• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واترمارک + تغییر خودکار سایز عکس در وردپرس

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام
دو تا سوال داشتم ممنون می شم پاسخ بدید :heart: و اگر جواب مثبت هست راهکار هم بدید :

1) پلاگینی برای واترمارک خودکار لوگو وجود داره ؟ می خوام لوگو سایت به صورت خودکار روی عکس ها ثبت بشه ...

2 ) ببینید عکس هایی که بنده برای پست هام تو سایت میزارم دارای عرض 450 یا 250 هستند که ارتفاعشم خود فتوشاپ با توجه به سایز کلی تغییر می ده
حالا می خواستم بدونم می شه اینکار رو به صورت اتوماتیک با خود وردپرس انجام داد که نیازی به فتوشاپ نباشه ؟ ( نمی دونم منظور رو رسوندم یا نه :) )

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
یعنی فرجاد نباشه کسی نیست جوا بده :wacko:
خدایا فرجاد رو از پی تی نگیر :D

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
1) پلاگینی برای واترمارک خودکار لوگو وجود داره ؟ می خوام لوگو سایت به صورت خودکار روی عکس ها ثبت بشه ...

صفحه ی اول تاپیک معرفی پلاگیم رو مطالعه کنید ، چنتا معرفی شده

2 ) ببینید عکس هایی که بنده برای پست هام تو سایت میزارم دارای عرض 450 یا 250 هستند که ارتفاعشم خود فتوشاپ با توجه به سایز کلی تغییر می ده
حالا می خواستم بدونم می شه اینکار رو به صورت اتوماتیک با خود وردپرس انجام داد که نیازی به فتوشاپ نباشه ؟ ( نمی دونم منظور رو رسوندم یا نه
smilingsmiley.gif
)

اگه میخواهید سایز عکس اصلی باش، یعنی موقعی که سِیو میشه بزرگ بیاد عکس رو بذارید ، سعی هم کن با فایرفاکس مطلب بذاری،میشه عکس رو بهش خودکار طول و عرض بدی ، رو عکس کلیک کنی میشه کوچیک بزرگش کرد.

اما اگه میخوای عکس واقعا کوچیک بشه این سایزی که میخوای ، عکس رو تو فتوشاپ باز کن Alt+ctrl+I رو بزن و سایزی که میخوای بهش بده!

پ.ن : یکی از نکات سئویه تصاویر اینه که در هر صورتی بهش طول و عرض بدی، اینطوری مرورگرها، با توجه به ابعاد عکس رو رو سریعتر لود میکنن و تو کاهش سرعت لود سایت تاثیر داره.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سیاوش جان چرا اصرار داری از پلاگین ورپرس استفاده کنی ؟

یه نرم افزار بهت معرفی میکنم ، تو 10 هزار تا عکس رو بهش بده ، همرو واسه به اندازه هایی که میخوای ( هم میتونه نسب طول و عرض رو نگه داره و هم میتونه عکس رو ببره ) واست هم تغییر سایز میده ، هم تغییر رزولویشن میده ، هم واتر مارک میکنه ، هم میتونی حد اکثر حجم تصاویر رو براش مشخص کنی که مثلا میخوای عکسات حد اکثر 30 کیلوبایت حجم داشته باشن .

همه اینکارارو تو چند ثانیه انجام میده برات .

این خیلی بهتر از پلاگینای وردپرسه ، چون هم ترو تمیز تر در میاد ، هم حجم تصاویرت مشخصه ، هم پلاگین اضافی رو وردپرس نصب نکردی که سرعت سایت و امنیتش رو بیاری پایین .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
پلاگین واترمارک :

wordpress.org/extend/plugins/watermark-reloaded

wordpress.org/extend/plugins/transparent-image-watermark-plugin

wordpress.org/extend/plugins/watermark-my-image

ولی هیچ کدوم به تر تمیزی اینکه دستی بزاری در نمیاد ...

عکس ها رو هم میتونی تو استایل تعریف کنی که عرض و ارتفاع از اینقدر بیشتر نشه با max-width و max-height ...

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
سیاوش جان چرا اصرار داری از پلاگین ورپرس استفاده کنی ؟

یه نرم افزار بهت معرفی میکنم ، تو 10 هزار تا عکس رو بهش بده ، همرو واسه به اندازه هایی که میخوای ( هم میتونه نسب طول و عرض رو نگه داره و هم میتونه عکس رو ببره ) واست هم تغییر سایز میده ، هم تغییر رزولویشن میده ، هم واتر مارک میکنه ، هم میتونی حد اکثر حجم تصاویر رو براش مشخص کنی که مثلا میخوای عکسات حد اکثر 30 کیلوبایت حجم داشته باشن .

همه اینکارارو تو چند ثانیه انجام میده برات .

این خیلی بهتر از پلاگینای وردپرسه ، چون هم ترو تمیز تر در میاد ، هم حجم تصاویرت مشخصه ، هم پلاگین اضافی رو وردپرس نصب نکردی که سرعت سایت و امنیتش رو بیاری پایین .

سلام دادا حسین
اگه معرفی کنی ممنونت می شم : )
من خودمم تمایل به اینکار نداشتم ولی نویسنده ها اصرار داشتن این موردم توش باشه :blink: (می بینی رو رو )
گفتم ببینم راهی هست یا نه ...
راستم می گی پلاکین الکی نصب کنم به سرور فشار میاد مجبور می شم زود اختصاصی بخرم
پ ن : منتظر معرفیش هستم :heart:

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
پلاگین واترمارک :

wordpress.org/extend/plugins/watermark-reloaded

wordpress.org/extend/plugins/transparent-image-watermark-plugin

wordpress.org/extend/plugins/watermark-my-image

ولی هیچ کدوم به تر تمیزی اینکه دستی بزاری در نمیاد ...

عکس ها رو هم میتونی تو استایل تعریف کنی که عرض و ارتفاع از اینقدر بیشتر نشه با max-width و max-height ...

ممنون از شما فرجاد جان
این پلکین ها رو بعضیاش رو دیده بودم خیلی عکس رو بد می نه :( بی خیال پلاگین شدم ...
درباره این سایز عکس ها که تو استایل وارد کنیم من می خواستم به صورت خودکار مثلا اگر عکس اولیه ابعادش 500*800 هست وقتی عرضش رو میزارم رو 450 طولش
به صورت خودکار و متناسب تغییر کنه که گویا امکانش نیست درسته ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون از شما فرجاد جان
این پلکین ها رو بعضیاش رو دیده بودم خیلی عکس رو بد می نه :( بی خیال پلاگین شدم ...
درباره این سایز عکس ها که تو استایل وارد کنیم من می خواستم به صورت خودکار مثلا اگر عکس اولیه ابعادش 500*800 هست وقتی عرضش رو میزارم رو 450 طولش
به صورت خودکار و متناسب تغییر کنه که گویا امکانش نیست درسته ؟

خواهش میکنم
اره پلاگین تمیز در نمیاد ...
نه از استایل فقط میشه یه طول و عرض داد که بیشتر از اون نشه ...
یا اینکه فقط عرض یا فقط طول داد ...
اینکه هوشمند باشه نه نمیشه ....

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
از هر دو برادر ( حسین و فرجاد ) ممنونم :happy:
فکر کنم ازفتوشاپ بی دردسرترن :)

پ ن : آقا جواد از شما هم که اولین پاسخ رو دادی ممنون عزیز :wub:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
اینم یه نرم افزار دیگه
persiangfx.com/fa/software/image-editor/photo-lab

حسین این واترمارک هم میزنه؟

آره فرجاد میزنه .
تو تب effects باید تیک واتر مارک رو بزنی ، بعد واترمارک رو بهش معرفی کنی ( چه تصویر و جه متن ) خو.دش اوکی میکنه .

امکاناتش عالیه

میتونی پروفیال تعریف کنی مثلا برای هر سایت یه پروفایل که واتر مارکاشون فرق کنه یا سایز عکس ها و . . .

هروقت خواستی واتر مارک برنی پروفایل مورد نظرتو انتخاب کنی ازون بالا .

کلا چیز خوبیه .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
از هر دو برادر ( حسین و فرجاد ) ممنونم :happy:
فکر کنم ازفتوشاپ بی دردسرترن :)

پ ن : آقا جواد از شما هم که اولین پاسخ رو دادی ممنون عزیز :wub:

مطمئنا از فتوشاپ خیلی بهتره برای کارای مثی ریسایز کردن و واتر مارک .

سرعتش خیلی بیشتره .

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادران ارجمند : )
من امروز از یکی از اساتید پرسیدم گفت می شه با چند خط کدنویسی واترمارک رو به قالب اضافه کرد و نیازی به پلاگین نیست :blink:
من دیگه روم نشد بپرسم چه جوری :(
کسی می دونه ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
برادران ارجمند : )
من امروز از یکی از اساتید پرسیدم گفت می شه با چند خط کدنویسی واترمارک رو به قالب اضافه کرد و نیازی به پلاگین نیست :blink:
من دیگه روم نشد بپرسم چه جوری :(
کسی می دونه ؟

اینجوری

بالا