• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه خرید لپ تاپ راهنمایی می خوام..

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من خیلی اطلاعات در باره لب تاپ ندارم. واسه همین خیلی به کمکتون نیاز داررم:blush:
رشتم عمران نقشه هست. یه لب تاب می خوام تا حدود 1 تومن.
نرم افزارام بیشتر گرفیکی.
اتو کد. لند. 3دی مکس.
قدرت بردازش لب تاپ و سرعتش برام مهم.
تا جایی هم قابل ارتقا باشه..
مانیتورش کم کم باید 14 باشه که لند و بالا بیاره.
ترجیحا سونی.
ولی اگه به نظرتون تو این قیمت سونی خوب نمیتونم بگیرم. مارک دیگه معرفی کنید. اگه هم تو تهران فروشگاهی با قیمت مناسب میشناسین لطفا معرفی کنید. مرسی.
خلاصه من خیلی خیلی به کمک نیاز دارم..
:wacko::p:blush:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
گفتید مانیتور حداقل 14
این نشون میده که دنبال لپ تاپ های بزرگ نیستید و بیشتر قابلیت جابه جایی لپ تاپ براتون اهمیت داره
از طرفی چون قصد انجام کارهای گرافیکی دارید، ممکنه از نظر اندازه ی صفحه نمایش با مشکل روبرو بشید
من مانیتور 15.4 رو پیشنهاد می کنم که توازن بین "راحتی حمل و نقل" و "قابلیتهای بصری" رو برقرار کرده
در Sony ها مدل EB 33FX/W رو پیشنهاد می کنم که نسبتا به خواسته های شما پاسخ میده. مانیتورش هم LED هست که نسبت به سری های قدیمیتر، کیفیت بهتری ارائه میده
قیمتش هم فکر می کنم حدود 1 تا 1.150 هست. بسته به محل خرید و شرکت گارانتی کننده ممکنه بالاتر یا پایین تر باشه

مشخصاتش:
CPU: Core i3 2.4 GHz
RAM: 4 GB DDR 3
HDD: 500 GB
VGA: Intel 4500 MHD
Display: 15.4

اگه هم تو تهران فروشگاهی با قیمت مناسب میشناسین لطفا معرفی کنید. مرسی.
یه چرخی تو بازارهای کامپیوتری (بازار رضا و ...) بزنید از چند تا مغازه قیمت بگیرید
مجتمع پایتخت هم که معروفه به گرونفروشی دیگه...

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی:)
cpu:i3 2.13
بلاتره؟
اصلا بنظرتون سونی بگیرم یا مارکای دیگه؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اون عددی که بعد از نوع cpu نوشته میشه، فرکانس کاری پردازنده هست. یعنی طبیعتا 2.4 از 2.13 سریعتره (در یک نوع پردازنده. یعنی به شرطی که یک پردازنده ی سلرون رو مثلا با دو هسته ای مقایسه نکنین)

سونی (و شاید تازگیها asus) پول کیفیت خوب، خوش ساختی، طراحی زیبا و تا حدودی اسمش رو می گیره
شما می تونید با همون پولی که یه سونی می خرید، یک برند دیگه با کانفیگ بالاتر (سی پی یو و رم قوی تر و...) خریداری کنید
ولی خب در اون صورت دیزاین فوق العاده ی سونی و اون ظرافت منحصر به فردش رو از دست میدین دیگه
به هر حال تصمیم با خودتونه
Dell قوی ، اما زمخت و بد ریخت (شاید به طرفداران و کاربران dell بر بخوره. ولی این نظر شخصیم هست و ممکنه اشتباه هم باشه)
با همون پول، Sony از نظر سخت افزاری یکم ضعیفتر، اما ظریف و با کلاس
Acer ارزان قیمت

برای اینکه بتونید به این سئوال که "Sony بخرم یا برند دیگه" جواب بدید خواسته هاتون رو مشخص کنید
دیزاین براتون مهمتره یا حداکثر توان سخت افزاری در مقابل حداقل مبلغ پرداختی

پ ن :
1. خواسته ها، نیازها و اولویت هاتون رو مشخص کنید
2. سایت digikala.com یه نگاهی به لپتاپ هاش بندازین
3. یه سری به گارانتی دیجیتال (مجتمع پایتخت) بزنید و باهاشون مشورت کنید. خوب راهنماییتون می کنن (ولی خب فقط از سونی و Acer پیشنهاد میدن)
4. یه سری به فروشگاه های لپتاپ بزنید، لیستهاشون رو بگیرید و مدلهای مختلف رو مقایسه کنید
5. مدلهایی رو که به نیازهاتون نزدیک ترن انتخاب کنید (مثلا بین 2 - 3 مدل) . مدلهایی که انتخاب کردین رو از نزدیک ببینید و چند دقیقه باهاشون کار کنید
6. در سایتهایی که در مورد لپ تاپ نقد می نویسن گزارشات مربوط به مدلهای انتخاب شده رو بخونید
7. در انتها اگر بین دو - سه مدل خاص مردد بودین و انتخابش براتون سخت بود توی تاپیکتون نظرسنجی بزنید و نظر کاربران اینجا رو بپرسید.

موفق باشید

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سعی کن وزن لب تاب رو تو اولین و دومین معیارات قرار بدی

one_girl

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نظرتون راجع یه این مدل چیه؟