• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسطه برای خرید هاست

shayan_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام قصد دارم از یه جایی هسات بخرم اما خوب این هاست خارج از کشور و من کارت اعتباری ندارم
میخوام بدونم کسی هست این کار رو بکنه و پرداخت ماهانه برای من انجام بده؟؟؟
http://fivebean.com/hosting

shayan_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پلن استارتر فکر کنم ماهی 4 دلار بشه حالا نمیدونم شما یه نگاه بنداز ببین ماهیانه چقدر برام آب میخوره
دامین هم دارم فقط باید dns رو تغییر بدم

shayan_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست واسه ما خرید کنه

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
پلن استارتر فکر کنم ماهی 4 دلار بشه حالا نمیدونم شما یه نگاه بنداز ببین ماهیانه چقدر برام آب میخوره
دامین هم دارم فقط باید dns رو تغییر بدم

دوست عزيز به صرفه نيست كه ماهيانه پرداخت كنيد !
6 ماهه يا 12 ماهه به صرفه تره
چون براي هر بار خريد ، بين 1000 تا 10,000 كارمزد بهش مي خوره ;) (حالا ديگه بستگي داره كه با چه حسابي براتون پرداخت كنن) :)

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
دیدم این تاپیک مرتبط با هاست هست گفتم یک اطلاع رسانی بکنم.
HyperVM هک شده و همه شرکت های معتبر دسترسی به اون رو قطع کردن اگه از جایی VPS میگیرید بررسی کنید از این مشکل اطلاع دارن یا نه. الان یکی از بزرگترین شرکت های هاستینگ به خاطر این مسئله ضرر زیادی کرده و تعداد زیادی از سرور ها و vps هاش از بین رفته.منم که ازشون VPS داشتم الان 24 ساعته داون شده.

Last edited:

shayan_86

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ali_golden
هزینه رو میخوام به طور ماهیانه بپردازم چون از کیفیت هاستینگ من اطلاع ندارم الان هاستینگ خریدم از شرکت ایرانی
وقتی ازشون بابت کیفیت بد هاستینگ شکایت میکنم جواب سر بالا میدهند

archiver
در مورد hypervm چیزی نمیدونم در مورد vps هم تا اونجایی که من دیدم هزینه لیسانس cpanel رو من باید بپردازم که اینطوری برام ماهی 30 تا 40 تومن آب میخوره و به صرفه نیست هر چند که من میخوام روش rapidleech و torrentflux-b4rt نصب کنم برای کارهای شخصی

Shemshad
ممنون

بالا