• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واسه پی اچ پراکسی قالب درست کردم

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
style.css یه برنامه پی اچ پی رو ادیت کردم چیز خشگلی در اومد

فایل های ضمیمه

• style.zip
    598 بایت · نمایش ها: 10

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از farbod_123 :
سلام
style.css پی اچ پر ا کسی رو ادیت کردم چیز خشگلی در اومد
از اون چیزی که جایگزین کپی رایت کرده بودی خیلی خوشم اومد !
8.gif

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
سلام!
اگه اشتباه نکنم اینجا گذاشتن مطلب در مورد پرا-کسی ممنوعه بخاطر فیلتر شدن سایت...لااقل قبلا بود
--
راستی اگه جای اون کسی که این نرم افزار رو درست کرده بودی یا لااقل یه برنامه نویس بودی هیچوقت اون بلا رو سر کپی رایتش در نمیآوردی.(اونم یه نرم افزار اپن سورس!!)

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
این awardspace برای phproxy به درد نمیخوره نه؟؟؟

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از plus :
سلام!
اگه اشتباه نکنم اینجا گذاشتن مطلب در مورد پرا-کسی ممنوعه بخاطر فیلتر شدن سایت...لااقل قبلا بود
--
راستی اگه جای اون کسی که این نرم افزار رو درست کرده بودی یا لااقل یه برنامه نویس بودی هیچوقت اون بلا رو سر کپی رایتش در نمیآوردی.(اونم یه نرم افزار اپن سورس!!)

این پی اچ پ راکسی که میگی چی هست اصلا"
این استایل یه برنامه دیگس. یچی تو مایه های phnuke ه:D :D !

این قضیه کپی رایت هم به استایل مربوط نیست. واسه استفاده شخصی اونطوریش کردم وگرنه فایل تغییری تو نوشته ها نمیده

Sezar-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز.
انگار شما اساتيد با خبر نيستيد كه يك فيلتر تازه ابداع شده كه حتي proxy رو هم قبول نميكنه.اسم اين فيلتر سخت افزاري SEPAR هست كه توسط شركت http://www.anafzar.com توليد شده.خدا لعنت...........
البته من دارم روي چگونگي عبور از اين فيلترها تحقيق ميكنم.يه راه پيدا كردم كه بايد از cmd استفاده كني.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Sezar-2 :
دوستان عزيز.
انگار شما اساتيد با خبر نيستيد كه يك فيلتر تازه ابداع شده كه حتي proxy رو هم قبول نميكنه.اسم اين فيلتر سخت افزاري SEPAR هست كه توسط شركت http://www.anafzar.com توليد شده.خدا لعنت...........
البته من دارم روي چگونگي عبور از اين فيلترها تحقيق ميكنم.يه راه پيدا كردم كه بايد از cmd استفاده كني.
منظورت از cmd همون nslookup ئه؟

بالا