• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب گردی در iOS توسط برنامه جدید یاهو با نام Axis

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
برنامه جدیدی Axis چند روزی است توسط یاهو برای دستگاه iOS و سیستم شخصی که از مرورگر وب معروف مانند اینترنت اکسپلورر، گوگل کروم، فایرفاکس و سافاری استفاده می‌کنند جهت مرور و جستجو در وب به سادگی عرضه شده است.

شرکت یاهو دوباره با عرضه سرویس جدیدی نشان داد که مایکروسافت قصد بهره بری از این شرکت برای افزایش استفاده از موتور جستجوگر خود استفاده کند و این بار در شروع کاربران گوشی آیفون و دستگاه همه کاره آی پد ( iPad ) که از سیستم عامل iOS شرکت اپل استفاده می‌کنند هدف قرار گرفته‌اند.

[h=2]برنامه Axis چه کاری انجام می‌دهد؟[/h] این برنامه در نسخه مربوط به سیستم شخصی خود که در حال حاضر یک افزونه است که بر روی مرورگر وب زیر قابل استفاده است.

با استفاده از Axis دیگری نیازی نیست در مرورگر وب خود برای جستجو در اینترنت از صفحه فعلی که در حال مشاهده آن هستید خارج شوید و تنها کافی است در کادر مربوطه ( Search ) عبارتی که می‌خواهید درباره آن در مورد صفحات وب و یا تصاویر موجود در اینترنت جستجو شود وارد کنید.

با استفاده از نسخه Yahoo! Axis Tablet در دستگاه iPad خود و یا نسخه Yahoo! Axis Mobile در گوشی موبایل iPhone خود می‌توانید از امکان جستجو این برنامه به همراه یک مرورگر مدرن در کنار یکدیگر لذت ببرید.

در این دو نسخه Axis می‌تواند نقش مرورگر وب شما را نیز به خوبی ایفا کند و با وارد کردن آدرس مورد نظر می‌توانید به وب گردی نیز بپردازید و همچنین نتایج جستجو به صورت یک مجله زیبا به شما نمایش داده می‌شود.

[h=2]چگونگی دانلود و استفاده از Yahoo! Axis[/h] همان طور که در بالا نیز بررسی کردیم برای استفاده از این برنامه در سیستم شخصی خود می‌توانید از افزونه مربوطه که برای هم اکنون برای چهر مرورگر اینترنت اکسپلورر، گوگل کروم، فایرفاکس و سافاری طراحی شده است از طریق Yahoo! Axis desktop add-on استفاده کنید.

همچنین برای نصب این افزونه بر روی دستگاه iOS خود می‌توانید از App Store Yahoo! Axis را برای دستگاه آیفون یا iPad خود دریافت کنید.

منبع : وب گردی در iOS توسط برنامه جدید یاهو با نام Axis

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
آقا مرسی از مطلب
فقط چرا توی بخش سئو؟ :دی

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
والا ما که خر شدیم افزونه اش رو روی فایرفاکس نصبیدیم اصلا حالمون گرفته شد و چیز مسخره ای بنظرم اومد به نیم دقیقه نکشید رفتم غیر فعالش کردم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب مربوط به جستجو و مرورگر هست دیگه : ))))

پ ن : باز پریدم وسط هاااااااا :blink:
66.PNG

جدیدترین اخبار موتورهای جستجو و گفتگو پیرامون سرویس های آنها

من هر چه سعی کردم عنوانی بهتر پیدا کنم نشد. و گر نه فقط سئو نیست.کل سرویس های این وب پرتال ها هست.
بینگ . یاهو . AOL و...

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
مشاهده پیوست 154450

جدیدترین اخبار موتورهای جستجو و گفتگو پیرامون سرویس های آنها

من هر چه سعی کردم عنوانی بهتر پیدا کنم نشد. و گر نه فقط سئو نیست.کل سرویس های این وب پرتال ها هست.
بینگ . یاهو . AOL و...

درسته حواسم نبود از بس اینجا تاپیک سئو دیدم دیگه ... :دی
آقا واقعا سرویسش برای من گنگ بود نفهمیدم جریان چیه
اما از نظر گرافیکی باید قوی باشه
فقط 2 تا سوال
اول توی صفحه Yahoo! Axis - A new way to search and browse هر 2 فیلمش خرابه و مینویسه در دسترسی نیست
بعد سوال دوم چرا یاهو نمیاد دامین Axis Communications - Leader in network cameras and other IP networking solutions رو بخره؟ :دی
الان این دامین چقدر ارزش داره؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من چند وقته نصب کردم
واقعا مفیده و راضی هستم ازش

بالا