• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وارد

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من يه هاست خريدم.به من گفتن كه يوزر و پسوورد خودتو وارد كن.من نميدوونم كدوم پسوورد و يوزري رو ميگن.

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مشكلم حل شد ولي من نه ميدونم چطوري بايد آپلود كرد نه كار با كنترل پنل رو بلدم.

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ترو خدا جواب بدبد و نااميدم نكنيد.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من وارت اف تي پي ميشم ولي لونجا چند تا فايل است كه من هيچ سر رشته اي ندارم.اصلا ساب دومين چيه.اصلا چطوري كنترل پنل رو به دومين وصل كنم.و هزار تا سول ديگر...اصلا يكي براي من از اول توضيح بده.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
1- عجله نکن.
2- سر رشته نمی خواد که
3- من تا 10 روز پیش هیچی نمیدونستم. اما الان با این چیزا تا حدودی آشنا شدم. فقط وقت و حوصله و پرسیدن و مطالعه نیاز داره.

تو یه دومین رجیستر کردی. اول میری تو اون آدرس dns های هاست رو که از پرشین تولز گرفتی وارد می کنی. اگه دومین رو هم از پرشین تولز گرفتی باید بری اینجا:
http://www.onlinenic.com/cgi-bin/english/correct_domain_new.cgi
بعد یوزر و پسورد رجیستر کردن دومین رو وارد کنی و dns ها رو در قسمت مربوطه وارد کنی.
بعد از حدود 10 دقیقه یا شاید 1 ساعت اصولا باید سایتت بالا بیاد. حالا میتونی از FTP استفاده کنی. کافیه در قسمت address تایپ کنی ftp://yourdomain.com (بجای yourdomain.com اسم و پسوند سایت شما)
بعد که صفحه اول اومد احتمالا دو سه تا فولدر بهت نشون میده. حالا باید از منوی فایل، گزینه login رو انتخاب کنی و یوزر و پسورد هاست رو بزنی.
وقتی این کارو کردی می تونی مثل یه کامپیوتر معمولی فایلها رو کپی کنی.
برای رفتن به کنترل پنل هم اینو بزن:
http://www.yourdomain.com/cpanel
به نظر من ساب دومین رو بذار واسه بعد.

(من خودم تازه کارم. اگه چیزایی که گفتم ایرادی داشت اساتید اصلاح کنند. ممنون)

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
در ضمن بيزحمت برا تاپيكتون هم عنوان بهتري انتخاب كنيد. اين جوري هم زودتر به جواب ميرسيد هم ديگران بهتر از فوروم استفاده ميكنند. ممنون.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من يه توضيح كلي بدم و اونم اينكه دسترسي به فايلها ، كنترل پانل و ... بستكي به سيستم مديريت سرور و Hosting شما داره. برای همین اگه میخوای دقیقتر راهنمایی بشی بگو سرورت چه نوع Control Panel داره؟

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
همون كنترل پنل شما.

بالا