• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعا راسته!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

واقعا راسته که این آگهی های سایتهایی مثل ایستگاه ( هفت ستاره هاشون) حدود 100 هزار تومن آب میخوره؟؟؟؟؟؟

و اونایی که تو صفحه ی اول مثلا "ایستگاه" هستن ، آگهی های واقعی هستن یا آگهی های خیالی و ساختگی خود ایستگاه هستن که مثلا اعتبار سایتشو بالا نشون بده؟

چون اگه راست باشه """فقط""" آگهی های 7 ستاره ای که تو صفحه ی اول "ایستگاه " وجود دارن حدود "24 میلیون تومن" برای ایستگاه در ماه درآمد دارن.

عرض کردم ""فقط"" هفت ستاره ها رو شمردم.

واقعا گیج شدم!! یعنی ممکنه "مثلا" ایستگاه ماهی 40، 50 میلیون تومن درآمد داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FileBegir.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنده که تهران نیستم ولی شنیدم از دوستان که اینها حتی چندتا دفتر دارن

توی تهران کرایه هر یک مکان جهت دفتر می دونید یعنی چقدر هزینه در ماه ؟ می دونید حقوق منشی و افراد هر دفتر یعنی چقدر هزینه در ماه ؟ می دونید حقوق خود پرسنل سایت یعنی چقدر هزینه در ماه ؟؟؟؟؟

اگر درامد نداشتند اینقدر هزینه کردن معنا داشت ؟

موفق باشید
یا علی

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
آخه به نظر من تبلیغات ویژه ی 7 ستاره با تبلیغات رایگان هیچ فرقی نمیکنه.

اصل رفتن تو گوگل هست که با یه آگهی رایگان هم امکان پذیره.

مثلا از مهمترین مزیت 7 ستاره اینه که 100% تو صفحه ی اول نمایش داده میشه. خب کی میره تو صفحه اصلی ایستگاه؟؟ اکثر تعداد بازدیدکنندگان ایستگاه اصلا صفحه اول رو نمیبینن.

گیرم که برن و ببینن یه آگهی وسط 200 تا آگهیه دیگه کجا به چشم میاد.

من خودمو فرض میگرم، که امکان نداره بابت تبلیغات 7 ستاره تو ایستگاه ماهی 120 تومن بدم. شایت بابت تبلیغ تو صفحه ی اول تابناک اگه داشته باشم 3 میلیون بدم. ولی اگه پولم از پارو هم بالا بره، حتی یه قرون تو ایستگاه خرج نمیکنم. آگهی رایگان میزارم ولی پولی نه.

بقیه هم نظراتشونو بدن. شاید منطقی تو ایستگاه هست که من درکش نمیکنم!!!

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
آخه به نظر من تبلیغات ویژه ی 7 ستاره با تبلیغات رایگان هیچ فرقی نمیکنه.

اصل رفتن تو گوگل هست که با یه آگهی رایگان هم امکان پذیره.

مثلا از مهمترین مزیت 7 ستاره اینه که 100% تو صفحه ی اول نمایش داده میشه. خب کی میره تو صفحه اصلی ایستگاه؟؟ اکثر تعداد بازدیدکنندگان ایستگاه اصلا صفحه اول رو نمیبینن.

گیرم که برن و ببینن یه آگهی وسط 200 تا آگهیه دیگه کجا به چشم میاد.

من خودمو فرض میگرم، که امکان نداره بابت تبلیغات 7 ستاره تو ایستگاه ماهی 120 تومن بدم. شایت بابت تبلیغ تو صفحه ی اول تابناک اگه داشته باشم 3 میلیون بدم. ولی اگه پولم از پارو هم بالا بره، حتی یه قرون تو ایستگاه خرج نمیکنم. آگهی رایگان میزارم ولی پولی نه.

بقیه هم نظراتشونو بدن. شاید منطقی تو ایستگاه هست که من درکش نمیکنم!!!

عزیز جان شما یه نگاه به اون آگهی های صفحه اول 7 ستاره بنداز میفهمی چند تا بازدید کننده داشته:lol:

بعد متوجه میش اگه پولت از پارو بالا بره حتما تو ایستگاه تبلیغ میدی

قدیمیترین سایت نیازمندی ایران ایستگاه هست اگه قرار بود که از دادن آگهی 7 ستاره تو ایستگاه نتیجه نگیرین که مرض ندارن 7 8 ساله پشت سر هم دارن تبلیغ میدن تو این سایت

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان شما یه نگاه به اون آگهی های صفحه اول 7 ستاره بنداز میفهمی چند تا بازدید کننده داشته:lol:

بعد متوجه میش اگه پولت از پارو بالا بره حتما تو ایستگاه تبلیغ میدی

قدیمیترین سایت نیازمندی ایران ایستگاه هست اگه قرار بود که از دادن آگهی 7 ستاره تو ایستگاه نتیجه نگیرین که مرض ندارن 7 8 ساله پشت سر هم دارن تبلیغ میدن تو این سایت

به احتمال بسیار زیاد اون آمارها fake هستش(من تو سورس کدش اون قسمت آمار چیزی بجز کد یه جدول ندیدم، البته ممکنه من اشتباه کنم دوستان اهل فن نظر بدن بهتره در مورد سورس کد). و من تو پست اول عرض کردم من این احتمال رو میدم که حتی اکثر آگهی های صفحه ی اول، خودشون fake باشن (برای با اعتبار نشون دادن ایستگاه)

درضمن من عرض نکردم نتیجه نمیده، حرف من اینه که نتیجه ای که آگهی 120 تومنی داره هیچ فرقی با نتیجه ی یه آگهی رایگان تو همون ایستگاه نداره.

چون اصل کار این سایتها seo هست و نشون دادن تبلیغ شما تو گوگل. حالا چه رایگان چه 100000000 ستاره!!! گوگل که به ستاره rank نمیده!!

Last edited:

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
به احتمال بسیار زیاد اون آمارها fake هستش(من تو سورس کدش اون قسمت آمار چیزی بجز کد یه جدول ندیدم، البته ممکنه من اشتباه کنم دوستان اهل فن نظر بدن بهتره در مورد سورس کد). و من تو پست اول عرض کردم من این احتمال رو میدم که حتی اکثر آگهی های صفحه ی اول، خودشون fake باشن (برای با اعتبار نشون دادن ایستگاه)

درضمن من عرض نکردم نتیجه نمیده، حرف من اینه که نتیجه ای که آگهی 120 تومنی داره هیچ فرقی با نتیجه ی یه آگهی رایگان تو همون ایستگاه نداره.

چون اصل کار این سایتها seo هست و نشون دادن تبلیغ شما تو گوگل. حالا چه رایگان چه 100000000 ستاره!!! گوگل که به ستاره rank نمیده!!

نه دوست عزیز اصلا حرفت درست نیست اون قسمت که که زدن مثلا چند در صد نشون بده تو صفحه اول برنامه واسش نوشتن اصلا این حرف ها نیست که میگی

شما جسارت نباشه فک کنم تازه با ایستگاه و این جور سایت ها آشنا شدی

همین سوال های شما رو من 4 5 سال پیش می پرسیدم از خودم

نمونه سایت های ایستگاه که البته به گرد پای اونم نمیرسن ولی از جمله سایت های موفق در این زمینه هستند رو من آمار دارم که در سال های اول تاسیس سالیانه 20 میلیون هزینه های مختلف میکردن که سایتشون بتونه اسم و رسمی پیدا کنه و اعتباری کسب کنه

اگه قرار بود توش در آمد نباشه که مرض نداشت ای ن همه خرج کنه که آخرشم بیا اگهی فیک بذاره تو سایت

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز اصلا حرفت درست نیست اون قسمت که که زدن مثلا چند در صد نشون بده تو صفحه اول برنامه واسش نوشتن اصلا این حرف ها نیست که میگی

شما جسارت نباشه فک کنم تازه با ایستگاه و این جور سایت ها آشنا شدی

همین سوال های شما رو من 4 5 سال پیش می پرسیدم از خودم

نمونه سایت های ایستگاه که البته به گرد پای اونم نمیرسن ولی از جمله سایت های موفق در این زمینه هستند رو من آمار دارم که در سال های اول تاسیس سالیانه 20 میلیون هزینه های مختلف میکردن که سایتشون بتونه اسم و رسمی پیدا کنه و اعتباری کسب کنه

اگه قرار بود توش در آمد نباشه که مرض نداشت ای ن همه خرج کنه که آخرشم بیا اگهی فیک بذاره تو سایت

ایستگاه خیلی وقته تو صورت کاربرای ایرانیه. پس فک کنم یکی 2 نفر کلا تو ایران اینارو نشناسه!!!

خودم خیلی از ایستگاه به عنوان بازدید کننده نه به عنوان آگهی دهنده استفاده کردم.

اما تو این "چند سال" شاید 60 یا 70 بار رفتم تو صفحه ی اولش. خداییش خود شما صفحه ی اول ایستگاه که تو Bookmarks ت نیست!! حالا چند وقتیه رو درآمدش یکم تامل! کردم.

درضمن من نگفتم درآمد نداره ولی رو این مقدارش شک دارم.

و من نگفتم برای اینکه چه آگهی ای رو کجا نشون بدن برنامه نویسی نکردن و اصلا ربطی به حرف من نداره.

من خودم شخصا تا به حال 95% از طریق گوگل وارد اینجور سایتها شدم. مثلا تو گوگل زدم "فروش وام" لینکهایی از نیاز روز، نوین تبلیغ،پیام سرا، ایستگاه و... اومده و من رو اونا کلیک کردم و رفتم تو صفحه ی آگهی...

حالا...
حالا گاهی این آگهی ها 120 تومنی بوده و گاهی 0 تومنی!!

اینجاست که میگم چه فرقی میکنه؟

نمیگم حتما فرقی نمیکنه، میگم اینجور که معلومه فرقی نمیکنه، حالا یه جوانمردی بیاد مارو توجیه کنه. نه اینکه از سابقه ی ایستگاه برام بگه!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام

واقعا راسته که این آگهی های سایتهایی مثل ایستگاه ( هفت ستاره هاشون) حدود 100 هزار تومن آب میخوره؟؟؟؟؟؟

و اونایی که تو صفحه ی اول مثلا "ایستگاه" هستن ، آگهی های واقعی هستن یا آگهی های خیالی و ساختگی خود ایستگاه هستن که مثلا اعتبار سایتشو بالا نشون بده؟

چون اگه راست باشه """فقط""" آگهی های 7 ستاره ای که تو صفحه ی اول "ایستگاه " وجود دارن حدود "24 میلیون تومن" برای ایستگاه در ماه درآمد دارن.

عرض کردم ""فقط"" هفت ستاره ها رو شمردم.

واقعا گیج شدم!! یعنی ممکنه "مثلا" ایستگاه ماهی 40، 50 میلیون تومن درآمد داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم تا حالا 5 بار 120 هزار تومانی دادم
اما شما بزرگترین نکته این ستاره هارو فراموش کردی!!
شما از الکسا سایت ایستگاه رو چک کن 40 درصد ورودی از گوگل داره یعنی اینکه 60 درصد دیگر مستقیم به سایت ایستگاه مراجعه میکنند. و اینکه در صفحه اول دیده بشید اصلا ملاک نیست !! هر چند 10 الی 15 درصد تاثیر دارد.
وقتی بنده به سایت ایستگاه مراجعه میکنم میایم مثلا دنبال تعمیرات ایفون میگردم و سرچ میزنم به ترتیب ستاره ها برای من نمایش داده میشه خودم به شخصه دنبال کسی میگردم که بیشترین ستاره رو داره چون میبینم دستش به دهنش میرسه که پول تبلیغ داده و تقریبا میشه گفت میشه اطمینان کرد تا فردی که هیچ ستاره ای نداره و .....
پس ستاره به اگهی دهنده اعتبار میده
موفق باشید

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
من خودم تا حالا 5 بار 120 هزار تومانی دادم
اما شما بزرگترین نکته این ستاره هارو فراموش کردی!!
شما از الکسا سایت ایستگاه رو چک کن 40 درصد ورودی از گوگل داره یعنی اینکه 60 درصد دیگر مستقیم به سایت ایستگاه مراجعه میکنند. و اینکه در صفحه اول دیده بشید اصلا ملاک نیست !! هر چند 10 الی 15 درصد تاثیر دارد.
وقتی بنده به سایت ایستگاه مراجعه میکنم میایم مثلا دنبال تعمیرات ایفون میگردم و سرچ میزنم به ترتیب ستاره ها برای من نمایش داده میشه خودم به شخصه دنبال کسی میگردم که بیشترین ستاره رو داره چون میبینم دستش به دهنش میرسه که پول تبلیغ داده و تقریبا میشه گفت میشه اطمینان کرد تا فردی که هیچ ستاره ای نداره و .....
پس ستاره به اگهی دهنده اعتبار میده
موفق باشید
تایید میشه.

FileBegir.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت ایستگاه شاید در الکسا از سایت های آگهی دیگه پایین تر اومده

اما هنوز خیلی ها از جمله خودم من مستقیم می ریم توی ایستگاه تا یه چیزی سرچ کنیم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ایستگاه تنها سایتی هست که تقلب نداره ( چیزی که من دیدم )
بقیه سایت ها ، لعنتی ها همش تگ هست و چرت و پرت

latari

Registered User
لایک‌ها
86
بیشتر این سایتهای آگهی مدعی هستند اگر آگهی ستاره دار بدید چون صفحه اول هستید در نتایج اول گوگل میایید دلیلی که میارن اینه که چون صفحات اول پیچ رنک بالاتری داره زودتر میایید صفحه اول گوگل البته من با چند تاشون صحبت کردم اینو میگفتن آیا راست میگن یا دروغی بیش نیست چون من خودم شخصا تو پیام سرا یه بار تبلیغ دادم روزی شش تا بازدید هم نداشتم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ایستگاه تنها سایتی هست که تقلب نداره ( چیزی که من دیدم )
بقیه سایت ها ، لعنتی ها همش تگ هست و چرت و پرت

تایید میشه چون تا حالا بیش از ده ها بار به ایستگاه تبلیغات دادم تایید نشد‏!‏ حتی پولی

FileBegir.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تایید میشه چون تا حالا بیش از ده ها بار به ایستگاه تبلیغات دادم تایید نشد‏!‏ حتی پولی

برای چی تایید نکردن دوست عزیز؟ :blink:

در ضمن یه سوال از بازده تبلغیات راضی بودین با توجه به هزینش؟ یعنی تبلغیتون چند ستاره بود و چند بازدید گرفت از ایستگاه در روز ؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
برای چی تایید نکردن دوست عزیز؟ :blink:

در ضمن یه سوال از بازده تبلغیات راضی بودین با توجه به هزینش؟ یعنی تبلغیتون چند ستاره بود و چند بازدید گرفت از ایستگاه در روز ؟

میگفتن این تتبلیغ مثلا نیاز به مجوز وزارت ارشاد داره یا بهداشت از اینجور چیزها
بازدهی دا ره اما گوگل یه چیز دیگست

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
همه سایت ها تگ شدن , خدایی اش فقط ایستگاه سرعت اش از بقیه بالاتر هست

بقیه که بعد از هر کلیک 5 تا 10 ثانیه باید صبر کنید

با این درآمد باید خرج سرور کنن , ایستگاه از کارونت سرورگرفته

بالا