• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هیچوقت بک لینک نخرید!

masterina1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درست تا مدتی پیش خرید بک لینک کاری طبیعی محسوب می شد و تمامی مدیران سایت ها زمانی که سایت شان به وجود می آمد از تبلیغات مختلفی همچون خرید بک لینک از سایت های رنک ۴ ، ۵ و .. استفاده میکردند. خرید بک لینک به کاری عادی تبدیل شده بود. با این که گوگل در تمامی راهنما های خود گفته بود که خرید و فروش بک لینک ممنوع است، اما واقعا هم در اکثر موارد نتیجه مثبتی داشت و باعث پیشرفت سایت ها می شد. اما در سال ۲۰۱۱، گوگل الگوریتم پاندا را معرفی کرد که اکثر سایت های ایرانی ایمیل هایی از طریق وبمستر تولز دریافت کردند که به آنها گفته شد لینک های تبادلی را حذف کنید. بعد از آن ماجرا، سایت هایی که بک لینک خریده بودند و یا فروخته بودند کم کم شروع به پنالایز شدن کردند و افراد زیادی سرمایه های فراوانی را از دست دادند.

dont-buy-links.jpg

شاید اتفاقات افتاده پس از سال ۲۰۱۱، بزرگترین اتفاقات ممکن در کل تاریخ سئو بود. چون سایت های زیادی دچار افت رتبه شدند و خیلی ها به این خاطر کسب و کار خود را از دست دادند. برای کسانی که از من می پرسند چرا نباید بک لینک بخریم ؟ مثالی می زنم که خیلی دوست داشتم برای کاربران یک ادمین نیز بازگو کنم.
بک لینک را میتوان به اعتبار یک شخص بازاری نسبت داد، زمانی که به یک مغازه می روید و از مغازه دار می پرسید که یک وسیله را از کجا می توانم تهیه کنم، آن ها بر اساس رابطه دوستی و یا بر اساس با انصاف بودن فروشنده با کمی مطالعه بیشتر به شما آدرس یک فروشگاه را می دهند که از آنجا خرید کنید. یعنی آن شخص به فروشنده معرفی شده اعتماد دارد که وی را به شما معرفی میکند. حال ربطش به خرید بک لینک چیست؟ اعتبار چیزی نیست که بشود با پول خرید، اما تا مدتی پیش می شد این اعتبار را از سایت های بزرگ با قیمت پایینی خریداری کرد. تا زمانی که توسط سایتی لینک نشوید گوگل به شما رتبه خوبی نمیدهد، چون باید افراد مختلف شما را پیشنهاد دهند که در سئو به لینک دادن مشهور است.

آیا هنوز هم می شود لینک خرید ؟
کسی جلوی شما را نگرفته است که لینک بخرید یا نخرید، فقط بدانید که خیلی وقت است که گوگل برای این لینک ها ارزش خاصی در نظر نمی گیرد و اکثرا این لینک ها تاثیر منفی می گذارند. البته هنوز تعدادی از سایت ها هستند که با این که لینک خریده اند و می فروشند، رتبه های نسبتا خوبی در گوگل دارند، اما می شود این مشکلات را به باگ هایی که در الگوریتم های گوگل وجود دارد ربط داد. وب آنقدر بزرگ است که گوگل تا بخواهد تمامی روش های زیر پا گذاشتن قوانین را شناسایی کند زمان زیادی طول می کشد، البته فکر نکنم با تجهیزات و متخصصین گوگل خیلی طول بکشد تا این مشکلات نیز حل شود.
چرا بعضی از شرکت های سئو می گویند بک لینک بخرید؟
هیچ کس از پول بدش نمی آید! مخصوصا زمانی که از مشتری هایت پول بگیری تا برای آنها بک لینک بخری و خودت چندین سایت داشته باشی و پولی خرج نکنی. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
اگر بک لینک نخریم، پس چگونه بک لینک بگیریم ؟
اگر از خوانندگان دائمی یک ادمین باشید ، مطمئنا با اصطلاحاتی همچون بک لینک های طبیعی آشنا هستید. اما اگر از خوانندگان دائمی ما نیستید ، پس حتما به بخش لینک بیلدینگ سری بزنید، آنجا اطلاعات خوبی در مورد دریافت لینک های طبیعی و قانونی وجود دارد.
اگر بک لینک بخریم چه می شود ؟
شاید اولین اتفاق این باشد که رتبه سایت شما برای مدت کوتاهی افزایش می‌یابد، اما بعد از مدت کوتاهی افت می کند و گوگل به چشم یک اسپمر به شما نگاه می کند. پس لطفا اعتماد کنید و دیگر لینک نخرید و نفروشید.

Last edited:

golro

Registered User
لایک‌ها
67
سلام اگه بک لینک نگیریم پس چطوری تو گوگل سایت را بیاریم بالا؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
مطلب علمی نیست
بک لینک خریدن هنوز هم پس از محتوای عالی ، مهمترین عامل ارتقای یک وبسایت در نتایج گوگل است

اما خریدن بک لینک اصولی دارد که همگی فقط بر اساس تجربه بدست میآیند

parswebdesign

Registered User
لایک‌ها
25
این مقاله تا حدود زیادی درسته و واقعا هرروز تا حدود زیادی تاثیر بک لینک داره تو گوگل کم میشه

golro

Registered User
لایک‌ها
67
من سایت هایی را می بینم با اینکه محتوای انچنانی ندارن ولی چون بک لینک توی یه سایت پرترافیک دارن
برخی کلمات کلیدی مهمشون تو گوگل صفحه اوله

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
عزیز مقالتون رو نخوندم فقط از عنوان تاپیک دارم جوابتون رو میدم.
به نظر من حتی اگر 100 درصد مطمئن هستید نباید همچین مسئله ای رو به صورت حتمی تبلیغ کنید چراکه ممکنه بقیه دوستان دانش شما رو نداشته باشن و بر اساس توضیح شما تصمیمات اشتباهی بگیرن.
البته بهتون برنخوره شاید محتوای تاپیک چیز دیگه ای باشه اما اونقدر بد انتخاب عنوان کردی که ارزش خوندن نداشت برام.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اثبات اینکه بکلینک بیفایده هست محتوا مهمه:
Total links
71,655
ورودی روزانه گوگل: 0
این هم از سایت من که به محتوا اهمیت ندادم. پنالتی هم نیست

ali yaghoubi

Registered User
لایک‌ها
323
از اون زمانی که لو رفت بک لینک مهمه و همه شروع کردند به خرید و فروش لینک. خوب منم اگه جای گوگل بودم توی ایندکس کردنم داشتن بک لینک رو کنار می گذاشتم و بهش اهمیت نمی دادم. اون چیزی که سایت شما رو بالا اورده محتواتون بوده.
Total links

71,655
ورودی روزانه گوگل: 0
این هم از سایت من که به محتوا اهمیت ندادم. پنالتی هم نیست
بفرما. این آقا هم ثابت کرد براتون. دیگه چی می خواید.

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
حداقل تو وب فارسی بک لینک هنوز جواب میده
کلی سایت با بک لینک اومدن اول و دارن کلی پول پارو میکنن
به شخصه میگم بک لینک درست خریدن و اصولی 100 درصد جواب میده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خرید بک لینک هزار تا شرط داره

درست عمل نکنید صدد در سگ پنالتی میشید

kalanest

Registered User
لایک‌ها
23
فاکتورهای زیادی برای ساخت و خرید بک لینک وجود داره البته

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مطلب علمی نیست
بک لینک خریدن هنوز هم پس از محتوای عالی ، مهمترین عامل ارتقای یک وبسایت در نتایج گوگل است

اما خریدن بک لینک اصولی دارد که همگی فقط بر اساس تجربه بدست میآیند

من سایت هایی را می بینم با اینکه محتوای انچنانی ندارن ولی چون بک لینک توی یه سایت پرترافیک دارن
برخی کلمات کلیدی مهمشون تو گوگل صفحه اوله

حداقل تو وب فارسی بک لینک هنوز جواب میده
کلی سایت با بک لینک اومدن اول و دارن کلی پول پارو میکنن
به شخصه میگم بک لینک درست خریدن و اصولی 100 درصد جواب میده

میشه بیشتر توضیح داده ، بکلینک چه اصولی دارد ؟ پطوری و از کجا بک لینک درست و موثر تهیه و خرید کنیم ؟ ممنون بابت جواب ها

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
از اون زمانی که لو رفت بک لینک مهمه و همه شروع کردند به خرید و فروش لینک. خوب منم اگه جای گوگل بودم توی ایندکس کردنم داشتن بک لینک رو کنار می گذاشتم و بهش اهمیت نمی دادم. اون چیزی که سایت شما رو بالا اورده محتواتون بوده.

بفرما. این آقا هم ثابت کرد براتون. دیگه چی می خواید.
در این مثال اونچیزی که شما بهش توجه نکردید کیفیت بک لینک بود . تعداد مهم نیست . کیفیت بک لینک مهمه
اصولا Offpage SEO همین بک لینک و اصولشه که از مهمترین عوامله ارتقای رتبه سایته

zanta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خیلی از داستان دورید :)

بالا