S.A.M.U.R.A.I
Registered User
وقت بخیر
واردات بدون واسطه انواع قطعات,فروش عمده با تضمین پایینترین قیمت در ایران| دریافت پارت بعدی سفارشات |
واردات و فروش سفارشی | Nokia X Dual Sim | Motorola Moto G & MOTO X |پایینترین قیمت در کشور
تایم سفارشات تمام شد
1. تحویل تمامی دستگاه های سفارشی نیمه دوم تا اواخر اردیبهشت ماه هست , و کنسول ها به ترتیب اولویت بندی تحویل مشتریان عزیز میدم
2. بعد از واریز تمام مبلغ سفارش شما ثبت میشه و مبلغ دریافتی در سریعترین زمان ممکن به درهم چنج میشه که اگر در اینده افزایش قیمت ارزی صورت بگیره کاربرانی که سریعتر اقدام کردند معاف میشن
3. بندرعباس تحویل حضوری و نحوه و هزینه ارسال به شهرستان توافقی با خریدار محترم
4. تمامی کنسول ها اکبند میباشن به درخواست خریدار در تاریخ تحویل میتونم تست کنم بفرستم
5. دوستانی زیادی از بنده اجناس سفارشی خرید کردند و تاپیک واردات اصلی در بخش سخت افزار هست 49 صفحه و900 پست بدون حتی 1 کاربر ناراضی مشاهده کنید
لیست اجناس و قیمت ها
فروش سفارشی
PlayStation 4 Region 2
...
Playstation 4 Region 3
..
PlayStation 4 Region 1
..
دقت کنید این باندل ریجن 2 هست !
Xbox One TitanFALL Bundle Region 2
...
Nintendo WII U Black Mario & Luigi Game
...
Nintendo Wii U Delux Legend of Zelda
...
Wii U Basic 8GB
...
همراه : 09368268100
24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته تلفنی یا SMS پاسخگو دوستان هستم
واردات بدون واسطه انواع قطعات,فروش عمده با تضمین پایینترین قیمت در ایران| دریافت پارت بعدی سفارشات |
واردات و فروش سفارشی | Nokia X Dual Sim | Motorola Moto G & MOTO X |پایینترین قیمت در کشور
تایم سفارشات تمام شد
1. تحویل تمامی دستگاه های سفارشی نیمه دوم تا اواخر اردیبهشت ماه هست , و کنسول ها به ترتیب اولویت بندی تحویل مشتریان عزیز میدم
2. بعد از واریز تمام مبلغ سفارش شما ثبت میشه و مبلغ دریافتی در سریعترین زمان ممکن به درهم چنج میشه که اگر در اینده افزایش قیمت ارزی صورت بگیره کاربرانی که سریعتر اقدام کردند معاف میشن
3. بندرعباس تحویل حضوری و نحوه و هزینه ارسال به شهرستان توافقی با خریدار محترم
4. تمامی کنسول ها اکبند میباشن به درخواست خریدار در تاریخ تحویل میتونم تست کنم بفرستم
5. دوستانی زیادی از بنده اجناس سفارشی خرید کردند و تاپیک واردات اصلی در بخش سخت افزار هست 49 صفحه و900 پست بدون حتی 1 کاربر ناراضی مشاهده کنید
لیست اجناس و قیمت ها
فروش سفارشی
PlayStation 4 Region 2
...
Playstation 4 Region 3
..
PlayStation 4 Region 1
..
دقت کنید این باندل ریجن 2 هست !
Xbox One TitanFALL Bundle Region 2
...
Nintendo WII U Black Mario & Luigi Game