• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وردبرس بهتره یاphp.

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان سایت من کد نویسی php شده الان برای هر چیزه اضافه کردن باید یه طراح پیداکنم به نظرتون برشگردونم به وردبرس بهتره یا یا php اختصاصی بهتره
من احساس میکنم سایت های که وردبرس روشون نصب میشه به خاطر کد های اضافی وباگ های که توش هست پیشرفت نداره وبازدید نمیگره
وسایت های بزرگ هیچکدوم از وردبرس استفاده نمیکنن
لطفا راهنماییی کنید

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
اگر خودت احساس میکنی سازمان خاصی هستی یا به کلاس کاریت بر میخوره cms رایگان استفاده کنی همین طوری ادامه بدی بهتره
کسی که دنبال امکاناته و مشکل خاصی برای استفاده از cms نداره ، تا وردپرس مونده دنبال cms اختصاصی نباید بره

Last edited:

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون از راهنماییت
سایت من سایت اس ام اس هست برای هرچیز اضافه کردنش باید طراح پیداکنم
مثلا میخام تبلغ متنی بذارم باید بگم کد نویسی کنه
خاستم یه کاری بکنم باید بگم کد نویسی کنه
حالا میگم وردبرس کنم بهتره زود بالا میاد یا همون php بمونه
http://parandweb.ir/

irandac

Registered User
لایک‌ها
88
سلام در زبان برنامه نویسی سایتتون شک نکنید بهترین را انتخاب کردین ؛ برای تغییراتتون هم ابتدا یک داکیومنت از کلیه کارها و تغییرات تهیه کنید و همشو یک جا بدین براتون انجام بدن تا هزینتون کمتر بشه . موفق باشید

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوست عزیز ممنون بایت راهنمایی
راستش چون php کد نویسی شده بود برای کوجکترین تعغیر باید طراح پیدا میکردم
برای همین دادم تبدلیش کنن به وردبرس حالا نمیدونم کار درستی انجام دادم یانه
هرچند 2هزینه شد برام ولی خسته شده بودم برای هر چیزی کوجیکی طراح پیداکنم

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
فقط جملتون رو جسارتا اصلاح کنم که این اشتباهه: سایت های بزرگ از وردپرس استفاده نمیکنن. کاملا اشتباهه. بالای ۶۵درصد تمام سایتها از وردپرس استفاده میکنن و اگه اشتباه نکنم ۴۰ درصد سایتهای بزرگ و کمپانی های بین المللی و میلیارد دلاری از وردپرس استفاده میکنن.
اگر منظورتون از سایتهای بزرگ سایتای یاهو و گوگل و فیسبوک هستند که خب جسارتا بازم اشباه تصور کردید چون اینا وبسایت نیستن اینا مجموعه سرویس های آنلاین هستند. سایت فایلگیر هم سرویس آنلاینه مسلما وردپرس نیست و وبسایت رجیستر هم کمپانی غولیه و وردپرسه :)

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
اگه توجه کنید من گفتم فکر میکنم اینطور باشه
یعنی احساس میکردم چون وردبرس همه استفاده میکنن یه حالت عادی شده سایت های بزرگ موزیک یا دانلود اینا چون بازدید زیادی دارن از وردبرس استفاده نمیکنن
درضما قبلا وردبرس داشتم باگ اضافی داره افزونه هاش انگار زود هک میشه نمیدونم دلیلش چی بود هرکاری میکرد هک میشد

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی
اگه توجه کنید من گفتم فکر میکنم اینطور باشه
یعنی احساس میکردم چون وردبرس همه استفاده میکنن یه حالت عادی شده سایت های بزرگ موزیک یا دانلود اینا چون بازدید زیادی دارن از وردبرس استفاده نمیکنن
درضما قبلا وردبرس داشتم باگ اضافی داره افزونه هاش انگار زود هک میشه نمیدونم دلیلش چی بود هرکاری میکرد هک میشد
خواهش میکنم، من بر اساس تجربه و دانش اندکی که داشتم گفتم.
وردپرس یک سیستم متن آزاد هستش که روزانه هزاران مهندس از سراسر جهان برای بهبود و امنیتش کار میکنن بنابراین خود وردپرس به تنهایی بهترین گزینه ست قبل ازینکه سایتتون ۲۰ تا مهندس و طراح متخصص داشته باشه! (این نظر من) ولی خب پلاگین هاش رو هم مردم مختلف جهان مینویسن و پخش میکنن صد در صد باید از امنیتش باخبر بود و همیشه باگ هم داره. خلاصشو بگم که یه هکر یا خرابکار هم میتونه پلاگین بنویسه و نیم ساعت دیگه بذاره تو معدن پلاگین وردپرس و سایت وردپرسی مقصد براحتی هک میشه! یکی از سخت ترین کارها اطمینان از امنیت پلاگین هاست. سعی کنید پلاگین های معروف رو نصب کنید یا اگر ترجمه شده میخرین از شخص مورد اعتماد تهیه کنید. خلاصه شاخ و برگای وردپرس همیشه باگ دارند که حواس شما رو لازم داره (مثل پلاگین و تم ها و امنیت هاست و سرور و...)
البته برای یک وبسایت تمام اختصاصی بین asp و php قطعا پی اچ پی پیشنهاد میشه، هرکاری که لازم دارید رو میتونید پیاده کنید. یا باید همیشه هزینه کنید یا باید خودتون طراح وبسایت باشید یا یه شرکت بزرگ.

امیدوارم کمک کرده باشم :)

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون دوست عزیز بابت اطلاعاتی که بهم دادی
به توصیه هاتون توجه خواهم کرد
موفق باشین

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوست عزیز مشکل شما در عدم مدیریت درست خود شما هستش
هر سیستمی یک ساختاری داره این که وردپرس باگ داره شک نکن این که وردپرس در بعضی موارد امکاناتش مشکل داره شک نکن

اما باید بدونی همه سیستم های مدیریت محتوا دارای این باگ ها هستند به نظر بنده مشکل شما این هستش که که شما خودت تجربه نداری والا میرفتی 50-60 سایت رو میدید میدید چه لاگین هایی دارند بعد نوع اختصاصی شدش رو برای خود با امکانات قوی پیاده می کردی پس در درجه اول مشکل خود شمایی اما اگر فکر می کنید که افزونه رایگان در وردپرس هست درست فکر کردیدید اما تنها مشکلشاین هستش که وقتی یه کم افزونه حرفه ایی تری می خوای پولی میشه و همان آش و همان کاسه

پس مشکل اول سو مدیریت خودتون بوده و باید با توجه به شناخت از خودتون ، سی ام استون رو انتخاب می کردید

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوست عزیز سایت من php نوشته شده که ادرسش بالا ذکر شده ولی برای کوجیکترین تغیر باید طراح php پیدا میکردم که اصلا پیدا نمیشد یا میشد برای کوجکترین جیز هزینه زیاد میخاستم مثلا برای ارشیو ماهانه که چیزی نیست باید طراح میدیدم برای همین خسته شدم درضما یعنی وردبرس هرکاری بشه هک میشه نمیشه امنیتشو تضمین کرد

بالا