• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(هیس دختر ها فریاد نمیزنند) پرفروش ترین فیلم سینماهای کشور

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
سلام

امروز از اخبار شنیدم پرفروش ترین فیلم حال حاضر تو سینماهاست که تا حالا بالای 3 میلیارد فروش داشته.
به نظر شما فیلم قشنگیه؟ خیلی کنجکاو شدم بدونم

falang

Registered User
لایک‌ها
382
سلام

امروز از اخبار شنیدم پرفروش ترین فیلم حال حاضر تو سینماهاست که تا حالا بالای 3 میلیارد فروش داشته.
به نظر شما فیلم قشنگیه؟ خیلی کنجکاو شدم بدونم

من که خوشم نیومد داستان در مورد یه دختری که در سنین کودکی مورد تعرض قرار میگیره و در بزرگسالی مشکل روحی روانی داره میزنه طرف میکشه و ..... برو ببین اما نارحت کنندست من که خیلی از فیلم بدم اومد اما دلیل نمیشه که شما این فیلم از دست بدی!:D

بعدم نیاز به زدن تاپیک جدید نبود تو هموم تاپیک خودش مطرح میکردی

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
من که خوشم نیومد داستان در مورد یه دختری که در سنین کودکی مورد تعرض قرار میگیره و در بزرگسالی مشکل روحی روانی داره میزنه طرف میکشه و ..... برو ببین اما نارحت کنندست من که خیلی از فیلم بدم اومد اما دلیل نمیشه که شما این فیلم از دست بدی!:D

بعدم نیاز به زدن تاپیک جدید نبود تو هموم تاپیک خودش مطرح میکردی
فقط به خاطر اینکه ناراحت کننده بود خوشت نیومد؟:blink: کی دیدی؟
همینجوری گفتیم یه تاپیکم زده باشیم
2i8d4ao.gif

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
خب باید این فیلمو دید تا بعد نظر داد ولی چیزی که معلومه واقعا این فیلم به نوعی تابو شد واقعا عجیبه مجوز گرفت!!!اون هم در این برهه زمانی ایران که از همه لحاظ مورد حمله قرار گرفته منظورم فرهنگی میباشد
ذکر اینکه کارگردان این فیلم کسی نیست جز پوران درخشنده این شیر زن ایرانی که اگر صحبتهایی که در مورد این فیلم کرده و روشنگری و این دید باز این زن رو میشنویم کلا نظرتون تغییر میکند بی شک این فیلم از لحاظ حقوقی معنوی بسیار عالی کار شده فقط پشت صحنه این فیلمو ببینید ...حتما صحبتهای پوران درخشنده را بشنوید تا بفهمید چقدر این زن ایرانی مورد ظلم مسئولان قرار گرفته ولی همچنان ایستاده و محکم کارشو به نحو احسن انجام میدهد درود بر شرفش

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
خب باید این فیلمو دید تا بعد نظر داد ولی چیزی که معلومه واقعا این فیلم به نوعی تابو شد واقعا عجیبه مجوز گرفت!!!اون هم در این برهه زمانی ایران که از همه لحاظ مورد حمله قرار گرفته منظورم فرهنگی میباشد
ذکر اینکه کارگردان این فیلم کسی نیست جز پوران درخشنده این شیر زن ایرانی که اگر صحبتهایی که در مورد این فیلم کرده و روشنگری و این دید باز این زن رو میشنویم کلا نظرتون تغییر میکند بی شک این فیلم از لحاظ حقوقی معنوی بسیار عالی کار شده فقط پشت صحنه این فیلمو ببینید ...حتما صحبتهای پوران درخشنده را بشنوید تا بفهمید چقدر این زن ایرانی مورد ظلم مسئولان قرار گرفته ولی همچنان ایستاده و محکم کارشو به نحو احسن انجام میدهد درود بر شرفش

من صحبتاشو دیشب تو تلویزیون شنیدم واقعا که زن فهمیده و محکمیه

falang

Registered User
لایک‌ها
382
فقط به خاطر اینکه ناراحت کننده بود خوشت نیومد؟:blink: کی دیدی؟
همینجوری گفتیم یه تاپیکم زده باشیم
2i8d4ao.gif

نه کلا از موضوع فیلم بدم اومد مزخرف بود اما شما حتما برو نگاه کن :D بلاخره اینم یه دردی که تو جامعه است!

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
نه کلا از موضوع فیلم بدم اومد مزخرف بود اما شما حتما برو نگاه کن :D بلاخره اینم یه دردی که تو جامعه است!

:lol:............. این هفته که رفتم دهلیز اما هفته ی بعد حتما میرم.

بالا