• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه رومینگ همراه اول رو استفاده کنم یا ایرانسل؟

ali_so2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

یه سفر یه ماهه به آلمان خواهم داشت. الآن یه خط همراه اول 0912 دارم و حدود یه ماه پیش یه خط ایرانسل گرفتم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم و به خدمات مختلف ایرانسل اصلاً آشنائی ندارم.

1- خواستم بدونم تو سفر از همره اولم استفاده کنم یا ایرانسل؟
2- اگه ایرانسل ، از این همه خدمات و انواع سرویس های ایرانسل ، از کدوم ها باید استفاده کنم تا زدن sms و مکالمه به صرفه باشه؟

ممنون . . .

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
هیچ وقت این اشتباه رو نکن که از سیستم رومینگ استفاده کنی. به محض رسیدن به آلمان یک خط اعتباری بگیر و استفاده کن و با تموم شدن اعتبارش بندازش دور. در ضمن یادت نره به شرکتی که ازش می خری بگی که بعد از تموم شدن اعتبار، خودشون دوباره شارژ نکنن.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
خط اعتباري ايرانسل را تو آلمان نمي تونيد استفاده كنيد چون جزء كشورهاي طرف قرارداد نيست !

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
حالا جدا از طرف قرار داد نبودن
ایرانسل تو همین کرج نمیگیره
میخوای تو آلمان بگیره؟ :دی

ali_so2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون دوستان . . .
هیچ وقت این اشتباه رو نکن که از سیستم رومینگ استفاده کنی. به محض رسیدن به آلمان یک خط اعتباری بگیر و استفاده کن و با تموم شدن اعتبارش بندازش دور. در ضمن یادت نره به شرکتی که ازش می خری بگی که بعد از تموم شدن اعتبار، خودشون دوباره شارژ نکنن.

این رو در مورد تماس گرفتن با خطوط ثابت و همراه آلمان میگید یا حتی واسه زنگ زدن از اونجا به ایران هم سیم کارت های خودشون بیشتر می ارزه؟

خط اعتباري ايرانسل را تو آلمان نمي تونيد استفاده كنيد چون جزء كشورهاي طرف قرارداد نيست !

حالا جدا از طرف قرار داد نبودن
ایرانسل تو همین کرج نمیگیره
میخوای تو آلمان بگیره؟ :دی

به این میگن حرف حساب . . . .!!

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

ایرانسل دائمی همه جای دنیا رومینگ میشه یعنی قارداد داره اون اعتباریه که شما میگی ;)

haroonpc

Registered User
لایک‌ها
34
هیچوقت چنین کاری نکنی

من بد بخت یه سری رفته بودم چین گوشی رو هم با خودم بردم خلاصه بصورت خودکار رومینگ شدو ...
بعد از حدود 10 روز که برگشتم زنگ خور هم زیاد نداشتم حدود زیاد حساب کنم روز یک تماس 2 دقیقه ای بیشتر نداشتم

خدا شاهده 453000 تومان هزینه اش شد

و من موندم چرا قطع نشد شنیدم تا سقف 280 تومان قطع میشه خلاصه اینکه نبر نبر نبر

ali_so2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هیچوقت چنین کاری نکنی

من بد بخت یه سری رفته بودم چین گوشی رو هم با خودم بردم خلاصه بصورت خودکار رومینگ شدو ...
بعد از حدود 10 روز که برگشتم زنگ خور هم زیاد نداشتم حدود زیاد حساب کنم روز یک تماس 2 دقیقه ای بیشتر نداشتم

خدا شاهده 453000 تومان هزینه اش شد

و من موندم چرا قطع نشد شنیدم تا سقف 280 تومان قطع میشه خلاصه اینکه نبر نبر نبر

ممنون ، آخه مشکل اینجاست که نمی تونم نبرم. دو سال پیش که 7 کشور اروپائی رو رفتم ، مجبور شدم 500 تومن بدم (البته دونفر بودیم) . به 280 که رسید قطع کردن . پدرم مجبور شد بره مخابرات (میدون ونک) و 500 تومن واریز کنه.

بالاخره باید یا ایرانسل ببرم یا همراه اول رو یا بقول دوستان ار اونجا یه سیم کارت اعتباری بگیرم.
کسی میدونه از کجا میشه سرویس دهنده های آلمان رو پیدا کرد؟

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ، آخه مشکل اینجاست که نمی تونم نبرم. دو سال پیش که 7 کشور اروپائی رو رفتم ، مجبور شدم 500 تومن بدم (البته دونفر بودیم) . به 280 که رسید قطع کردن . پدرم مجبور شد بره مخابرات (میدون ونک) و 500 تومن واریز کنه.

بالاخره باید یا ایرانسل ببرم یا همراه اول رو یا بقول دوستان ار اونجا یه سیم کارت اعتباری بگیرم.
کسی میدونه از کجا میشه سرویس دهنده های آلمان رو پیدا کرد؟
دوست عزیز برای چه کاری دقیقا می خوای با خودت تلفنت رو ببری ؟ برای اینکه ملت بتونن باهات تماس بگیرن ؟ یا اینکه تو بتونی به ملت زنگ بزنی . اینو مشخص کنی یه پیشنهاد خوب واستون دارم

بالا