• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبلاگ نتورك ماركتينگ مجوز دار و معتبر

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
اين وبلاگ خودم هست
در مورد شركت وست ويژن هست كه مجوز داره و در روزنامه ازش تشكر كردن و همين طور از لحاظ شرعي تاييد شده نظرتون رو در مورد وبلاگم رو بگيد
www.vastvision.co.nr

با تشكر
وست ويژن

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
آخه چقدر باید کلاهبرداری بشه تا از یک چیزی دست برداریم ؟!
باحالترین قسمت پستت این بود:«تو روزنامه ازش تشکر کردن!!!» مثل این که بگی تو تلویزیون نشونش دادند !
ببخشید ... از چی تشکر کردند؟ از کلاهبرداری؟
البته این سخن واقعا درسته که :
مردم دو دسته هستند ... آن هایی که تلویزیون را روشن می کنند و آن هایی که تلویزیون را باز می کنند .

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از babakweb :
آخه چقدر باید کلاهبرداری بشه تا از یک چیزی دست برداریم ؟!
باحالترین قسمت پستت این بود:«تو روزنامه ازش تشکر کردن!!!» مثل این که بگی تو تلویزیون نشونش دادند !
ببخشید ... از چی تشکر کردند؟ از کلاهبرداری؟
البته این سخن واقعا درسته که :
مردم دو دسته هستند ... آن هایی که تلویزیون را روشن می کنند و آن هایی که تلویزیون را باز می کنند .
سلام بابك جان
شايد شما از يه نتوركي ضرر ديدي فكر مي كني همشون كلاهبرداري هست و نمي گي كه من فعاليت نكردم نمي گي كه من پشتكار نداشتم و اين چيزا رو نمي گي حالا اگر اون نتوركي كه شما توش بوديد كه من نمي دونم چي هست كلاه برداري بوده دليل نمي شه همه ي نتوركها كلاه برداري باشه الان كوئيست خوبه و گلدماين هم خوبه و وست ويژن هم خوبه از بين اين سه تا فقط و فقط به وست ويژن تا حالا گير ندادن الان روزنامه 2 روز پيش نوشته بود 15 نفر كوئيستي رو گرفتن و يه دختر كشته شد و مال ديروز هم نوشته بود كه 7 گلدمايني دستگير شدن ولي هنوز در مورد وست ويژن چيزي ننوشته حالا يه چيزي بهت مي گم ببين حرفم درسته يا نه؟؟؟
اين كوئيست و گلدماين دفتر مركزي اونها معلوم نيست كجاست ولي وست ويژن آدرس داره حتي داره يه مجتمع مي زنه با نام وست ويژن تو تهران خب اگر كلاهبرداري هست چرا دفترش رو پلوم نكردن؟؟؟:happy:

با تشكر
باي

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
دوست عزیز من تا حالا تو هیچ نتورکی نبوده ام .
6 ماه دیگر به حرف من می رسی .

بالا