• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعا vbulletin بهتره يا smf ?

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

راستش من تا حالا شخصا با vbulletin كار نكردم ولي تو 2 تا فروم كه دارم از smf استفاده ميكنم تقريبا كارمو راه انداخته و درباره ي مشكلاتي هم كه داشتم راه حل بوده ولي من چون زياد با اين سيتم آشنا نيستم دنبال حل مشكلاتش هم نميرم.

به هر حال درباره ي اين موضوع خيلي بحث شده ولي ميخواستم ببينم آيا vbulletin واقعا از smf بهتره؟ و اينكه اين برتري به قيمت لايسنس vbulletin ميرزه يا نه؟
آيا برتري هاي vbulletin رو ميشه با $$$ در smf برطرف كرد يا نه؟ نمونه هايي از اينايي كه نميشه رو لطفا بفرماييد.

موفق باشيد.

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
تجربه هر دو رو دارم

VB خیلی پایدارتر هست ومحکمتر و امکانات بیشتر

اگر این نبود که اینهمه کاربر SMFرایگان رو ول نمکیرد بره لایسنس VB بگیره.
:blush:

bazykon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جدی مشکل smf چیه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
گر بدانی و بپرسی ،سوالت خطاست ! :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تجربه هر دو رو دارم

VB خیلی پایدارتر هست ومحکمتر و امکانات بیشتر

اگر این نبود که اینهمه کاربر SMFرایگان رو ول نمکیرد بره لایسنس VB بگیره.
:blush:

ممكنه به يه نمونش اشاره كنيد ؟

گر بدانی و بپرسی ،سوالت خطاست ! :)

خدايا... :hmm:

Captive

لایک‌ها
16,664
با انجمن SMF سر بزنید و مشکلات کاربران رو بینید.

ایشون اصلا هدفش راهنمایی گرفتن و اینا نیست ، عشق تایپیک و پست زدن داره ، همینطور فکر کنم یوزرشون رو هم بعدا میخوان بفروشن به d.i

نمیدونم چطوری تا به امروز بر خورد جدی با ایشون صورت نگرفته...

مثلا فردا هم تایپیک میزنه که : پرشین تولز بهتر است یا پرشین دیسکاس :blink:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

amk

Registered User
لایک‌ها
9
با انجمن SMF سر بزنید و مشکلات کاربران رو بینید.

الان كه پست پاييني رو ديدم ديگه حس جواب دادن ندارم. ممنون. ولي اين بحثو به موقعش باز ميكنم دوباره.

ایشون اصلا هدفش راهنمایی گرفتن و اینا نیست ، عشق تایپیک و پست زدن داره ، همینطور فکر کنم یوزرشون رو هم بعدا میخوان بفروشن به d.i

نمیدونم چطوری تا به امروز بر خورد جدی با ایشون صورت نگرفته...

مثلا فردا هم تایپیک میزنه که : پرشین تولز بهتر است یا پرشین دیسکاس :blink:

1- تو چيكاره ي اين فرومي؟ تو هر بحثي بايد شركت كني؟ خداروشكر به تو دسترسي هم ندادن وگرنه ديگه خدارو بندگي نميكردي. خوبه همين يه هفته پيش درباره ي اين پستات بهت پ.خ دادم ! اگه كمي شعور داشتي متوجه تمام حرفاي من ميشدي ! اگه چشماتو بيشتر باز كني ميبيني يه آيكون وجود داره كه براي گزارش اسپم و اين حرفا ازش استفاده ميشه! اگه خيلي به كاربري من اعتراض داري ميتوني اين قضيه رو با مديراي فروم در ميون بذاري و بهت توصيه ميكنم اينكارو بكني ;)
درباره ي قضيه ي dali هم داري اشتباه ميكني. من بهت گفتم طبق قوانين فروم نميتوني كسي رو متهم كني مخصوصا اينكه تو فروم هيچ سمتي نداري. يه بار ديگه اون پ.خ هاي منو چك كن لطفا.

راستي ميخوام اكانتمو به دي علي بفروشم! به تو ربطي داره؟ اينو هم اگه مطمئني با مديرا در ميون بذار.

2-لطفا پيگيري كن تا با من برخورد جدي صورت بگيره! واقعا درباره ي خودت چي فك ميكني؟ خداروشكر تاريخ عضويتت اون قدا هم زياد نيست كه بگي سرقفلي اينجا ماله منه !

3- آره اتفاقا درنظر دارم يه تاپيك بزنم كه ببينم كه ميخواد فضولي كنه. البته اينكه اسم پرشين ديسكاس رو اوردي بازم سطح پايين فكريتو نشون دادي :) من تو پ.خ آخري كه بهت دادم درباره ي اين فرومت پرسيدم تا جوي كه بينمون به وجود اومده بود از بين بره ولي گويا تو با خودت هم مشكل داري.

درمجموع: اين تاپيك من برخلاف هيچ كدوم از مقررات نيست ولي اگه بود يه زحمتي بكش با مدير بخش هماهنگ كن تا تاپيكو ببندن.
+
نميخواستم جوابتو بدم ولي مجبور شدم.

از دوستان هم معذرت ميخوام. لطفا درباره ي موضوع تاپيك فعلا بحث نكنيد ان شالله به موقعش.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
1- تو چيكاره ي اين فرومي؟ تو هر بحثي بايد شركت كني؟ خداروشكر به تو دسترسي هم ندادن وگرنه ديگه خدارو بندگي نميكردي.

بنده کاربر این بخش هستم :)

يه هفته پيش درباره ي اين پستات بهت پ.خ دادم ! اگه كمي شعور داشتي متوجه تمام حرفاي من ميشدي !

2-3 روز پیش بود ، نه یه هفته پیش پی امت هم مبنی بر این بود که کاری به کارت نداشته باشم و بذارم راحت اسپم کنی :>

اگه خيلي به كاربري من اعتراض داري ميتوني اين قضيه رو با مديراي فروم در ميون بذاري و بهت توصيه ميكنم اينكارو بكني

مطمئن باش اگه تا به الان این کار رو نکردم ، واسه این بوده که شاه اسپمری و همه میشناسنت ، پس نیازی به ریپورت من نبوده..

دلیل اینکه شما شاه اسپمر هستی هم اینه که چندین هزار پست شاید ازت پاک شده باشه ( میتونی از یکی از مدیران ارشد بپرسی ) .

2-لطفا پيگيري كن تا با من برخورد جدي صورت بگيره!

اگر زنده باشیم انشالله این کار رو هم خواهم کرد..

واقعا درباره ي خودت چي فك ميكني؟ خداروشكر تاريخ عضويتت اون قدا هم زياد نيست كه بگي سرقفلي اينجا ماله منه !

ماشالله مال ِ شما خیلی زیاده ... 2009 <××× تعداد پست هم 2000 به بالا ، در کمتر از 1 ماه عضویت :)

در پایان

خرسند شدیم.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بنده کاربر این بخش هستم :)

2-3 روز پیش بود ، نه یه هفته پیش پی امت هم مبنی بر این بود که کاری به کارت نداشته باشم و بذارم راحت اسپم کنی :>

مطمئن باش اگه تا به الان این کار رو نکردم ، واسه این بوده که شاه اسپمری و همه میشناسنت ، پس نیازی به ریپورت من نبوده..

دلیل اینکه شما شاه اسپمر هستی هم اینه که چندین هزار پست شاید ازت پاک شده باشه ( میتونی از یکی از مدیران ارشد بپرسی ) .

اگر زنده باشیم انشالله این کار رو هم خواهم کرد..

ماشالله مال ِ شما خیلی زیاده ... 2009 <××× تعداد پست هم 2000 به بالا ، در کمتر از 1 ماه عضویت :)
در پایان
خرسند شدیم.

1- از اينكه به اين مرحله رسيدي كه ميدوني كاربري بخش به معناي مديريت بخش نيست سپاسگذارم.
2-اون قد پ.خ ميزنم و ميگيرم كه 2 صفحه ي اول واسه امروزه به خاطر همين درباره ي زمانش شك داشتم گفتم يه هفته پيش :)
خوشحال ميشم كلمه ي اسپم رو برام تعريف كني.
3- راستش تا اون موقعي كه موزمار بود هر روز كه آن ميشدم 200 تا از پستام ميرفت و من خيلي ناراحت بودم :)
تازه ميگفتش كه ميخوام اكانتتو پاك كنم ولي با $ حل شد :D:D
برات متاسفم شديد.
4-پس سريعتر موضوع رو بايكي از مديرا درميون بذار. البته من الان اين كارو كردم ;) شايد يكم كار جلو رفت پس بقيه ي ماجرا رو خودت لطف كن پيگير باش.
5-اون جمله ي من مبني بر ادعاي سابقه بود. من هيچ وقت طوري برخورد نكردم كه ملت فك كنن من مدير ارشدم ولي شما طوري برخورد ميكني و پست ميزني كه موزمار شك ميكردش. اينا رو تو پ.خ بهم ميگفت :happy:

منم خيلي خوشحال شدم. ولي از اين ناراحت شدم كه هميشه فك ميكردم شيرازي ها با اخلاقترين آدماي ايرانن ولي تا حدودي نظرم عوض شد.

شب دراز است و قلندر بيدار.

موفق باشيد.

Captive

لایک‌ها
16,664
بحثی با شما ندارم من ، چون اگه داشتم به پ.خ ت جواب میدادم !!

مطمئن باش اگر 3 نفر اینجا بگن بنده اسپم میکنم و یا اسپمر هستم دیگه اینجا فعالیت نمیکنم.. ( البته 3 نفر آدم بالغ ) ..

منتهی شما برو یکم پرس و جو کن ببین چقدر آدم از دستت شاکی هستند.. در ضمن بنده مثل بقیه نیستم که اگر کسی بهم گفت جمید چاکرم حمید نوکرم ، بگم ایول عجب آدم خوبی هستی ، تایپیک بزن تا من بیارمش بالا ( !! )

یه بارم اینجا بن شدم ( و دوستان و غیر دوستان ) رو خوب شناختم ، پس من رو از چیزی نترسون : ))..

قلندر هم انشالله میخوابه واسه همیشه.

بای.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بحثی با شما ندارم من ، چون اگه داشتم به پ.خ ت جواب میدادم !!

مطمئن باش اگر 3 نفر اینجا بگن بنده اسپم میکنم و یا اسپمر هستم دیگه اینجا فعالیت نمیکنم.. ( البته 3 نفر آدم بالغ ) ..

منتهی شما برو یکم پرس و جو کن ببین چقدر آدم از دستت شاکی هستند.. در ضمن بنده مثل بقیه نیستم که اگر کسی بهم گفت جمید چاکرم حمید نوکرم ، بگم ایول عجب آدم خوبی هستی ، تایپیک بزن تا من بیارمش بالا ( !! )

یه بارم اینجا بن شدم ( و دوستان و غیر دوستان ) رو خوب شناختم ، پس من رو از چیزی نترسون : ))..

قلندر هم انشالله میخوابه واسه همیشه.

بای.

عزيز دل من
8. منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید. انجمنهای پرشین تولز اجازه مطرح کردن اتهامات صحیح یا نادرستی که مستقیما نام افراد یا شرکتها را تحت تاثیر قرار می دهد (حتی به جهت روشن کردن اذهان و در هر موضوع که باشد) نمی دهد.

درسته؟ حالا بيا بگو فرهنگ فروم كي بالاتره..

خب شما كه جستجو كردي بفرما چندنفر از دست من شاكين؟

بن شدي واسه اينكه مديرا تشخيص دادن. ولي در عوض من فقط يه كارت زرد دارم :) كه اونم بي دليل بود ميتونم اثبات كنم ;)

قلندر هم هميشه بيداره و كشيك ميده :)

Captive

لایک‌ها
16,664
بیشتر از این جوابت و بدم بزرگ میشی :) .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
واقعا نمیدونم چی بگم وقتی 2 تا از اعضای با تجربه با هم کل کل میکنن