• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب شخصی خودتان را در اینجا معرفی کنید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باسلام

لطفا در این تاپیک فقط وبلاگ و سایت شخصی خودتان را معرفی کنید. تا در صورت تمایل افراد با همدیگر بیشتر آشنا شوند و در صورت توافق تبادل لینک نیز انجام دهند تا وبلاگ های شخصی از حالت سوت و کور خود بیرون بیایند!

برای همین تاکید میکنم لطفا وب شخصی رو که در اون دست نوشته های خودتون رو به اشتراک میگذارید معرفی کنید نه سایتی که برای کسب بازدید و در نهایت درآمد راه اندازی کردید.

باتشکر

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
یک وبلاگ ساده زدم چند ماه پیش ، که طراحیش هم زیر 1 روز زمان برد . کلاً مطلب خاصی نداره، فقط برای دست گرمی بوده :دی
فرزاد
به خاطر مشارکت در تاپیک ممنونم :)
وبلاگت با اینکه برای دست گرمی (به قول خودت :دی) بوده ولی خوبه
اون تاپیک رو بله خودم هم دیدم ، ولی اونجا اکثرا سایت های تجاری رو معرفی کردن.
در این تاپیک اگر دوستان مشارکت کنند هدف معرفی وبلاگ شخصی هست.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
وبلاگ کاملا رسمی بنده :دی
www.matinx.me
1 روز از تاسیسش میگذره.
در قرعه کشی هم شرکت کنید :دی (امضام)
سرعت پست زدن ات خوبه ها :دی
سرعت لود سایتت هم خوب بود ، منتظر مقاله هات هستم
وبلاگ کارب بنده
یه روز پیش ساختمش
www.backlink2014.blogfa.com
عنوان رو دیدی؟ پست اول رو خوندی؟ پست چهارم رو چی؟
این همه اشاره کردم که فقط و فقط سایت و وبلاگ شخصی رو معرفی کنید. برای کاری تاپیک جدا بزنید و یا در تاپیک سایت های کاربران پرشین تولز که حمیدخان زدن استفاده کنید.

لطفا رعایت کنید.
حتما باید وبلاگ باشه من یه سایت آشپزی زدم نمیشه اون رو بگم تا دیگران هم ببینند و نظر بدن بهم
برای معرفی سایر سایت های خودتون همانطور که به نفر قبلی جواب دادم از تاپیک مجزا استفاده کنید.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
باسلام

لطفا در این تاپیک فقط وبلاگ و سایت شخصی خودتان را معرفی کنید. تا در صورت تمایل افراد با همدیگر بیشتر آشنا شوند و در صورت توافق تبادل لینک نیز انجام دهند تا وبلاگ های شخصی از حالت سوت و کور خود بیرون بیایند!

برای همین تاکید میکنم لطفا وب شخصی رو که در اون دست نوشته های خودتون رو به اشتراک میگذارید معرفی کنید نه سایتی که برای کسب بازدید و در نهایت درآمد راه اندازی کردید.

باتشکر
تاپیک خوبیست - ممنون

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
باسلام

باتشکر

علیک سلام

آدرس سایت شخصیم تو امضام هست ;)

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
وبلاگ شخصی خودم: payam.keivany.ir
لطفا اگه شما هم بلاگ شخصی دارید شرکت کنید. خوندن مطالب بلاگ شخصی واقعا لذت بخش است

بالا