• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واگذاری پاپ آپ یک سایت پربازدید

1doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مشخصات سایت :
بازدید روزانه میانگین : 55 هزار تا 65 هزار
بازدید آی پی میانگین : 35 هزار
الکسای سایت : مابین 200-150 ایران
موضوع سایت: تفریحی

قیمت برای یک ماه: 750 هزار تومان

-سفارش برای برای گروپ پذیرفته نمی شود.
- پاپ آپ فقط برای یک ماه واگذار میشه و بیشتر از اون در حال حاضر امکان پذیر نیست.
-قیمت در نظر گرفته شده حداقل قیمت هست و به پیشنهاد پایین تر از این پاسخ داده نمیشه.(دلیل پیشنهاد این قیمت هم به این خاطر هست که پاپ آپ سایت برای خودم خیلی بیشتر از این ارزش و درامد داره ولی بدلایلی برای مدت 1 ماه میخوام واگذار کنم.الان نزدیک 2 ماه هم هست که یک سایت تازه تاسیس رو پاپ آپ گذاشتم و تو این مدت از هیچ جای دیگه بازدیدی نداشته و تنها از سایت من ورودی میگرفته و الان الکسای سایت زیر 500 ایران هست)
-آمار داده شده بر اساس آمارگیر معتبر هست.
-مشخصات بیشتر و دقیقتر فقط به کسانی داده میشه که خریدار واقعی باشند.
-پیشنهادات خودتون رو پ.خ ارسال کنید

موفق باشید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ببخشيد ميشه كد پاپ آپ رو اينجا بذاريد . وقتي رو body كليك ميكنه پاپ آپ خودكار بندازه بالا . من گشتم ولي پيدا نكردم . اكثر browser ها پاپ آپ رو شناسايي ميكنن و ميبندن .

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
پسر تا حالا کجا بودی ؟؟؟

قیمتت خیلی مفته ها. !!! به همه پیشنهاد میکنم بگیرن :D

اما خارج از شوخی باید بگم که بزرگترین سایت های موزیک نظیر تهران موزیک با بازدید 600 - 700 هزار تا این قدر نمیگرین چه برسه سایتی با آمار 60 هزار

1doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر تا حالا همین جا بود !!!!!!
اولا که کسی نیاز به معرفی شما نداره.
دوما محض اطلاع شما باید بگم که سایت های موزیک و فیلم همیشه یه سری بازدید کننده ثابت دارن که مثل شما و شاید یه سری آدم بیکار دیگه صبح تا شب چندین بار سایت رو میبینن تا اگه آهنگ یا فیلم جدیدی اومده باشه دانلود کنن.پس اگه یکم عاقل باشی میفهمی که این بازدید ارزش زیادی برای پاپ آپ نداره چون هر سایتی رو هم که پاپ آپ بذاری برای بازدید کننده بعد از یک بار باز شدن تکراری خواهد شد.
ولی سایت ما بالا 75% آی پی ها از گوگل هستند و تنوع بازدید کننده بسیار زیاده.
سوما نمیدونم ماها کی میخوایم یاد بگیریم تو کاری که بهمون ربطی نداره دخالت نکنیم و خودمون رو نخود هر آش نکنیم.اصولا اگه کسی بخواهد همچین تبلیغی بده انقدری عقل و شعور داره که اینجور چیزا رو بفهمه.
من قصد توهین به کسی رو ندارم پس لطفا شما خودتون باعث نشید که خدای نکرده بی احترامی بشه.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ولی نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که همه میدونن حداقل 10 روز از 13 روز تعطیلات ترافیک نصف روزای عادی هم نیست و 3 روز دیگشم تعریفی نداره ، و تقریبا خود شما هم خوب میدونی که این روزا واست صرفه نداره که اومدی پاپ آپ سایتت رو اجاره بدی

کسی که میخواد تو این مدت تعطیلات تبلیغ سفارش بده باید ریسکه سرمایه گزاریش هم دقت کنه، 1و 2 و3 فرودین پارسال میزان آنلاین های سایت ما 30 درصد روزای عادی نبود...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
نت دقیقا مثل ترافیک خیابون ها میمونه
تا شب آخر اسفند شلوغه ، اما تحویل سال به بعد دیگه خلوت خلوت میشه ، سوت و کور

1doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی نکته ای که باید در نظر گرفت اینه که همه میدونن حداقل 10 روز از 13 روز تعطیلات ترافیک نصف روزای عادی هم نیست و 3 روز دیگشم تعریفی نداره ، و تقریبا خود شما هم خوب میدونی که این روزا واست صرفه نداره که اومدی پاپ آپ سایتت رو اجاره بدی

کسی که میخواد تو این مدت تعطیلات تبلیغ سفارش بده باید ریسکه سرمایه گزاریش هم دقت کنه، 1و 2 و3 فرودین پارسال میزان آنلاین های سایت ما 30 درصد روزای عادی نبود...

بله شما درست میگید ، با اینکه سالهای قبل سایت های من افت داشتند ولی نه به این حدی که شما میگید.ولی من با علم به این گفته شما و بخاطر صرف نداشتن این چند روز نیومدن پاپ آپ رو اجاره بدم، دلیل اینکارم خیلی شفاف میگم بخاطر اینه که چون همکاری در فروش کار میکنم و پاپ آپ سایتم رو فروشگاه خودم رو گذاشته بودم و با توجه به اینکه سفارش ها معمولا تا 10 فروردین ارسال نمیشن و احتمال برگشت خوردن این سفارش ها بعد ارسال زیاد هستش بخاطر همین میخواستم تو این مدت اجاره بدم پاپ آپ رو هیچ دلیل دیگه ای نداشت. وگرنه مقدار فروشم از همون پاپ آپ خیلی بیشتر از این مبلغی هست که واسه اجاره اینجا گذاشتم.
در هر صورت حرف شما رو هم قبول دارم و بخاطر این موضوع دیگه منصرف میشم.
موفق باشید

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
نت دقیقا مثل ترافیک خیابون ها میمونه
تا شب آخر اسفند شلوغه ، اما تحویل سال به بعد دیگه خلوت خلوت میشه ، سوت و کور

تایید میشه . مورچه هم پر نمی زنه . مخصوصا اون چند روز قرمز تو تقویم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
بله شما درست میگید ، با اینکه سالهای قبل سایت های من افت داشتند ولی نه به این حدی که شما میگید.ولی من با علم به این گفته شما و بخاطر صرف نداشتن این چند روز نیومدن پاپ آپ رو اجاره بدم، دلیل اینکارم خیلی شفاف میگم بخاطر اینه که چون همکاری در فروش کار میکنم و پاپ آپ سایتم رو فروشگاه خودم رو گذاشته بودم و با توجه به اینکه سفارش ها معمولا تا 10 فروردین ارسال نمیشن و احتمال برگشت خوردن این سفارش ها بعد ارسال زیاد هستش بخاطر همین میخواستم تو این مدت اجاره بدم پاپ آپ رو هیچ دلیل دیگه ای نداشت. وگرنه مقدار فروشم از همون پاپ آپ خیلی بیشتر از این مبلغی هست که واسه اجاره اینجا گذاشتم.
در هر صورت حرف شما رو هم قبول دارم و بخاطر این موضوع دیگه منصرف میشم.
موفق باشید

ممنون از پاسخ شفافی که دادید

بالا