• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وارد كردن موبايل بصورت قانوني و رجيستر كردن آن

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از يكي شنيدم ميگفت: "اگه بصورت قانوني گوشي از خارج بياريم (پول گمرك رو بپردازيم). مخابرات گوشي رو رجيستر ميكنه".
كسي از دوستان در اين باره اطلاعي داره؟
صحت اين حرف چقدره؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام

از يكي شنيدم ميگفت: "اگه بصورت قانوني گوشي از خارج بياريم (پول گمرك رو بپردازيم). مخابرات گوشي رو رجيستر ميكنه".
كسي از دوستان در اين باره اطلاعي داره؟
صحت اين حرف چقدره؟

شما اکه از گمرک رد کنی که دیگه رجیستر می شه
این چه کاریه ... اگه بخوای از گمرک رد کنی بیا از ایران بخر

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
http://forum.persiantools.com/t63827.html

285.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نکته ش اینجاست که اکثر گوشی ها و ppc هایی که توی ایران داره فروش می ره، یا از اول مشکل رجیستر نداشتن، یا با پارتی رجیستر شدن، یا imei شون عوض شده، این بین چیزی به دولت (مردم دوست!!) نمی رسه، همه ی سود داره می ره توی جیب وارد کننده ها (آغازاده ها؟
272.gif
) و مغازه دارا، حالا من نمی دونم چه اصراریه که شما جزو معدوووود کسایی باشید که این تعرفه ی مسخره ی 60 !!! درصدی رو حتماً باید بده!؟
162.gif

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد جان، ایرانسل مطمئن ترین و بهترین راه چاره ی این مساله ست. همین
20.gif
شما اگه بدید با پست بفرستن گوشی رو، احتمال زیاد باید کلی پول گمرکی بدید (یکی از بچه ها توی بخش بازارچه یه دونه ipaq6915 رو واسه فروش گذاشته بود می گفت براش دوتا آوردن و صدوخورده ای هزار پول واسه هرکدوم پول گمرک داده) ، ولی اگه بگید یه آشنا براتون بیاره (مث گوشی خودش بزاره توی جیبش!)، 50% احتمال داره اون گوشی مشکل رجیستر شدن نداشته باشه، اگه داشت، اونوقت یه ایرانسل می گیرید و صورت مساله رو پاک می کنید به همین سادگی و خوشمزگی
39.gif

نکته ش اینجاست که اکثر گوشی ها و ppc هایی که توی ایران داره فروش می ره، یا از اول مشکل رجیستر نداشتن، یا با پارتی رجیستر شدن، یا imei شون عوض شده، این بین چیزی به دولت (مردم دوست!!) نمی رسه، همه ی سود داره می ره توی جیب وارد کننده ها (آغازاده ها؟
272.gif
) و مغازه دارا، حالا من نمی دونم چه اصراریه که شما جزو معدوووود کسایی باشید که این تعرفه ی مسخره ی 60 !!! درصدی رو حتماً باید بده!؟
162.gif
ممنون، من نميدونستم سيمكارتهاي ايرانسل روي گوشيهاي رجيستر نشده هم كار ميكنه.
فقط 2تا سوال دارم:
1. ديروز از يك فروشنده معتبر موبايل شنيدم ميگفت: "تا 1ماه ديگه تعرفه گمرك از 60% به 25% كاهش پيدا ميكنه." فرهاد جاد در اين باره اطلاعي داري؟
2. من از فروشنده پرسبدم: گمرك از كجا ميدونه من موبايل رو چند خريدم كه 60% رو از من بگيره؟ فروشنده گفت: قيمت موبايل رو خودت بهش ميگي. ميگفت يكي رفته i-mate مدل jasjar اورده، به گمرك گفته 200تومنه اونا هم فقط 120 پول گمركي ازش گرفتند. در اين باره نظرت چيه؟

ممنون...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خواهش می کنم حامد جان،
ديروز از يك فروشنده معتبر موبايل شنيدم ميگفت: "تا 1ماه ديگه تعرفه گمرك از 60% به 25% كاهش پيدا ميكنه." فرهاد جاد در اين باره اطلاعي داري؟
نه راستش چیزی نمی دونم...

من از فروشنده پرسبدم: گمرك از كجا ميدونه من موبايل رو چند خريدم كه 60% رو از من بگيره؟ فروشنده گفت: قيمت موبايل رو خودت بهش ميگي. ميگفت يكي رفته i-mate مدل jasjar اورده، به گمرك گفته 200تومنه اونا هم فقط 120 پول گمركي ازش گرفتند. در اين باره نظرت چيه؟
نظر خودت چیه حامد جان؟
21.gif
به قیـــافه ی جسجر می خوره که 200 تومن باشه قیمتش؟
1.gif
(البته منم بگم ها، از یه فروشنده توی مشهد پرسیدم که بگم برام k800 بیارن یا نه، گفت آره چرا که نه، گفتم می گن که کار نمی کنه، گفت که ما خودمون همه ی گوشی هامون قاچاقه
38.gif
.. باز یه فروشنده ی دیگه می گفت که اصلاً و ابداً کار نمی کنه ...)

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظر خودت چیه حامد جان؟
21.gif
به قیـــافه ی جسجر می خوره که 200 تومن باشه قیمتش؟
1.gif
(البته منم بگم ها، از یه فروشنده توی مشهد پرسیدم که بگم برام k800 بیارن یا نه، گفت آره چرا که نه، گفتم می گن که کار نمی کنه، گفت که ما خودمون همه ی گوشی هامون قاچاقه
38.gif
.. باز یه فروشنده ی دیگه می گفت که اصلاً و ابداً کار نمی کنه ...)
براي منم حرفش خده دار بود.
چند هفته ديگه يكي از رفقا ميخواد بره دبي. ميخوام بگم برام يه اتم اگزك بياره. ميخوام بگم به گمرك بگه قيمتش 300$ است.
38.gif
اميدوارم باور كنند :blush: .

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حامد جان، گفتم که 50% گوشی ها اصلاً رجیستر نمی خوان، توجه کنید که اگه توی گمرک رجیسترش نکنن، اتم اگزک 150% مشکل رجیستر داره!!! ، ولی من می گم به HTC p3600 هم فکر کنید، به Asus p535 هم همینطور، البته مطمئن نیستم اینا مشکل دار باشن یا نه، ولی نسبت به exec یه نموره بهترن
38.gif
ترینیتی فوق العاده خوشگلتره (فاکتور مهمی بود براتون نه؟
73.gif
) ، و p535 جی پی اس داره

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا آخه ممكنه رجيستر نكنند اتم اگزك رو؟ منظورت اينكه گمرك گير بده به قيميتي كه ميگيم (300$)؟
عزيز جان، p535 نيومده هنوز،مقدار ROM در p535 چنده؟
TyTN هم خوشگله اما كمي بزرگه. براي من اندازه هم مهمه.
من در اين زمينه مثل شما تخصص ندارم، اما حدس ميزنم اتم اگزك بهترين گزينه است.

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون، من نميدونستم سيمكارتهاي ايرانسل روي گوشيهاي رجيستر نشده هم كار ميكنه.
فقط 2تا سوال دارم:
1. ديروز از يك فروشنده معتبر موبايل شنيدم ميگفت: "تا 1ماه ديگه تعرفه گمرك از 60% به 25% كاهش پيدا ميكنه." فرهاد جاد در اين باره اطلاعي داري؟
2. من از فروشنده پرسبدم: گمرك از كجا ميدونه من موبايل رو چند خريدم كه 60% رو از من بگيره؟ فروشنده گفت: قيمت موبايل رو خودت بهش ميگي. ميگفت يكي رفته i-mate مدل jasjar اورده، به گمرك گفته 200تومنه اونا هم فقط 120 پول گمركي ازش گرفتند. در اين باره نظرت چيه؟

ممنون...

فروشنده موبایل اصولا چه معتبر چه غیر معتبر نمیتونه از جلسات هیئت دولت و وزارت بازرگانی خبر داشته باشه.
اون چیزی که ایشون شنیده تعرفه واردات گوشی بصورت ckd ایه که بشه داخل کشور کارخانه مونتاژ راه اندازی کرد.

به نظر من هم بهترین راه استفاده از خط ایرانسل و حمایت از قاچاقچیهای محترمه!!!
اگر ایرانسل برای مشکل بانک و پوشش آنتنش تا چند ماه دیگه کاری بکنه این سیم کارت مکخابرات رو میندازم توی چاه!
:cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
GIGABYTE G-SMART I بگير (كه با نام I-TEQ X-BOND هم تو علاالدين بود) 650 تومن
يه پاكت پي سي عاليه
حتي تي وي تيونر هم داره و تلويزيون هم ميگيره
اينم اطلاعاتي از اين گوشي :

http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i_(128)-1758.php

اينم يه ريويو كامل ازش :

http://www.mobile-review.com/pda/review/gigabyte-gsmart-i128-en.shtml

به نظر من بهترين گوشي دنيا ست
84.gif
85.gif
83.gif

با کمال احترام فکر کنم که شما اشتباه فکر میکنی در مورد بهترین گوشی دنیا:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چرا آخه ممكنه رجيستر نكنند اتم اگزك رو؟ منظورت اينكه گمرك گير بده به قيميتي كه ميگيم (300$)؟
عزيز جان، p535 نيومده هنوز،مقدار ROM در p535 چنده؟
TyTN هم خوشگله اما كمي بزرگه. براي من اندازه هم مهمه.
من در اين زمينه مثل شما تخصص ندارم، اما حدس ميزنم اتم اگزك بهترين گزينه است.

حامد جان مقدار رام 535 رو نمی دونم، ولی ریلیزش دسامبر 2006 هستش، بعدم کی گفت تایتن بابا، ترینیتی منظورم HTC P3600 بود:happy:

بالا