• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاري سيم كارت ها

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
با سلام
من دورقمم 44 است به من گفتن كه سيم كارتمو بايد دي بگيرم ولي مثل اينكه ميخوان زود تر بدن
كسي ميدونه بايد كي بگيرم:p

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
خوب اين رو که سيم کارت ها رو مي خوان زودتر بدن همه شنيديم
ولي تا جايي که بنده خوندم و اطلاع دارم
اين هست که تا اول مهر ماه که سيم کارتي از لحاظ اولويت جلو نمي افته
فقط ممکنه از بعد از مهر ماه بيفته جلو
ولي بنده شخصاً بعيد مي دونم که اين طور بشه
يعني اين ها همين 5 يا 6 ميليون سيم کارت باقيمانده رو سر موقع بدن خيلي کار کردن من خودم چهار تا سيم کارت ديگه دارم دو تا در آذر ماه دو تا هم يکي اسفند يکي خرداد 86 يکي هم که مرداد گرفتم و هنوز گوشي نخريدم
مثلا همين سيم کارت مرداد من در تاريخ 18 مردادماه تحويل گرفتم
يعني حتي اول مرداد هم به دستم نرسيد
خوب من فکر مي کنم اين کارهاي اداري و خلاصه اين دنگ و فنگ هاي که اينها دارن و خلاصه کاغذ بازي و مشکلات با تجهيزات و راه اندازي و اپراتور هاشون همين سر موقع هم بدن خيلي کار کردن
در ضمن مثل اين که مجلس مي خواد جلوي ثبت نام بهمن ماه سازمان ارتباطات سيار رو بگيره و خبري هم در اين رابطه منتشر شده در خيلي از سايت ها هست در انجمن خودم هم گذاشتم اين رو
و اگه مجلس جلوي ثبت نام سازمان ارتباطات سيار رو بگيره بعيد مي دونم که اونها هم تلاش کنن که سيم کارت ها زودتر از اولويت به دست کسي برسه
شايد هم در آينده طوري بشه که شما بري آماده يک سيم کارت بخري بزاري روي گوشي
آخه چيز خاصي نداره

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
با سلام
خوب اين رو که سيم کارت ها رو مي خوان زودتر بدن همه شنيديم
ولي تا جايي که بنده خوندم و اطلاع دارم
اين هست که تا اول مهر ماه که سيم کارتي از لحاظ اولويت جلو نمي افته
فقط ممکنه از بعد از مهر ماه بيفته جلو
ولي بنده شخصاً بعيد مي دونم که اين طور بشه
يعني اين ها همين 5 يا 6 ميليون سيم کارت باقيمانده رو سر موقع بدن خيلي کار کردن من خودم چهار تا سيم کارت ديگه دارم دو تا در آذر ماه دو تا هم يکي اسفند يکي خرداد 86 يکي هم که مرداد گرفتم و هنوز گوشي نخريدم
مثلا همين سيم کارت مرداد من در تاريخ 18 مردادماه تحويل گرفتم
يعني حتي اول مرداد هم به دستم نرسيد
خوب من فکر مي کنم اين کارهاي اداري و خلاصه اين دنگ و فنگ هاي که اينها دارن و خلاصه کاغذ بازي و مشکلات با تجهيزات و راه اندازي و اپراتور هاشون همين سر موقع هم بدن خيلي کار کردن
در ضمن مثل اين که مجلس مي خواد جلوي ثبت نام بهمن ماه سازمان ارتباطات سيار رو بگيره و خبري هم در اين رابطه منتشر شده در خيلي از سايت ها هست در انجمن خودم هم گذاشتم اين رو
و اگه مجلس جلوي ثبت نام سازمان ارتباطات سيار رو بگيره بعيد مي دونم که اونها هم تلاش کنن که سيم کارت ها زودتر از اولويت به دست کسي برسه
شايد هم در آينده طوري بشه که شما بري آماده يک سيم کارت بخري بزاري روي گوشي
آخه چيز خاصي نداره

ولي آقا يه چيزي رو بدون
اينكه ميخوان همه سيم كارتها رو زود تر از بهمن بدن، نه اينكه دلشون به حال مردم ميسوزه
فقط ميخوان كه ضرر ندن . در واقع خيلي محترمانه دارن كلاه برداري مي كنند و خون مردم رو تو شيشه مي كنند:(

بالا