتید !
یه کرکر (منظور کسی که مهندسی معکوس کار می کنه) اصلا به شبکه کاری نداره و برنامه ها رو مورد حمله قرار می ده.
برای مثال همون سریالی که موقع نصب برنامه ها می زنید یا پچی که اجرا می کنی یا فایل کرک بازی که نصب می کنید
اینا کار یه کرکر هست

من درمورد خوبی یا بد بودن این کار چیزی نمیگم ولی حرفم اینه که این با مقوله هک کاملا متفاوته.
من خودم توی کرکر فعالیت می کنم ولی هیچی از هک نمی دونم. همینطور خیی از هکر ها چیزی از کرک نمی دونن و این اصلا عجیب نیست. یکی دکتر اعصاب می شه و یکی گوارش ! ربطی نداره !
من آدرس هزارتا فروم کرک می دم که شما اصلا نتونید توش حتی کلمه IP رو پیدا کنید !
(پیشنهاد می کنم پست سعید خان رو کاملا بخونید چون کاملا توضیح دادن)
دوستانه عرض می کنم که :
متن رو کامل و با ارامش بخونید ! هدف از متن رو درک کنید . سپس اقدام به جوتب دادن کنید !

بالا