CYB3R
Registered User
با سلام ،
دوستان عزیز با توجه به مشکلاتی که برای پیش اومده نمی تونم روزانه بیشتر از 4-5 ساعت آنلاین بشم .
به همین منظور نمی تونم به سایت برسم .
به همین خاطر وبسایت رو برای فروش گذاشتم .
قیمت پایه ای که گذاشتم پایین ترین قیمتی هست که می تونم ارائه بدم ( هزینه برنامه نویسی این سیستم حدود همین قیمت پایه در اومده :blink: )
خوب بریم سر توضیحات در مورد سایت :
چند نکته :
یک مورد که در مورد رنک الکسای سایت می خوام اشاره کنم این هست که حدود 1 ماه هست که افرادی با شیوه هایی رتبه وبسایت رو پایین آوردن که من به دلیل مشغله کاری نتونستم کنترلش کنم .
رتبه وبسایت حدود 1.5 ماه پیش در آلکسا حدود 2.100 ایران بود .
توضیحات فکر کنم کافی باشه اگر سوالی داشتید بپرسید .
قیمت پایه : 500 هزار تومان .
گام افزایش : 10 هزار تومان .
خارج از مزایده : 1 میلیون تومان .
پایان مزایده : 12 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد .
سربلند باشید ،
یا علی .
دوستان عزیز با توجه به مشکلاتی که برای پیش اومده نمی تونم روزانه بیشتر از 4-5 ساعت آنلاین بشم .
به همین منظور نمی تونم به سایت برسم .
به همین خاطر وبسایت رو برای فروش گذاشتم .
قیمت پایه ای که گذاشتم پایین ترین قیمتی هست که می تونم ارائه بدم ( هزینه برنامه نویسی این سیستم حدود همین قیمت پایه در اومده :blink: )
خوب بریم سر توضیحات در مورد سایت :
- وبسایت در کل 2735 عضو داره که در حال حاضر 493 تا از این تعداد کاربر ویژه ( پولی هستند ) .
- بیس اسکریپت وبسایت رپیدلیچ معمولی هست که به صورت اختصاصی امکانات اضافه براش کدنویسی شده .
- سیستم اکانت دهی وبسایت به 2 صورت ایجاد شده که می تونید اکانت ماهیانه و نامحدود ( حجمی ) فروش کنید .
- سیستم دارای یک بخش مدیریتی هست که فقط برای اضافه کردن ( ادیت ) کاربری و مشاهده تعداد کاربران فعال و غیرفعال هست .
- سیستم دارای بخش خرید اکانت آنلاین می باشد که بعد از واریز از طریق سیستم زرین پال اکانت شخص به صورت اتوماتیک شارژ می شود .
- کاربران در بخش کاربری و انتقال فایل قادر به مشاهده اطلاعات اکانت کاربری خود و مدیریت فایل های خود هستند ( فایل های کاربران به صورت شخصی برای آن ها نشان داده می شود ) .
- هر کاربر دارای یک فولدر جدا در بخش ذخیره فایل ها انتقالی هست .
- کاربران امکان تغییر رمز عبور کاربری خود را در پنل کاربری دارند .
- سیستم امتیازدهی برای کاربران با معرفی افراد جدید .
- گردش حساب ماهیانه وبسایت در زرین پال ( بدون تبلیغات آنچنانی ) 600 هزار تومان می باشد .
چند نکته :
- درآمد و مخارج وبسایت کاملا به شما مربوط میشه ( هزینه سروری که خریداری می کنید و تمدید اکانت ها یا آپدیت اسکریپت وبسایت ) .
یک مورد که در مورد رنک الکسای سایت می خوام اشاره کنم این هست که حدود 1 ماه هست که افرادی با شیوه هایی رتبه وبسایت رو پایین آوردن که من به دلیل مشغله کاری نتونستم کنترلش کنم .
رتبه وبسایت حدود 1.5 ماه پیش در آلکسا حدود 2.100 ایران بود .
توضیحات فکر کنم کافی باشه اگر سوالی داشتید بپرسید .
- قیمت ارائه شده برای اسکریپت وبسایت و کاربران آن می باشد و سروری تحویل داده نخواهد شد .
- در صورت درخواست سرور 200 هزار تومان به هزینه پیشنهادی اضافه خواهد شد .
قیمت پایه : 500 هزار تومان .
گام افزایش : 10 هزار تومان .
خارج از مزایده : 1 میلیون تومان .
پایان مزایده : 12 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد .
سربلند باشید ،
یا علی .
Last edited: