• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وحشت صدا ( نهایت کیفیت )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام همونطور که از اسم تاپیک معلومه دارم یکی از قوی ترین باند هایی که برای توی ماشین استفاده میشه رو میزارم واسه فروش .... دلیل فروش هم خرید ساب هست ... که سفارش دادیم از امریکا بیاد .....

این باند از نوع فول رنج هستش یعنی حرفه ای ترین نوع باند موجود در دنیا ....

باندها از لحاظ تن و نوع و کیفیت و شفافیت و قدرت صدا به چند دسته تقسیم میشن که از همه ضعیف تر میشه
1. کواکسیال (همون باند خربزه ای خودمون مثل 6975..718 و...... )
2. کامپوننت ( باندهایی جدا از هم به همرا یه کراس اور برای تفکیک صدای خوب مثل rf60و...... )
3. کامپتیشن ( باندهای فوق قدرتی برای مسابقات و حجم صدای خیلی بالا که کیفیت تو اونا دیده نمیشه مثل 10-4 گرند و........ )
4. فول رنج (باند های فوق قدرتی و فوق کیفیتی برای مسابقات که رویای صدا هستن ....... )

این باندی که واسه فروش گزاشتم فول رنج مارک هایفونیکس که یکی از معتبر ترین شرکت های تو زمینه سیستم هست که مقام تو دنیا زیاد داره .
این فول رنج در نوع خودش بی نظیره و اکبنده و چهار گوشه و 8 اینچه و به دلیل اینکه 4 گوش هست از 8 اینچ گرد بزرگتره و میشه گفت 10 اینچه !!!!!!!!!!!!!

فول رنج یعنی تمام صدا هارو اجرا میکنه از بیس گرفته تا تیوتر و مید بیس و مید رنج ......
از فرکانس 90 هرتز تا 10000 هرتز رو میاره تو گوشتون تا کیفیت و قدرت رو احساس کنید .......

قیمت مد نظرم برای یک جفت این پدیده بی نظیر 520 هستش ..... که الان بخوایین کامپ 608 جی بی ال هم بخرین زیر 500 نیستش ...... این کجا و ان جا ؟؟؟؟؟

اینم لینکش
HIFONICS - Triton Full Range Speakers
بچه هایی که *** دارن برن تو همین لینکی که گزاشتم خود شرکت یه دونه از همین فول رنج رو صدا گرفته تو یه کلیپ ویدیویی برن تا اخر کلیپ رو ببینن !!!!!!!!!!! حالا اگه این فول رنج جفت بشه چه میکنه ؟؟؟

امپ این فول رنج هم موجوده از همین مارک هایفونیکس ....

اینم لینکش
HIFONICS - Brutus Elite Amplifiers

مد نظرتون باشه که این امپ مدل BRE 100.4هستش و خیلی بیشتر از اون واتی رو که نوشته رو میده ...خیلی بیشتر!!!!!!!!!!
تازشم اون امپ چندتا رکورد جهانی تو کیفیت صدا داره ....!!!!!!!!!!!
قیمت هم 550

باز ذکر میکنم : یک جفت فول رنج مارک هایفونیکس که در بالا کاملا تو ضیح دادم به قیمت 520 و امپ 4 کانال مخصوص این فول رنج هم که توضیح اون هم دادم به قیمت550 به فروش میرسه .......هرکسی هم که هر دوتارو با هم بگیره یه تخفیف خوب واسش در نظر دارم ...... جنس ها هم اکبند هستن .....

اینم عکسا
عکس۰۳۸۷.jpgعکس۰۳۸۸.jpgعکس۰۳۸۹.jpgعکس۰۳۹۱.jpgعکس۰۳۹۲.jpgعکس۰۳۹۳.jpg

فقط کسی تو تاپیک پست نزنه و هر سوالی بود در پی ام در خدمتم ..... خواهشا کسی پست نزنه

Last edited:

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153

فول رنج یعنی تمام صدا هارو اجرا میکنه از بیس گرفته تا تیوتر و مید بیس و مید رنج ......
از فرکانس 90 هرتز تا 10000 هرتز رو میاره تو گوشتون تا کیفیت و قدرت رو احساس کنید .......

دوست عزیز باید ببخشید ولی بلندگویی که از 90 هرتز تا 10000 هرتز رو پوشش بوده در واقعا اصلا فول رنج نیست. من تخصصی در زمینه سیستم های اتومبیل ندارم ولی در زمینه بلندگو و سیستم های صوتی و طراحی بلندگو و کراس اور و ... تجربیات خوبی دارم. 90هرتز یعنی صدا خیلی bass shy میشه. بلندگویی که بالای 50هرتز رو پوشش بده در واقع در رنج فرکانس های پایین مشکل داره و نیاز به ووفر داره برای جبران frequency gap. همچنین باید اضافه کنم بلندگویی که تا 10000 هرتز و نه بیشتر رو پوشش بده، در واقع به هیچ عنوان فرکانس های بالا رو پخش نمیکنه. گوش انسان از 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو استماع میکنه که البته با افزایش سن آستانه شنیداری فرد پایین میاد و عملا فرکانس های بالاتر رو نمی شنوه، بعنوان مثال یه فرد 30 ساله ممکنه نهایتا تا 17-18 کیلوهرتز رو بشنوه. فول رنجی برای گوش کردن موسیقی خوبه که اولا رنج فرکانس های پایین رو حداقل از 40-50 هرتز پوشش بده، دوم اینکه فرکانس های بالا رو حداقل تا 17-18 کیلوهرتز پوشش بده. سوم اینکه در این بازه از 50 هرتز تا 18 کیلوهرتز، هیچ حرفه و گپ فرکانسی نداشته باشه. چهارم اینکه طراحی فول رنج به نحوی باشه که بلندگو قادر باشه تواما (at the same time) تمام فرکانس هارو به نحوه reproduction کنه که صدا دچار دیستورشن یا اعوجاج نشه و صدا از نظر Phase shift هم مشکلی نداشته باشه و ساند استیج تخریب نشه با جابجایی اجزای تشکیل دهنده صدا

مطالب بیشتر توی پی سی ورد نوشتم میتونید مطالعه کنید: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز باید ببخشید ولی بلندگویی که از 90 هرتز تا 10000 هرتز رو پوشش بوده در واقعا اصلا فول رنج نیست. من تخصصی در زمینه سیستم های اتومبیل ندارم ولی در زمینه بلندگو و سیستم های صوتی و طراحی بلندگو و کراس اور و ... تجربیات خوبی دارم. 90هرتز یعنی صدا خیلی bass shy میشه. بلندگویی که بالای 50هرتز رو پوشش بده در واقع در رنج فرکانس های پایین مشکل داره و نیاز به ووفر داره برای جبران frequency gap. همچنین باید اضافه کنم بلندگویی که تا 10000 هرتز و نه بیشتر رو پوشش بده، در واقع به هیچ عنوان فرکانس های بالا رو پخش نمیکنه. گوش انسان از 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز رو استماع میکنه که البته با افزایش سن آستانه شنیداری فرد پایین میاد و عملا فرکانس های بالاتر رو نمی شنوه، بعنوان مثال یه فرد 30 ساله ممکنه نهایتا تا 17-18 کیلوهرتز رو بشنوه. فول رنجی برای گوش کردن موسیقی خوبه که اولا رنج فرکانس های پایین رو حداقل از 40-50 هرتز پوشش بده، دوم اینکه فرکانس های بالا رو حداقل تا 17-18 کیلوهرتز پوشش بده. سوم اینکه در این بازه از 50 هرتز تا 18 کیلوهرتز، هیچ حرفه و گپ فرکانسی نداشته باشه. چهارم اینکه طراحی فول رنج به نحوی باشه که بلندگو قادر باشه تواما (at the same time) تمام فرکانس هارو به نحوه reproduction کنه که صدا دچار دیستورشن یا اعوجاج نشه و صدا از نظر Phase shift هم مشکلی نداشته باشه و ساند استیج تخریب نشه با جابجایی اجزای تشکیل دهنده صدا

مطالب بیشتر توی پی سی ورد نوشتم میتونید مطالعه کنید: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

فرمایشات شما صحیح ...ولی این اطلاعات ... اطلاعات خود شرکت سازنده هست که لینکشم گزاشتم .... بدشم ....اقایون محترم من که گفتم خواهشا کسی پست نزنه و فقط تو پی ام باهام در ارتباط باشه .... شما و اقای OXIGEN دیگه چرا ؟ این پست شما به منزله تخریب تاپیک محسوب میشه وگرنه همین حرف هم میتونستین تو پی ام بهم اطلاع بدین ..... وقتی خود شرکت سازنده به اون عظمت میاد یه همچین چیزی رو بیان میکنه و چندتا موسسه های تحقیق روی بیان این شرکت تحقیق انجام میدن ...یعنی تمام اون مهندسین و شرکت های معظم نمیفمن و شما درست میگین ؟

به خدا درست نیست .... نکنید این کا رو .....

اقایون خواهش میکنم تو این تاپیک پست نزنید ....

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
مرسی هایفونیک!!!!!!!!!!!
امید تو اون عکس هات هرسیری باید کارتن XXX رو ببینیم؟
بابا دل ما رو اب نکن توروخدا
-------------------------------------
هایفونیک یکی از بهترین برند های صوتی تو تولید آمپ هست
و به مراتب بخاطر شهرتی که داره تو ساخت دیگر موارد هم در رده های بالا بسر میبره
فرکانسی که برای این غول زده شده (90 تا 10کیلو) فوقولاده تو این حد فرکانسی عالی عمل میکنه
و فرکانس های دیگه رو هم معمولا با چیزای دیگه پوشش میدن
امپیدانس 8اهمی این باند این اختیار رو به آدم میده که بتونی در کنارش یه تیوتر خوب و قوی( که 8اهمی باشه) استفاده کنی تا رنج فرکانسی تکمیل بشه
اونایی که این سری باند ها رو میشناسن میدونن قدرت و کیفیت این باند (تو رده فرکانسی که شرکت ذکر کرده) چقدر عالی هست.
اون آمپ هم براش عاااااااااااالیه - سری خودشه و صدای فوقولاده ای داره

تنهایی تو این رده فرکانسی 4تا کواکسیال رو حریفه!!!

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی هایفونیک!!!!!!!!!!!
امید تو اون عکس هات هرسیری باید کارتن XXX رو ببینیم؟
بابا دل ما رو اب نکن توروخدا
-------------------------------------
هایفونیک یکی از بهترین برند های صوتی تو تولید آمپ هست
و به مراتب بخاطر شهرتی که داره تو ساخت دیگر موارد هم در رده های بالا بسر میبره
فرکانسی که برای این غول زده شده (90 تا 10کیلو) فوقولاده تو این حد فرکانسی عالی عمل میکنه
و فرکانس های دیگه رو هم معمولا با چیزای دیگه پوشش میدن
امپیدانس 8اهمی این باند این اختیار رو به آدم میده که بتونی در کنارش یه تیوتر خوب و قوی( که 8اهمی باشه) استفاده کنی تا رنج فرکانسی تکمیل بشه
اونایی که این سری باند ها رو میشناسن میدونن قدرت و کیفیت این باند (تو رده فرکانسی که شرکت ذکر کرده) چقدر عالی هست.
اون آمپ هم براش عاااااااااااالیه - سری خودشه و صدای فوقولاده ای داره

تنهایی تو این رده فرکانسی 4تا کواکسیال رو حریفه!!!

داداش سلام .....احوال اقا حسام ......داداش اون سه ایکس یار قدیمیه منه ..... از سقف مغازه اویزونش کردم .... با این ساب خاطره زیاد دارم ...ولی بازدهی کمی داره .....
اگه تو فیس بوک هستی همین اسم کاربریمو سرج کن ماشین الان منو میبینی ......

یا علی

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
داداش عجله نکن برای فروشش
چیز های خاص مشتری های خاص خودشو داره!!!

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
چرا میدنم حسام جان ..... در هر صورت باش بالا

بالا باش .....

Last edited:

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
امید اینا رو بده به من تا آخر عمرم دعات میکنم.
الهی دستت به ووفر همون سابی که از ترکیه سفارش دادی برسه
بخدا هیشکی قدرشو نمیدونه - بیا این هایفونیکای کوچولو موچولو رو بده به من ثواب داره به خدا
اینو بدی بهم قول میدم پخشمو نفروشم نتورک میزنم روزی یک ساعت هم میام پیشت هر آهنگی دوست داشتی گوش کنی :blush:

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
اونا هم میرسن ...........

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
۳۰۰۰۰ وات؟!! درسته یا من اشتباه میکنم. یا امامزاده بیژن

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
۳۰۰۰۰ وات؟!! درسته یا من اشتباه میکنم. یا امامزاده بیژن

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

نه عزیزم ...کاملا درسته ..... فعلا داریم با اون رابطمون در ترکیه صحبت هایی میکنیم .... چون این ساب خیلی سنگینه و نمیشه به راحتی این رو انتقال داد ........

این فول رنج رو من از شرکت وارد کنندش قیمت گرفتم امروز و برگشتن بهم گفتن که دیگه وارد کشور نمیشه و اگرم بیاد خریدش میشه حدود 850 .... و اون امپ هم که چند سالی هست تخمشو ملخ خورده ....... از لحاظ کیفیت ساخت از رفرنس ساند هم بالا تره ....... اون هم یکی داشت میگفت 700 ....

چند نفری هم در پی ام اعلام امادگی کردن ... ولی دوستان من با این قیمتا نمیدم......چون اگه 300 تومن هم بزارم روش نمیتونم گیر بیارم ....... قیمتی که بالا نوشته + یه کوچولو تخفیف

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلامی دوباره خدمت دوستان .... این عزیزان امپلی فایر فروخته شد به کاربر عزیز جناب آقای Sepehr hq امیدوارم در شادیهاشون صدا بگیرند ..... سپهر جان قدر اون امپو بدون ..... خیلی از امپای کیفیتی تو بازارو میخوره ....... در نوع خودش بی نظیره ...... انشالاه مبارکت باشه .....

فول رنج موجوده .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا