• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وابسته هیچی نشید !

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
سلام.
خیلی احمقانه س برام توی سن بالاتر از 25 سالگی اینطور مثل بچه های 17 ، 18 ساله وابسته شدم. مدتیه وابستگی من رو کشته ، قلبم بشدت درد میکنه ،خواب خوراک رو ازم گرفته ،کارم،شب و روز معنی ش رو از دست داده.
خداروشکر عاشقی نیست ، اما یک حس دوست داشتن و از دست دادن.میدونم مدتی باید باهاش سر کنم تا این قلب عوضی بیاد دوباره سرجاش.اما به یک نتیجه توپ رسیدم.میخواستم به اشتراک بذارم.

----------------------------------------
هیچی توی این دنیا ارزش دلبستن رو نداره-پدر،مادر،دوست،هرچیز با ارزش دیگه مادی باشه.

وقتی از دستش میدی خیلی میشکنی...خیلی !!! طوری که برمیگردی میبینی ارزشش رو نداره،اما دیگه توی احساساتت غرق شدی

الان فکرم بهم میگه بدست بیار،اما وابسته نشو ...دل نبند،محتاج نشو..............

(Ghazal.Nature)

Registered User
لایک‌ها
155
سلام.
خیلی احمقانه س برام توی سن بالاتر از 25 سالگی اینطور مثل بچه های 17 ، 18 ساله وابسته شدم. مدتیه وابستگی من رو کشته ، قلبم بشدت درد میکنه ،خواب خوراک رو ازم گرفته ،کارم،شب و روز معنی ش رو از دست داده.
خداروشکر عاشقی نیست ، اما یک حس دوست داشتن و از دست دادن.میدونم مدتی باید باهاش سر کنم تا این قلب عوضی بیاد دوباره سرجاش.اما به یک نتیجه توپ رسیدم.میخواستم به اشتراک بذارم.

----------------------------------------
هیچی توی این دنیا ارزش دلبستن رو نداره-پدر،مادر،دوست،هرچیز با ارزش دیگه مادی باشه.

وقتی از دستش میدی خیلی میشکنی...خیلی !!! طوری که برمیگردی میبینی ارزشش رو نداره،اما دیگه توی احساساتت غرق شدی

الان فکرم بهم میگه بدست بیار،اما وابسته نشو ...دل نبند،محتاج نشو..............

فقط میتونم بگم که خیلی خیلی خیلی باهاتون موافقم!

Tireh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
راهه پیشرفتت از یک ناحیست
نباید دست به کارای احساسی زد

بالا