• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت های چند زبانه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
سلام دوستان ، دارم روی یک وب سایت چند زبانه کار می کنم ، به این صورت که وقتی کاربر وارد سایت میشه با توجه به IP کاربر محتوای مربوط بهش رو نمایش می ده مثلا اگر با ip ایران وارد شد زبان فارسی رو نشون می ده و اگر با ip امریکا وارد شد زبان انگلیسی رو نمایش میده.
خودم که تحقیق کردم crawlers گوگل فکر نکنم مشکلی باهاش داشته باشه.
نظر شما در این باره چیه؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اینو در نظر داشته باشید که گوگل با ای پی امریکا وارد میشه
پس اون محتوای خارجی مهم ترین بخش هست

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
سلام دوستان ، دارم روی یک وب سایت چند زبانه کار می کنم ، به این صورت که وقتی کاربر وارد سایت میشه با توجه به IP کاربر محتوای مربوط بهش رو نمایش می ده مثلا اگر با ip ایران وارد شد زبان فارسی رو نشون می ده و اگر با ip امریکا وارد شد زبان انگلیسی رو نمایش میده.
خودم که تحقیق کردم crawlers گوگل فکر نکنم مشکلی باهاش داشته باشه.
نظر شما در این باره چیه؟

بهتره که این زبان هاتون رو تو 2 تا سابدامنه بزارین و ریدایرکت کنین بعد از تعیین ای پی ، و سابدامنه ها رو با هم لینک کنید تا محتوای فارسی شما هم توسط گوگل بازخوانی بشه.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
علی رضا جان این کار فکر نکنم درست باشه
من اگر جای تو بودم زبان اصلی رو میزاشتم en بعد این امکان رو میزاشتم کاربر به انتخاب خودش زبان رو انتخاب کنه، مثلا روی همون ساب دامنه
چون اگر من با وی پی n وارد سایتت بشم با زبان سایتت به مشکل بر میخورم، مثلا چیز پی ان کانادا یا آلمان باشه دیگه هیچی نمیفهمم :دی

بالا