• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وایرلس WireLess

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
دوستان من از کجا میتونم اتصال وایرلس رو تهیه کنم؟
همچنین چه مقدار هزینه داره؟ و برای راه اندازی چه چیزهایی مورد نیاز هست؟
و همچنین این امکان وایرلس که روی لپتاپ هست استفاده از خدمات وایرلس رو راحت تر میکنه؟
و همچنین چه مزایا و معایبی داره؟
البته در حال حاضر خطوط تلفن ما Adsl را پشتیبانی نمیکند و به همین دلیل میخواهم از وایرلس استفاده کنم.
در ضمن من در حال حاضر تهران هستم.
ممنونم.

aka

Registered User
لایک‌ها
0
کجای تهران ؟

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افسریه.
میشه در مورد وایرلس بیشتر برای من توضیح بدید؟ که چجوریاست؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینترنت وایرلس به صورت دید غیر مستقیم فعلا فقط داتک میده که اونم فکر کنم افسریه جزو محدودش نیست

برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کن http://www.datak-telecom.com/ipb-desc.php

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
وايرلس هم مثل ADSL در اونجا پشتيباني نميشه , مگر اينكه تقويت كننده بگيريد كه اون هم قيمت هاش شايد براي هر كسي به صرفه نباشه.
*قبلا گفته بودن تا آخر امسال كل تهران رو تهت پوشش قرار ميدن كه من نميدونم تا الان چه چيزي رو پوشش دادن.

|Ahmad|

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس فعلا ما باید از همین اینترنت Dial-up استفاده کنیم؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ماهواره اي هم هست كه اون هم براي بعضي ها به صرفه نيست. بستگي داره كه بخوايد پول بابتش بديد يا خير و اينكه كارتون چي باشه. اگر كارتون معمولي هست بايد با همون Dial up كنار بيايد.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy :
وايرلس هم مثل ADSL در اونجا پشتيباني نميشه , مگر اينكه تقويت كننده بگيريد كه اون هم قيمت هاش شايد براي هر كسي به صرفه نباشه.
*قبلا گفته بودن تا آخر امسال كل تهران رو تهت پوشش قرار ميدن كه من نميدونم تا الان چه چيزي رو پوشش دادن.
جریان این تقویت کننده چیه ؟ نشنیده بودم . هزینش چقدره ؟
چون منطقه منم یه مقداری از محدوده پوشش داتک فاصله داره واسه همین داتک گفت نمیتونی استفاده کنی ..

آره گفته بودن که همه جارو پشتیبانی میکنیم ولی فعلا که خبری نیست ... با این تعرفه های جدید adsl مردم کمتر سراغ وایرلس میرن دیگه ....

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
يك سري شركت هستند كه مدتي هست كار ميكنند . دقيقا خاطرم نيست كه به صورتي اما چيزي تو مايه هاي اينترنت بيسيم رو تقويت ميكنند و به شما تحويل ميدن. قيمتش رو ندارم .
بروشوري از يك شركت فعال در اين زمينه داشتم كه گشتم پيداش نكردم. اگر خبري شد حتما اطلاع ميدم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy :
يك سري شركت هستند كه مدتي هست كار ميكنند . دقيقا خاطرم نيست كه به صورتي اما چيزي تو مايه هاي اينترنت بيسيم رو تقويت ميكنند و به شما تحويل ميدن. قيمتش رو ندارم .
بروشوري از يك شركت فعال در اين زمينه داشتم كه گشتم پيداش نكردم. اگر خبري شد حتما اطلاع ميدم.
ممنون میشم ..
چون من شدیدا به یه اینترنت وایرلس یا adsl احتیاج دارم .. adsl هم که هی میگن 1 ماه دیگه منطقه شمارو هم میدیم ولی الان بیشتر از 1 سال شده که خبری نیست ( پیش شماره 4441 ) خلاصه شاید بشه حداقل وایرلس رو یه کاری کرد .....

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy :
من با داتک در این مورد صحبت کردم . میگه نمیتونی تقویت کنی . اصلا نیست همچین چیزی . گفت حتما باید دکل استفاده کنی ... خلاصه اینکه باید منتظر بمونم شاید در چندین سال آینده یا adsl یا wireless بهم بدن .................!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دوست من , شرمنده من كلي گشتم اما در حال حاظر هنوز موفق نشدم كاتالوگش رو پيدا كنم.
اونن شركتي هم كه گفتم تا اونجا كه خاطرم هست با دكل و تجهايزات مربوط به اون سيستم رو تقويت ميكرد .

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy :
دوست من , شرمنده من كلي گشتم اما در حال حاظر هنوز موفق نشدم كاتالوگش رو پيدا كنم.
اونن شركتي هم كه گفتم تا اونجا كه خاطرم هست با دكل و تجهايزات مربوط به اون سيستم رو تقويت ميكرد .
بابا اختیار داری. دشمنت شرمنده باشه ... حالا منتظر میمونم تا گسترش پیدا کنه اینجوری بهتره دردسرشم فکر کنم کمتر باشه ..

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ظاهرا wireless ها هم زياد تعريفي نداره . كلا ADSL ها اينطور كه بچه ها ميگن خيلي بهتر هست :)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy :
ظاهرا wireless ها هم زياد تعريفي نداره . كلا ADSL ها اينطور كه بچه ها ميگن خيلي بهتر هست :)
بله خوب هر کردم که بشه استفاده میکنم ، درسته مسلما adsl هم از لحاظ قیمت و هم stable بودن میگن بهتر از wireless می باشد ..

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
و به نظر من از لحاظ پيشرفت اين سيستم حداقل داخل تهران تا الان جفتشون در يك حدي هست. براي همين اولويت با ADSL هست.

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میتونه یه توضیح کامل راجع به اینترنت وایرلس بده ؟
مثلا ماکزیمم سرعتش - محدودیت ها - حدود قیمتها - و.............

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سرعتش رو من تا حدود 3~4 M شنيدم.
در مورد محدوديت: هر چي به محل اصلي نزديكتر باشي قويتر و هر چي دورتر ... و اگر هم مانع زياد سر راه باشه باز ... و ظاهرا اگر هوا خيلي ناجور باشه هم كمي با مشكل مواجه ميشه. البته اينها به شرطي هست كه سرويس دهنده , سرويس پايدار و كمي استاندارد ارائه كنه.
قيمتش و همينطور محدوده ارائه خدمات رو هم ميتونيد از سايتهاي ارائه كننده در بياريد.
- پارس آنلاين - داتك و ...
parsonline.com
datak-telecom.com

بالا