• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاری امتیاز وام بانک وسالت

mosoyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واگذاری امتیاز وام رسالت
سلام
بانک رسالت به مشتریان خود وام دو درصد با بازپرداخت یک ساله و دوساله اعطا میکند.
من بدلیل نیاز نداشتن به این وام امتیازش رو واگذار میکنم.
در حال حاضر 100میلیون تومان موجود میباشد.و من هر یک میلیون تومان رو 100هزار تومان میفروشم.
مراحل واگذاری امتیاز وام:
۱.ابتدا در بانک رسالت افتتاح حساب کنید.(در صورت نداشتن حساب)
۲.شماره حساب رو برای من بفرستید تا امتیاز رو بهتون انتقال بدم.(انتقال حساب به صورت حضوری انجام میشود. در مورد انتقال امتیاز به شهر های دیگر باید بگم که چون خودم ساکن کرمان هستم و بانک رسالت کرمان حساب دارم برای انتقال به شهر های دیگه سه روش وجود دارد:۱-تشریف بیارید کرمان و به صورت حضوری انتقال رو انجام بدیم.۲-اگر دوست یا اشنایی در کرمان دارید باهاشون میتونید هماهنگ کنید که به واسطه اونها این انتقال انجام بشه.۳-بصورت غیر حضوری در ابتدا هزینه رو برام واریز میکنید و بعد من امتیاز رو بهتون انتقال میدم.)
******البته قبل از هر گونه انتقال شما باید با شعبه خودتون که حساب دارید هماهنگ کنید و مطمئن بشید که امتیاز انتقالی رو قبول کنند و مورد تاییدشون باشه.*******
۳-بعد تایید کردن امتیاز انتقالی و انتقال یافتن امتیاز به حساب شما نوبت تکمیل مدارک و ضامنین میشه.و بعد تکمیل این مدارک حداکثر یک هفته تا ده روز وام بهتون پرداخت میشه.(تا ده میلیون تومان یک ضامن کارمند و یا بازاری معتبر.تا بیست میلیون تومان دو تا ضامن و بیشتر از بیست میلیون تومان وصیقه ملکی که مورد تایید بانک باشه نیاز است.)
مراحل تکمیل مدارک مورد نیاز :

1- دفترچه حساب پس انداز ( با میانگین مانده حساب مناسب )

2- تکمیل فرم تقاضا

3- اصل و کپی صفحه اول شناسنامه وام گیرنده و ضامنین

4- اصل و کپی کارت ملی

5- ضامن یا ضامنین مورد تائید شعبه

6- اصل و کپی فیش حقوقی یا سنوات شغلی وام گیرنده یا ضامنین

7- تکمیل فرم های مورد نیاز توسط وام گیرنده و ضامنین

میانگین مانده حساب و یا همان امتیاز حساب:
بانک به ازای هر یک میلیون تومان روزانه 6800تومان امتیاز بهتون میده.مثلا اگر صد میلیون تومان تو بانک بگذارید بعد از پنج ماه 100میلیون تومان امتیاز بهتون تعلق میگیره.و میتونید با کارمزد دو درصد این وام رو بگیرید و یا اینکه به غیر واگذار کنید.و افرادی که این امتیاز رو میخرند میتوانند وام رو دریافت کنند.
[همانطور که گفتم حداکثر باز پرداخت دو ساله هست و طریقه انتقال به شهر های دیگه هم کاملا گفته شد و مراحل کار فقط به همین صورت انجام خواهد شد.]
در صورت نیاز و هماهنگی برای انتقال با این شماره تماس بگیرید:09137467154-مختاری

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
سلام جناب مختاری یه سوال ... من یه 10 تومن وام از رسالت 1 ماه پیش گرفتم ... الان بخام انتقال امتیاز بدم میتونم مجدد 20 تومن وام بگیرم با ضامن جدید ؟؟ ... یا باید این وام تسویه بشه بعد دوباره وام بگیرم ؟

اگر نمیشه به نام یکی از نزدیکان میشه این وام رو گرفت البته ایشون دانشجو هستن و کاری ندارن و حساب هم ندارن باید تازه حساب باز کنن ... یه راهنمایی میشه بکنید که مزاحمتون بشم .. مرسی

mosoyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام جناب مختاری یه سوال ... من یه 10 تومن وام از رسالت 1 ماه پیش گرفتم ... الان بخام انتقال امتیاز بدم میتونم مجدد 20 تومن وام بگیرم با ضامن جدید ؟؟ ... یا باید این وام تسویه بشه بعد دوباره وام بگیرم ؟

اگر نمیشه به نام یکی از نزدیکان میشه این وام رو گرفت البته ایشون دانشجو هستن و کاری ندارن و حساب هم ندارن باید تازه حساب باز کنن ... یه راهنمایی میشه بکنید که مزاحمتون بشم .. مرسی
سلام.
باید با شعبتون صحبت کنید که ببینید وام مجدد بهتون میدن یا خیر.چون بعضی شعبه ها سخت گیری میکنند.در مورد ایشون هم باید یک ماهی از افتتاح حسابشون بگذره و یا کارکرد حساب داشته باشند.

saeedmorida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
121
سلام من 3تا4 ملیون میخوام شرایط رو بفرستید لطفا

saman320

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
447
بنده ده میلیون میخوام

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
آقا رسالت وام به صورت تسویه یکجا نداره؟
مثلا من 20 تومن بگیرم بعد از 6 ماه یا یک سال بیام تسویه کنم یا سود وامو سر سررسید بهشون بدم و اصل رو برام یک سال دیگه تمدید کنن

mosoyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا رسالت وام به صورت تسویه یکجا نداره؟
مثلا من 20 تومن بگیرم بعد از 6 ماه یا یک سال بیام تسویه کنم یا سود وامو سر سررسید بهشون بدم و اصل رو برام یک سال دیگه تمدید کنن
بله بصورت مضاربتی یا هنون تصویه یکجا هم میتونید.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
بله بصورت مضاربتی یا هنون تصویه یکجا هم میتونید.
اونجوری سودش فرق داره یا نه؟
مثلا من اگه 10 تومن یکساله بگیرم هیچ قسطی نمیدم و بعد یکسال میام 10 تومن به اضافه 2 درصد سود مجموعا 10،200،000 بهشون میدم تسویه میشه؟

mosoyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
د
اونجوری سودش فرق داره یا نه؟
مثلا من اگه 10 تومن یکساله بگیرم هیچ قسطی نمیدم و بعد یکسال میام 10 تومن به اضافه 2 درصد سود مجموعا 10،200،000 بهشون میدم تسویه میشه؟
در مورد مضاربتی ها اطلاع دقیقی ندارم اما سودش همون ۲درصده.

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
سلام
جناب مختاری یکی از دوستان به 4-5 م امتیاز نیاز داره،امکانش هست؟ چون مبلغ کمه سوال کردم

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
امکان نداره بتونین امتیاز وام یه شعبه رو به یه شعبه دیگه منتقل کنید ! چون امتیاز شما جزو منابع یه شعبه هست و وام پرداختی هم جزو مصارف اون شعبه !

mosoyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امکان نداره بتونین امتیاز وام یه شعبه رو به یه شعبه دیگه منتقل کنید ! چون امتیاز شما جزو منابع یه شعبه هست و وام پرداختی هم جزو مصارف اون شعبه !
تا الان انتقال انجام دادم و امکانش وجود داشته.البته شعبه ها برای دریافت انتقال سهمیه دارند.و تا حدی میتونن انتقال بگیرند

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
انتقال امتیاز کاملا امکان پذیره و من قبلا شش میلیون از این طریق وام گرفتم
اقای مختاری تماس خواهم گرفت خدمت شما

puyamh

Registered User
لایک‌ها
14
منم بیست تا سی میلیون تومن خیلی نیاز دارم اما تو شهرمون بانک رسالت نداریم نزدیکترین شعبه بهم دوساعت فاصله هست.چکار کنم؟خیلی هم به وام نیاز دارم

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
Last edited:

هوتن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من 5 تومن با بازپرداخت 24 ماهه بخوام شرایط چه جوریاس؟ چند واسم در میاد؟

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
اقا من 20 30 تومن میخام شرایط واسم میفرستید

بالا