• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واضح کردن چهره

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
توی سریال های پلیسی میبینم که روی چهره ای که با دوربین های کیفیت پایین شهری فیلمبرداری شده زوم میکنن و با ابزار خاصی چهره ی پیکسیلیت شده رو واضح میکنن انگار که رستر هست با اون زوم باز باز میشه و یه چهره ی با کیفیت میشه.
نگید با دستکاری رزولوشن توی فتوشاپ میشه که فایده نداره
میخواستم بدونم کسی میدونه از چه برنامه ای میشه واسه این کار استفاده کرد؟ عکس هایی که با کیفیت پایین گرفته میشن رو واضح کرد...

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
این سوال من هم هست کسی نیست پاسخ بده ؟

namvareh

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزیز معمولا این نوع برنامه مخصوص همون پلیس هاست...
البته توی همونم اغراق میشه بنظرم...
بعضی از نرم افزارها هستن که ادعا میکنن همچین کاری میکنن..
ولی من که توی این یه دهه که کارم ویرایش عکس و ایناست همچین چیزی ندیدم...
درکل زیاد دنبال این چیزا نگرد...وقت هدر دادن به نظر من...
موفق باشی...

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
خوب چون من یه مدت در این مورد و یه موضوع دیگه یه مقدار تحقیق کردم جواب سوالتون رو میدم ببین دوست گلم ما تو چه عکس چه فیلم یه بحث خیلی مهم در مورد دوربین ها زاویه دید نوع لنز چند میلیمتری بودن و هزار تا کوفت زهر مار دیگه :lol: داریم که برای تشخیص چهره و یا پلاک ماشین مثلا کاملا استفاده میشه و دروم نیست تکنولوژِی اش وجود داره فقط این رو بدون که با دوربین های عادی این امکان بسیار پایینه و برای این کار دوربین های مخصوصی وجود داره تا به اون شکل نشون بده و قابلیت بزرگ نمایی با وضوح رو داشته باشه در مورد فتوشاپم بگم که نخیر به وسیله این ها نیست دستگاه های خاص داره اتفاقا تو یه برنامه ی کانال ماهواره ای در مورد جستجو هیولا بود چی چی بود متخصص این کارو اورده بودن که رو فیلم زوم کنه و کیفیت رو بالا ببره تازه یه فیلمه داغون :blink:

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
خوب چون من یه مدت در این مورد و یه موضوع دیگه یه مقدار تحقیق کردم جواب سوالتون رو میدم ببین دوست گلم ما تو چه عکس چه فیلم یه بحث خیلی مهم در مورد دوربین ها زاویه دید نوع لنز چند میلیمتری بودن و هزار تا کوفت زهر مار دیگه :lol: داریم که برای تشخیص چهره و یا پلاک ماشین مثلا کاملا استفاده میشه و دروم نیست تکنولوژِی اش وجود داره فقط این رو بدون که با دوربین های عادی این امکان بسیار پایینه و برای این کار دوربین های مخصوصی وجود داره تا به اون شکل نشون بده و قابلیت بزرگ نمایی با وضوح رو داشته باشه در مورد فتوشاپم بگم که نخیر به وسیله این ها نیست دستگاه های خاص داره اتفاقا تو یه برنامه ی کانال ماهواره ای در مورد جستجو هیولا بود چی چی بود متخصص این کارو اورده بودن که رو فیلم زوم کنه و کیفیت رو بالا ببره تازه یه فیلمه داغون :blink:

اینجا هم صحبت های دوستمون رو تائید می کنه

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22

اینجا هم صحبت های دوستمون رو تائید می کنه

siavosh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته این موضوع زیاد به فوتوشاپ ربطی نداره بلکه چهره نگاری یک بحث فوق پیچیده و فنی هستش که فقط هم با لنز دوربین و میزان کیفیت اون قابل انجام نیست گرچه دوربین با کیفیت یکی از ابزار لازم هستش . این موضوع بیشتر در تخصص بچه های حوزه الکترونیک و کامپیوتر هست البته بیشتر مربوط میشه به یک سری رمز نگاری و الگوریتم چهره های آدمها و مطابقت دادن اونها با بانک اطلاعاتی موجود و یا حدث زدن تصویر توسط الگوریتم های چهره نگاری .

Hamed HM

Registered User
لایک‌ها
5
سایت فوتور میتونه بارتون کاری کنه

بالا