سلام
از يكي شنيدم ميگفت: "اگه بصورت قانوني گوشي از خارج بياريم (پول گمرك رو بپردازيم). مخابرات گوشي رو رجيستر ميكنه".
كسي از دوستان در اين باره اطلاعي داره؟
صحت اين حرف چقدره؟
عزيز دل، نيست. توي بازار ايران نيست.این چه کاریه ... اگه بخوای از گمرک رد کنی بیا از ایران بخر
فرهاد جان، من مگه در مورد سيم كارتهاي ايرانسل سوال كردم كه اين لينكو دادي؟
ممنون، من نميدونستم سيمكارتهاي ايرانسل روي گوشيهاي رجيستر نشده هم كار ميكنه.حامد جان، ایرانسل مطمئن ترین و بهترین راه چاره ی این مساله ست. همینشما اگه بدید با پست بفرستن گوشی رو، احتمال زیاد باید کلی پول گمرکی بدید (یکی از بچه ها توی بخش بازارچه یه دونه ipaq6915 رو واسه فروش گذاشته بود می گفت براش دوتا آوردن و صدوخورده ای هزار پول واسه هرکدوم پول گمرک داده) ، ولی اگه بگید یه آشنا براتون بیاره (مث گوشی خودش بزاره توی جیبش!)، 50% احتمال داره اون گوشی مشکل رجیستر شدن نداشته باشه، اگه داشت، اونوقت یه ایرانسل می گیرید و صورت مساله رو پاک می کنید به همین سادگی و خوشمزگی
نکته ش اینجاست که اکثر گوشی ها و ppc هایی که توی ایران داره فروش می ره، یا از اول مشکل رجیستر نداشتن، یا با پارتی رجیستر شدن، یا imei شون عوض شده، این بین چیزی به دولت (مردم دوست!!) نمی رسه، همه ی سود داره می ره توی جیب وارد کننده ها (آغازاده ها؟) و مغازه دارا، حالا من نمی دونم چه اصراریه که شما جزو معدوووود کسایی باشید که این تعرفه ی مسخره ی 60 !!! درصدی رو حتماً باید بده!؟
نه راستش چیزی نمی دونم...ديروز از يك فروشنده معتبر موبايل شنيدم ميگفت: "تا 1ماه ديگه تعرفه گمرك از 60% به 25% كاهش پيدا ميكنه." فرهاد جاد در اين باره اطلاعي داري؟
نظر خودت چیه حامد جان؟من از فروشنده پرسبدم: گمرك از كجا ميدونه من موبايل رو چند خريدم كه 60% رو از من بگيره؟ فروشنده گفت: قيمت موبايل رو خودت بهش ميگي. ميگفت يكي رفته i-mate مدل jasjar اورده، به گمرك گفته 200تومنه اونا هم فقط 120 پول گمركي ازش گرفتند. در اين باره نظرت چيه؟
براي منم حرفش خده دار بود.نظر خودت چیه حامد جان؟به قیـــافه ی جسجر می خوره که 200 تومن باشه قیمتش؟(البته منم بگم ها، از یه فروشنده توی مشهد پرسیدم که بگم برام k800 بیارن یا نه، گفت آره چرا که نه، گفتم می گن که کار نمی کنه، گفت که ما خودمون همه ی گوشی هامون قاچاقه.. باز یه فروشنده ی دیگه می گفت که اصلاً و ابداً کار نمی کنه ...)
ممنون، من نميدونستم سيمكارتهاي ايرانسل روي گوشيهاي رجيستر نشده هم كار ميكنه.
فقط 2تا سوال دارم:
1. ديروز از يك فروشنده معتبر موبايل شنيدم ميگفت: "تا 1ماه ديگه تعرفه گمرك از 60% به 25% كاهش پيدا ميكنه." فرهاد جاد در اين باره اطلاعي داري؟
2. من از فروشنده پرسبدم: گمرك از كجا ميدونه من موبايل رو چند خريدم كه 60% رو از من بگيره؟ فروشنده گفت: قيمت موبايل رو خودت بهش ميگي. ميگفت يكي رفته i-mate مدل jasjar اورده، به گمرك گفته 200تومنه اونا هم فقط 120 پول گمركي ازش گرفتند. در اين باره نظرت چيه؟
ممنون...
GIGABYTE G-SMART I بگير (كه با نام I-TEQ X-BOND هم تو علاالدين بود) 650 تومن
يه پاكت پي سي عاليه
حتي تي وي تيونر هم داره و تلويزيون هم ميگيره
اينم اطلاعاتي از اين گوشي :
http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i_(128)-1758.php
اينم يه ريويو كامل ازش :
http://www.mobile-review.com/pda/review/gigabyte-gsmart-i128-en.shtml
به نظر من بهترين گوشي دنيا ست
چرا آخه ممكنه رجيستر نكنند اتم اگزك رو؟ منظورت اينكه گمرك گير بده به قيميتي كه ميگيم (300$)؟
عزيز جان، p535 نيومده هنوز،مقدار ROM در p535 چنده؟
TyTN هم خوشگله اما كمي بزرگه. براي من اندازه هم مهمه.
من در اين زمينه مثل شما تخصص ندارم، اما حدس ميزنم اتم اگزك بهترين گزينه است.