• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت ClickLTC (زیرمجموعه AdBTC) سر انجام افتتاح شد | بهترین وب سایت کسب لایت کوین

bango

Registered User
لایک‌ها
60
همه حتما با وب سایت ADBTC آشنا هستن. معتبر ترین وب سایت کسب بیت کوین که بیشترین مقدار هم میده. حالا به تازگی وب سایت کسب لایت کوینی هم تاسیس شده که آگهی هاش از 2500 لیتوشی شروع میشه و شبیه به وب سایت AdBTC هستش. پیشنهاد میکنم از دست ندید و عضو بشید
برای عضویت در وب سایت کلیک کنید
حداقل برداشت: 0.01 لیتوشی
سند برداشت: بزودی

bango

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان من یه چیزی رو اصلاح کنم. این وب سایت زیر مجموعه وب سایت AdBTC نیستش و فقط قالبش یکیه. در صورت اعلام پرداختی همینجا اعلام می کنم. منتظر آپدیت پست باشید. بابت تیتر مطلب هم عذر میخوام. امکان ویرایشش نیست

mobkilip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام با لینکت ثبت نام کردم امیدوارم پرداختی داشته باشه
ولی تعداد تبلیغاتش خیلی کمه متاسفانه
راستی دوست داشتی پست منم واسه کسب درامد روبل و بیت کوین بخون من ازش برداشتی داشتم

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
همه حتما با وب سایت ADBTC آشنا هستن. معتبر ترین وب سایت کسب بیت کوین که بیشترین مقدار هم میده.
این سایتها مثه فریبیتکوین شاید معتبر باشن ولی بیشترین مقدار رو نمیدن و بقول کاربرا اگه در روز اگهی های 5 ساتوشی هم کلیک کنن نهایت روزی 700 ساتوشی میدن و البته بعضی فاست ها مبلغ بالاتری میدن که متاسفانه زود موجودی تموم میشه و وقفه یا محدودیت کلیم داره. بعنوان نمونه خودم چند روز از سایت بازی که در امضام هست بالای 5000 ساتوشی در روز گرفتم که بینظیر بود!

بالا