• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعاَ دوست داري زندگيت عوض بشه !!؟

hatam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من از سال 1372 تا الان مشغول كار با كامپيوتر هستم و از اولين كساني بودم كه در ايران با اينترنت آشنا شده و كار كردم و از جالب ترين و بهترين سرگرمي هاي من در حال حاضر كسب در آمد خوبي معادل 8 ميليون تومان در ماه از طريق اينترنت همراه با سرگرمي و تفريح است شروع به اين كار نه سرمايه اي ميخواهد و نه تخصصي فقط تصميم بگيريد و به تصميم خود عمل كنيد براي اطلاعات كامل از نحوه انجام آن سايتي كاملاُ به فارسي طراحي گرديده كه مي توانيد پاسخ تمامي پرسشهايتان را در آن بيابيد و اگر سوالي بود كه جوابش را در سايت نيافتيد به من ايميل بزنيد
موفق باشيد

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از hatam :
سلام دوستان من از سال 1372 تا الان مشغول كار با كامپيوتر هستم و از اولين كساني بودم كه در ايران با اينترنت آشنا شده و كار كردم و از جالب ترين و بهترين سرگرمي هاي من در حال حاضر كسب در آمد خوبي معادل 8 ميليون تومان در ماه از طريق اينترنت همراه با سرگرمي و تفريح است شروع به اين كار نه سرمايه اي ميخواهد و نه تخصصي فقط تصميم بگيريد و به تصميم خود عمل كنيد براي اطلاعات كامل از نحوه انجام آن سايتي كاملاُ به فارسي طراحي گرديده كه مي توانيد پاسخ تمامي پرسشهايتان را در آن بيابيد و اگر سوالي بود كه جوابش را در سايت نيافتيد به من ايميل بزنيد .ُ[email protected] موفق باشيد http://www.mehrdadgreenhorse.8k.com/SabteNamDarGreenHorse.htm?ID=53451838
ناراحت نشي ها ولي اين گرين هورس آخر آخر خالي بندي مي باشد زيرا مدتي همه ي بچه هاي كلاس زبان ما را سركار گذاشته بود و آخرش... هيچي!
حالا فكر نمي كني داري مي گي ماهي 8 ميليون تومان درآمد داري كه بقيه رو هم ترغيب به زيرمجموعه شدن خودت كني؟ :cool: :happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hatam :
سلام دوستان من از سال 1372 تا الان مشغول كار با كامپيوتر هستم و از اولين كساني بودم كه در ايران با اينترنت آشنا شده و كار كردم و از جالب ترين و بهترين سرگرمي هاي من در حال حاضر كسب در آمد خوبي معادل 8 ميليون تومان در ماه از طريق اينترنت همراه با سرگرمي و تفريح است شروع به اين كار نه سرمايه اي ميخواهد و نه تخصصي فقط تصميم بگيريد و به تصميم خود عمل كنيد براي اطلاعات كامل از نحوه انجام آن سايتي كاملاُ به فارسي طراحي گرديده كه مي توانيد پاسخ تمامي پرسشهايتان را در آن بيابيد و اگر سوالي بود كه جوابش را در سايت نيافتيد به من ايميل بزنيد .ُ[email protected] موفق باشيد http://www.mehrdadgreenhorse.8k.com/SabteNamDarGreenHorse.htm?ID=53451838
هي عمو همين شماهاييد كه همه چي رو به گند كشيديد تقصيريم نداري تازه با اين جور چيزا آشنا شدي هول ورت داشته برو اين فوريو رو مثل اون وبلاگا به گند نكشيد لطفا :hmm:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
..سلام دوستان من از سال 1372 تا الان مشغول كار با كامپيوتر هستم ...
يعني اينهمه وقت سر كار بودي؟! :happy:
اگه از اون موقع برنامه نويسي رو شروع كرده بودي الان استاد دانشگاه بودي. ;)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از daftarekhaterat :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
اين تاپيك خفه خان مطلع حكم فرما ميباشد :happy:

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نقل از daftarekhaterat :
راست ميگي اما حقيقتا با ابن همه استعداد تو دري وري گفتن احتمالا استاد خوبي ميشده!!! :lol:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از hatam :
سلام دوستان من از سال 1372 تا الان مشغول كار با كامپيوتر هستم و از اولين كساني بودم كه در ايران با اينترنت آشنا شده و كار كردم و از جالب ترين و بهترين سرگرمي هاي من در حال حاضر كسب در آمد خوبي معادل 8 ميليون تومان در ماه از طريق اينترنت همراه با سرگرمي و تفريح است شروع به اين كار نه سرمايه اي ميخواهد و نه تخصصي فقط تصميم بگيريد و به تصميم خود عمل كنيد براي اطلاعات كامل از نحوه انجام آن سايتي كاملاُ به فارسي طراحي گرديده كه مي توانيد پاسخ تمامي پرسشهايتان را در آن بيابيد و اگر سوالي بود كه جوابش را در سايت نيافتيد به من ايميل بزنيد
موفق باشيد
تو اگه راس ميگي از سال 72 در اين راه هستي سال 72 از كدوم آي اس پي استفاده ميكردي ؟
شرايط اون چي بود.
فقط خالي نبند دوباره اينجا همه قبل از تو شروع كردن .
و در ضمن تو از اولين نفر ها بودي؟ :lol: :lol: :lol: :lol:
سال 72 توي شهر كوچيك ما هم اينترنت بود.
يه نوشابه ديگه برا خودت وا كن .
جيگرت داغ شد :lol: :lol: :lol:

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بابا بچه رو ترسونديد
اروم تر باهاش صحبت كنيد
الان ميره مامانشو مياره
:eek: :eek: :eek: :lol: :lol:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

mustafa3264

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من جات بودم يهماه از اون 8ميليون وميگرفتم وبقيه عمرمو خالي نمي بستم.
من اگه اينهمه ضايع مي شدم ديگه دست به كامپيوتر (رايانه :( ) نمي زدم.
:f34r: :f34r: :f34r: :f34r:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بابا سال 73 بود فكر كنم ... ما BBS هم زوري گير مياورديم كلي هم پول ميداديم ( اون موقع 2 يا 3000 تومان بود هر ماه فكر كنم . اون موقع خيلي پول بود ! :D )

ISP هم بوده اون موقع .... ميدونستم 3،4 سال وقتمو تو BBS تلف نميكردم ! :D

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از شايان :
بابا سال 73 بود فكر كنم ... ما BBS هم زوري گير مياورديم كلي هم پول ميداديم ( اون موقع 2 يا 3000 تومان بود هر ماه فكر كنم . اون موقع خيلي پول بود ! :D )

ISP هم بوده اون موقع .... ميدونستم 3،4 سال وقتمو تو BBS تلف نميكردم ! :D
بي بي اس چيه شايان جون؟ ;)

بالا