• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبسایت خبری اتفاق نیوز افتتاح شد

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
مشاهده پیوست 73893

ch01_002.jpg
سایت خبری اتفاق نیوز از جدیدترین خبرگزاری و سایت های خبری تحلیلی اینترتنی پارسی زبان است که با یک تیم قوی دانشجویان ارتباطات و رسانه شروع به کار کرده است.
اتفاق نیوز
اتفاق نیوز با مدیریت جناب آقای محمدصادق درودگر یکی از اهالی رسانه و ورزش با قدرت تمام شروع به کار کرده است.
تیم خبری اتفاق نیوز در زمره های اجتماعی و سیاسی و ورزشی و اقتصاد و فناوری و فرهنگی هنری فعالیت گسترده ای دارد و به تدریج وارد بخش های دیگری از جمله پزشکی و همچنین حوادث می شود.
قالب خبری وبسایت اتفاق نیوز شبیه خبرگزاری های بین المللی طراحی شده و سایت میزبان هم سایت معروف آمریکایی فthe planet
میباشد.

گزارشات اختصاصی و گفتگوها و نقدها و... از ثمرات اتفاق نیوز در همین یکی دو هفته ذافتتاح خود میباشد
گاهی یک اتفاق ساده در کنار شما میتواند در جایگاه خبرساز ترین و مهم ترین اخبار قرار بگیرد.برای همین است که تیم اتفاق نیوز با افتخار اعلام میکند که ضمن احترام بسیار به جریان "شهروند خبرنگاری" , از همه شهروندان عزیز دعوت مینماید که هر گونه یادداشت و مقاله و خبر از خودشان را برای ما بفرستند تا با اسم خودشان در سایت خبری- تحلیلی ما و شما,یعنی اتفاق نیوز, منتشر شود.

اتفاق نیوز به مناسبت افتتاح خود تخفیفات ویژه ای برای تبلیغات شما در وبسایت خود در نظر دارد . تمامی دوستان میتوانند با شماره تلفن 09197090150

یا با [email protected] در ارتباط باشند.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اتفاق نیوز به مناسبت افتتاح خود تخفیفات ویژه ای برای تبلیغات شما در وبسایت خود در نظر دارد . تمامی دوستان میتوانند با شماره تلفن 09197090150

مبارکه
میگم هنوز راه نیافتاده که کسی تبلیغات نمیده :D

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
سپاس از تبریک شما
دوست عزیز گفتم تازه تاسیس! نه که راه نیفتاده باشه!
ما الان 900 تا خبر رفتیم... به علاوه خیلی از یادداشت ها و نقدها و مقاله های کاملا اختصاصی...

احتمالا تا آخر هفته هم تبلیغ سایتمون توی مجلات گروه همشهری و همچنین مجله اتفاق نو میره.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سپاس از تبریک شما
دوست عزیز گفتم تازه تاسیس! نه که راه نیفتاده باشه!
ما الان 900 تا خبر رفتیم... به علاوه خیلی از یادداشت ها و نقدها و مقاله های کاملا اختصاصی...

احتمالا تا آخر هفته هم تبلیغ سایتمون توی مجلات گروه همشهری و همچنین مجله اتفاق نو میره.

حالا هر چی :rolleyes: به تعداد مطالب هم تبلیغ نمی دن

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
میتونم بپرسم به چی تبلیغ میدن پس دوستان عزیز؟

هر سایتی تبلیغ میگیره... ما هم گفتیم میگیریم. چون افتتاحیه هم هست تخفیف داریم.
ما توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال هم غرفه گرفتیم و احتمالا اونجا هم تبلیغ جمع کنیم.

هدف اصلی ما هم خبرگزاری بودنمون هست. وگرنه دوستانی که توی عرصه خبرنگاری باشن میدونن لا اقل قشر ما خبرنگارا سودی براش نداره کار.
همین الان هم نگاه کنین بدون هیچی تبلیغ پیش رفتیم . امیدواریم بتونیم ادامه بدیم تا اگر شد تبلیغ به یک سایت خبری مهم شیم با کمک دوستان و اساتید خودمون و رسانه های دیگر و صد البته آقای درودگر عزیز.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

هر سایتی تبلیغ میگیره... ما هم گفتیم میگیریم. چون افتتاحیه هم هست تخفیف داریم.
ما توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال هم غرفه گرفتیم و احتمالا اونجا هم تبلیغ جمع کنیم.

هدف اصلی ما هم خبرگزاری بودنمون هست. وگرنه دوستانی که توی عرصه خبرنگاری باشن میدونن لا اقل قشر ما خبرنگارا سودی براش نداره کار.
همین الان هم نگاه کنین بدون هیچی تبلیغ پیش رفتیم . امیدواریم بتونیم ادامه بدیم تا اگر شد تبلیغ به یک سایت خبری مهم شیم با کمک دوستان و اساتید خودمون و رسانه های دیگر و صد البته آقای درودگر عزیز.

به تعداد بازدیدهای که از سایتتون انجام میشه
و قاعدتاً به تعداد کاربرانی و ipهای که به سایت تبلیغ دهنده میفرستید

اینا ملاک هست واسه کسی که میخواد اونجا تبلیغ بگذاره وگرنه شما 9 میلیون هم خبر بزاری ولی بازدید نداشته باشه فایده ای که نداره

شما اگه میخواید توی نماشگاه و مجلات و یا سایتهای همکار تبلیغ بذارید بسیار کار خوبی میکند ولی انتظار نداشته باشید همین ابتدا کسی درخواست اجاره مکان واسه نمایش تبلیغ داشته باشه
به نظرم ابتدا سایتتون رو به یک رتبه خوب برسونید و بعد بحث مالی رو وسط بکشید
به هر حال امیدوارم موفق باشید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

به بازدید سایتتون تبلیغ میدن نه مطالب و ظاهر و ...
موفق باشید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اولا ان شالله در سایت دیتانیوز خبر افتتاح سایت رو کار می کنیم لینکش رو هم نمیزارم هر کی خواست میبینه توی سایت ما !

در ثانی شما که فرق خبرگزاری و سایت خبری رو نمی دونی جالبه واسم این همه .....

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوست عزیز the planet میزبان شماست؟؟؟؟؟
این یکی از بزرگترین دیتاسنتر های دنیاست که به شدت ایرانی ستیز هست !

شما باید اون واسطه رو بفرمایید که احتمالا نگار هاست هست.

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
به تعداد بازدیدهای که از سایتتون انجام میشه
و قاعدتاً به تعداد کاربرانی و ipهای که به سایت تبلیغ دهنده میفرستید

اینا ملاک هست واسه کسی که میخواد اونجا تبلیغ بگذاره وگرنه شما 9 میلیون هم خبر بزاری ولی بازدید نداشته باشه فایده ای که نداره

شما اگه میخواید توی نماشگاه و مجلات و یا سایتهای همکار تبلیغ بذارید بسیار کار خوبی میکند ولی انتظار نداشته باشید همین ابتدا کسی درخواست اجاره مکان واسه نمایش تبلیغ داشته باشه
به نظرم ابتدا سایتتون رو به یک رتبه خوب برسونید و بعد بحث مالی رو وسط بکشید
به هر حال امیدوارم موفق باشید

سلام
ممنون دوست عزیز
میدونم به میزان آمار بازدید کننده ما تبلیغ میدن.. اما دوستان اینجا جوری اولش رفتار کردن تو گویی ما یک نفر هم بازدید کننده نداریم..از این کمی ناراحت شدم. چون خودمون میزان بازدید کننده ها رو میدونیم و میدونیم هم کم هست. اما برای یک خبرگزاری با یک ماه تاسیس برامون کافی بود.
در مورد افزایش آمار بازدید هم سعی کردیم که با تبلیغات فعا بازدید کننده جذب کنیم. تبلیغات توی جراید کشور و همچین مجلات و حتی مترو که تاثیر بسزایی داره.
اما میدونم که خیلی هم از طریق اینترنت میشه آمار بازدید را بالا برد. که متاسفانه اطلاعات دقیق و درستی ندارم و دارم روش کار میکنم. که به خاطر کارهای سایت وقت چندانی نمیکنم
اگر کسی از دوستان و خود شما بتونین کمی کمک و راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم ازتون.
اینکه چه جوری آمار بره بالا و....
و اینکه به نظر من بحث مالی از ثانیه اول میتونه وسط کشیده شه. همون طور که گفتم ملاک ما فعلا مالی نبوده و یه سری آدمیم که به عشق خبرنگاریمون داریم کار انجام میدیم و بس. اما هیچ کس از درآمد زایی بدش نمیاد. ولی بیشتر ملاکمون تولید خبره. لا اقل ملاک شخص بنده اینجوریه. بقیه بچه ها رو نمیدونم :d

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
اولا ان شالله در سایت دیتانیوز خبر افتتاح سایت رو کار می کنیم لینکش رو هم نمیزارم هر کی خواست میبینه توی سایت ما !

در ثانی شما که فرق خبرگزاری و سایت خبری رو نمی دونی جالبه واسم این همه .....

ممنون و مرسی. تاسیس سایت شما هم مبارک باشه و امیدواریم موفق باشین
و این که سایت ما یک سایت خبری هست و نه خبرگزاری.
تاکید کردم که بدونین میفهمم دارم چی میگم
سپاس

بالا