• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمسترنماها، چرا توهین میکنید؟؟؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آقا ما یه دامنه ثبت کردیم هر روز داریم از یه سری بی فرهنگ فحش میخوریم به خاطرش!!!:general210:
بیشتر قعالیت من توی وب خارج از ایران و سایتهای انگلیسی زبان هست. اومدیم خارجی بازی در بیاریم یه فرم گذاشتیم تو صفحه اصلی دامنه که کسی اگر خواست دامنه رو بخره یا پیشنهاد همکاری بده راحت باشه و سه ساعت دنبال ایمیل من نگرده...
روزی 2 سه تا مورد هستند هی میان فحش مینویسن!!! گناهی کردم مگه من دامنه ثبت کردم؟؟؟ :general210:
واقعا بعضی ها رو آدم میبینه به این فکر میکنه که انگار اینا خونشون طویله بوده 2 نفر اون تو اینا رو پس انداختن ولشون کردن خودشون بزرگ بشن!!! یه ذره شعور و تربیت توی وجودشون نیست...
ضمن احترام به همه هم وطن های محترم ایرانیم، این یکی که عکسشو میذارم دیگه یه کلمه نوینی به کار برده بود که من کلی سرچ کردم فهمیدم کلمه ترکی هست و طرف ترک هست!!! :general210: والا ما از اون کلمه واسه ترسوندن کسی استفاده میکنیم ولی ظاهرا به ترکی یه فحشه!!!!
والا دیگه فحشایی که میدن رو هم بلد نیستیم... :general208:

upload_2016-12-13_19-15-18.png

مطمئنم این جور بی فرهنگها حسابشون از 99% وبمسترای حرفه ای جداست...
از نظر من اینا که واسه حسادت یا هرچی میان اینجوری ما رو به فحش میکشن چهار تا جوجه هستن که تازه یاد گرفتن وردپرس بالا بیارن... پدر مادر هم بالا سرشون نبوده چون اگر بود الان وضع شعور و تربیتشون این نبود...

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
آقا ما یه دامنه ثبت کردیم هر روز داریم از یه سری بی فرهنگ فحش میخوریم به خاطرش!!!:general210:
بیشتر قعالیت من توی وب خارج از ایران و سایتهای انگلیسی زبان هست. اومدیم خارجی بازی در بیاریم یه فرم گذاشتیم تو صفحه اصلی دامنه که کسی اگر خواست دامنه رو بخره یا پیشنهاد همکاری بده راحت باشه و سه ساعت دنبال ایمیل من نگرده...
روزی 2 سه تا مورد هستند هی میان فحش مینویسن!!! گناهی کردم مگه من دامنه ثبت کردم؟؟؟ :general210:
واقعا بعضی ها رو آدم میبینه به این فکر میکنه که انگار اینا خونشون طویله بوده 2 نفر اون تو اینا رو پس انداختن ولشون کردن خودشون بزرگ بشن!!! یه ذره شعور و تربیت توی وجودشون نیست...
ضمن احترام به همه هم وطن های محترم ایرانیم، این یکی که عکسشو میذارم دیگه یه کلمه نوینی به کار برده بود که من کلی سرچ کردم فهمیدم کلمه ترکی هست و طرف ترک هست!!! :general210: والا ما از اون کلمه واسه ترسوندن کسی استفاده میکنیم ولی ظاهرا به ترکی یه فحشه!!!!

مشاهده پیوست 982187

از نظر من اینا که واسه حسادت یا هرچی میان اینجوری ما رو به فحش میکشن چهار تا جوجه هستن که تازه یاد گرفتن وردپرس بالا بیارن... پدر مادر هم بالا سرشون نبوده چون اگر بود الان وضع شعور و تربیتشون این نبود...

http://sooriland.ir/داستان-قلی/

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
این یکی که عکسشو میذارم دیگه یه کلمه نوینی به کار برده بود که من کلی سرچ کردم فهمیدم کلمه ترکی هست و طرف ترک هست!!! :general210: والا ما از اون کلمه واسه ترسوندن کسی استفاده میکنیم ولی ظاهرا به ترکی یه فحشه!!!!
شما کلمه رو نمیدونستی رفتی سرچ کردی فهمیدی کلمه ترکی هست!
بعدم میگی از اون کلمه واسه ترسوندن استفاده میکنیم! الان کلمه ترکی یا فارسی!؟
احساس نمیکنید فقط دارید وجه ترک رو خراب میکنید و با این تاپیک توهین میکنید.

XDesigner

Registered User
لایک‌ها
84
واقعا آدم با دیدن چنین رفتارهایی متاسف میشه

پ.ن: شعور که نباشه ترک و فارس و لر نمیشناسه و اصلا ربطی به زبان و جغرافیا نداره حالا از شانس این انسان بیشعور ترک بوده کی ایشون به ترک ها جسارت کردن آخه؟
البته بنده خودم هم یک رگه ترکی دارم

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
بزرگوار وبمستر و غیر وبمستر نداره . متاسفانه در ایران فحش دادن و بی احترامی یه جور بزرگ نشون دادن فرد شده .
خود ما تو سایتمون روزانه چقدر فحش میخوریم .
هر مطلبی میزنیم به مزاج دوستان خوش نیاد میبندن ما رو به فحش .
یه مدت شماره گذاشته بودیم هر روز زنگ میزدن و یه احوالپرسی میکردن که دیگه مجبور شدیم شماره برداریم .
ما اومدیم با ادب بازی دربیاریم و سعی میکردیم اون نظراتی که توهین کمتری توش هست رو منتشر کنیم و پاسخ مودبانه بدیم که مثلا نظر مخالفان رو هم منتشر کردیم .
آخرش اینقدر فحش دادند که یک وبمستر از یکی از سایتای خبری بزرگ اومد تو سایت ما نظرات رو خونده بود و ایشون فرمودند که نظرات این افراد رو منتشر نکنم چون اینا ادم بشو نیستند و اگه منتشر کنیم بدتر احساس قدرت میکنند و سایت میره زیر سوال .
خلاصش اینکه متاسفانه فحش دادن و بی احترامی برای برخی افراد عادیه جوری که برخیشون فحش خوردنم دوست دارند .
خنده داره که ما مطلبی زده بودیم و تو اون مطلب از شخصی که به مردم ایران گفته کره خر انتقاد کردیم بعد خیلیا ریختن سر ما و میگن مگه دروغ میگه !!!!!!!!!!
به نظر شما همچین افرادی رو چیکار باید کرد . ما که دیگه بی خیال شدیم و کوچکترین نظر بی احترامی حذف میکنیم تا مردم یاد بگیرند نظرشون رو محترمانه بدن حتی اگه نظر ما مخالف نظرشون باشه .

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
لات های مجازی

PrMaster

Registered User
لایک‌ها
401
۲ تا نکته وجود داره :
شما نمیتونید یک نفر یا حتی بعضی ها رو به یک قوم تعمیم بدید ؛ همانطور که ما به خاطر فرهنگ کم جامعه از فارس ها،کرد ها ، لر ها و ترک ها و ... فش میخوریم شما هم ۱ فحش ترکی دریافت کردی و اونو علم کردی ! اگر قرار بر شیر فحش های اعضای به اصطلاح تهرانی ! [که همشون مهاجرن] باشه دقیقا همین موضوع پیش میاد !
ثانیا : چنین افرادی باید فول ایپی بلاک بشن و اگه چنین افزونه ای بیاد من استفاده میکنم :)

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
شما که اگر تجربه کافی در وب فارسی داشته باشید می دانستید که فحش خوردن چیز عادی است در وب ایران...

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253

مشاهده پیوست 982187

فحش دادن کار درستی نیست و کار ناپسندی هست ولی شما یه نفر بهتون فحش داده دارید یه یه قومیت نسبت میدید این کارو دقیق نمیدونم قصد و هدفتون از این کار چی هست.

ولی این رو در نظر داشته باشید همه افراد می تونند به زبان های مختلف فحش یاد بگیرند و به کسی فحش بدن ایرانی جماعت اولین چیزی که یاد میگره از یک زبان اول فحش هاش هستند.شاید طرف فارس،عرب ، کرد ،لر، یا هر قومیتی بوده امده فحش ترکی داده شما هم به حساب ترک ها نوشتید پیراهن عثمان کردی اینجا گذاشتی

همه قومیت ها محترم هستند. و یکی از زیبایی های ایران وجود قومیت های مختلف با فرهنگ زبان های مختلف هست.

من خودم ترک هستم اما کردی رو بهتر از یک کرد زبان حرف میزنم بیام تو سایت شما فحش کردی بنویسم شما به حساب یه کرد زبان ها می نویسی این کارو؟
یا به زبان هر قومیتی فحش بنویسم بازم این کارو به نام اون قومیت می نویسی

هستند افرادی که شعور کافی ندارند این که طرف میاد فحاشی میکنه به حساب یک قومیت خاص ننویس مشکل از خود طرف هست

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
شما فیلد هات رو محدود کن

ایمیل

شماره موبایل

قیمت پیشنهادی

ایدی تلجرام

ارسال شده از ۱۱۰۰ توسط چنگیزتالک

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
بهترین راه بلاک کردنشون هست
اینا رو شما با خودت تو یک سطح نبین خیلی از شما پایینتر هستند
اینا خیلی بدبختن یک جورهایی عقده ای شدن میخوام ابراز وجود کنند
نه به ظاهر هست نه به دارای نه به قومیت تو همه جا پیدا میشن این ها به شدت عقده جلب توجه دارن چون تو دنیای واقعی کسی چیزی حسابشون نمیکنه و خودشون میدونند
شما به دل نگیر و اگر ادامه داد برو پلیس فتا به جرم توهین بنداز زندان تا حساب دستش بیاد

Sent from my XT1562 using Tapatalk

بالا