• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وام 150 میلیونی

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

ما به 150 میلیون وام با سود 25 تا 30 درصد سالیانه نیاز داریم در ضمن سند مسکونی و ضمانت بانکی هم می تونیم ارائه بدیم

به نظر شما بهترین راه برای تامین این مبلغ چیه ؟؟

از بانک ها که تقریبا مطمئنم الآن همچین تسهیلاتی نمی دن کسی از شرایط شرکت های خصوصی یا غیره خبر داره ؟؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام

ما به 150 میلیون وام با سود 25 تا 30 درصد سالیانه نیاز داریم در ضمن سند مسکونی و ضمانت بانکی هم می تونیم ارائه بدیم

به نظر شما بهترین راه برای تامین این مبلغ چیه ؟؟

از بانک ها که تقریبا مطمئنم الآن همچین تسهیلاتی نمی دن کسی از شرایط شرکت های خصوصی یا غیره خبر داره ؟؟

اطلاعات كاملتو برام بفرست ... سندت چجوريه ارزشش چقدره كجاست متراژ و همه توضيحات كامل

تا برات رديفش كنم ... ضمانت نامه هم ميتوني جور كني آره ؟ ممكنه چند تا مورد بتونم برات رديف كنم و خودت

يكيشو انتخاب كني ... چون معمولا يا درصدا پايينه پورسانتا بالا يا پورسانت پايين درصد بالا

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اطلاعات كاملتو برام بفرست ... سندت چجوريه ارزشش چقدره كجاست متراژ و همه توضيحات كامل

تا برات رديفش كنم ... ضمانت نامه هم ميتوني جور كني آره ؟ ممكنه چند تا مورد بتونم برات رديف كنم و خودت

يكيشو انتخاب كني ... چون معمولا يا درصدا پايينه پورسانتا بالا يا پورسانت پايين درصد بالا

شما واقعي ميگيد يا جسارتا به قول بچه ها اسپم هست ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شما واقعي ميگيد يا جسارتا به قول بچه ها اسپم هست ؟

عزيزم مگه نامه اسپم زدم ؟ دوست من تو اين كاره براي خيلي ها وام جور كرده ... وامهال كلون جور ميكنن

بهشون زنگ زدم پرسيدم و قرار شده جواب بدن تا من هم به اين دوستمون بگم ... طبق شنيده ها تا 2/16

هم بيشتر ديگه وام نميدن طبق دستور رييس جمهور

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
كسي وام خواست ميتونيم از طريق دوستان براشون رديف كنيم ... تا 100 ميليون تومن با پورسانت 25 %

و سود 13 % ساليانه ... 3 ساله ... رو ضمانت نامه مثلا ميشه 4 تا يا بيشتر هم وام گرفت مثلا 4 تا وام 100 ميليوني

بين 7 تا 8 روز هم طول ميكشه

aliqq

Registered User
لایک‌ها
1
كسي وام خواست ميتونيم از طريق دوستان براشون رديف كنيم ... تا 100 ميليون تومن با پورسانت 25 %

و سود 13 % ساليانه ... 3 ساله ... رو ضمانت نامه مثلا ميشه 4 تا يا بيشتر هم وام گرفت مثلا 4 تا وام 100 ميليوني

بين 7 تا 8 روز هم طول ميكشه

داداش یعنی اگه من 100 میلیون وام بخوام اولش باید 25 میلیون به شما پور سانت بدم ؟

خوب شرایط سود سالیانه بالاتر و پورسانت پایین تر چطوره؟

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
داداش یعنی اگه من 100 تا وام بخوام اولش باید 25 میلیون به شما پور سانت بدم ؟

خوب شرایط سود سالیانه بالاتر و پورسانت پایین تر چطوره؟

به من نه دوست خوبم ... به كساني كه كار وامتون رو جور ميكنن ... من تا حالا تو كار وام نبودم و دوستانم اين كار رو

انجام ميدن

بالا