فک میکنم 80 ت باید سپرده کنی یکسال تا 160 ت وام بدن. اونم ب خونه اولیا.به همه زوجین میدن
یا باید سپرده بذاری یا اینکه اوراق بخری
کاملا موافقم. هیچ چیز ثابت نیست ک براش تلاش کنی. منم تا فهمیدم یکسال پول میخوابونن بیخیال شدم. بنظرم این پول وارد بازار کار بشه ارزشش بیشتره یا اینکه ملک یا زمین سبک خریداری بشه بعد یکسال پیشرفتش حداقل 20 درصدهنمیخوام نا امیدت کنم
ولی خودم 30 میلیون گذاشتم 60 میلیون هم بانک وام میداد پول خودمم میداد میشد 90 تومن . سی میلیون هم خودم میذاشتم با 120 میلیون میتونستم یه خونه بخرم ولی در طول این یک سال که پولم تو بانک بود . خونه 4 برابر شد و من نتونستم با وام هیچی بخرم. حتی وام رو به مسکن مهر هم نمیدادن. خلاصه کلوم تو این مملکت چیزی به نام برنامه ریزی برای آینده وجود نداره
از امروز برای فردا معلوم نیست چی میشه
حالا چه برسه بشنی برای یه سال برنامه ریزی کنی
کاملا موافقم. هیچ چیز ثابت نیست ک براش تلاش کنی. منم تا فهمیدم یکسال پول میخوابونن بیخیال شدم. بنظرم این پول وارد بازار کار بشه ارزشش بیشتره یا اینکه ملک یا زمین سبک خریداری بشه بعد یکسال پیشرفتش حداقل 20 درصده
دقیقا ، خیلی از دوستان و اطرافیان منم با همین اتفاق پولشون بی ارزش شد ، بعد این همه هم ملتو ترویج به ازدواج می کنن !نمیخوام نا امیدت کنم
ولی خودم 30 میلیون گذاشتم 60 میلیون هم بانک وام میداد پول خودمم میداد میشد 90 تومن . سی میلیون هم خودم میذاشتم با 120 میلیون میتونستم یه خونه بخرم ولی در طول این یک سال که پولم تو بانک بود . خونه 4 برابر شد و من نتونستم با وام هیچی بخرم. حتی وام رو به مسکن مهر هم نمیدادن. خلاصه کلوم تو این مملکت چیزی به نام برنامه ریزی برای آینده وجود نداره
بالاخره چیکار کردی؟وامو برداشتی؟نمیخوام نا امیدت کنم
وام و حتی به مسکن مهر هم ندادن . رفتم پول و برداشتم.بالاخره چیکار کردی؟وامو برداشتی؟