• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیه پروک

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,252
هیه پروک




a08555116014102a.jpg



آماده سازی :90 دقیقه
پخت : 30 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه پروک

پیاز 2 عدد متوسط
روغن ذرت به میزان لازم

گوشت چرخ کرده 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
سوسیس 200 گرم
کالباس 200 گرم
سینه مرغ 200 گرم
قارچ خرد شده 200 گرم
فلفل دلمه 3 عدد
جعفری همراه با سبزی معطر 100 گرم
پنیر گودا 250 گرم
پنیر موزارلا 250 گرم


مواد لازم برای خمیر پروک:

بکینگ پودر ١/٢ قاشق سوپ خوری
نمک ١ قاشق سوپ خوری
آب ١/٢ پیمانه
روغن مایع ١/٢ پیمانه
زرده تخم مرغ ٤ عدد
ارد به میزان لازم

طرز تهیه پروک :
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم.

خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پروک را آماده میکنیم.

مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و گوشت و نمک و ادویه را استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم .

سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.

خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .
 
بالا